Vuil
Nou de was is aan te zien de was word op gehaald je krijgt het vuiler terug witte ondergoed grijs en grauw van kleur en lijkt wel dat ze brommerbers of moters mee hebben schoon gemaakt
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Nadat het een aantal maanden goed was gegaan met factureren van wasbeurten, mailde ik het bedrijf nadat er een factuur met meer dan de gebruikelijke wassingen werd ontvangen. Ik informeerde hoe ze het aantal wassingen registreerden. Er werd mij uitgelegd hoe het bij hun werkte, maar in diezelfde reactie kwam meteen een bitse opmerking dat als ik hun niet vertrouwde dan de dienstverlening maar moest opzeggen. Het tweede voorval sloeg werkelijk alles: er kwam een rekening voor 6 wassingen in één maand (terwijl max 1x per week was wordt opgehaald). Ook nu weer een mail gestuurd met het vermoeden dat er een vergissing was gemaakt. Dit werd weliswaar erkend en beloofd dat het in orde gemaakt zou worden, in diezelfde mail werd aangegeven dat het voor hun niet fijn werken was als er geen vertrouwen was. Wederom werd geopperd dat het mij vrij stond om de service op te zeggen.
Die intentie had ik nooit gehad en ik wachtte geduldig op correctie.
Die kwam er echter niet. Tenminste niet spontaan. Pas toen ik ze na méér dan een maand in gebreke stelde wanneer ze het niet binnen 2 weken zouden corrigeren, kwam er actie: dezelfde dag werd het teveel geïncasseerde bedrag terugbetaald en ontving ik een creditnota.
Tot slot werd mij te kennen gegeven dat zij de service met ons opzeggen.
Onbegrijpelijk dat bedrijven met deze manier van communiceren nog klanten krijgen.
Mijn advies, kijk de rekeningen altijd goed na en stel vragen als je het niet vertrouwt.