Saanut 1/5 tähteä

Heel slecht of beter gaan service!! Al 3 maal besteld vanuit België en niks ontvangen!! Dat komt op een kleine 75,- aan gemaakte kosten voor lucht! Nu pas zie ik de andere revieuws en ik ben niet al... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ook ik heb verzuimd eerst op Trustpilot te kijken. Leermoment. Betaald en behalve een bestelbevestiging niks ontvangen. Zelfs geen reactie na meerdere mailtjes met vraag waar mijn bestelling... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

100% oplichting. Ik heb iets besteld maar niets gekregen. Het telefoonnummer werkt niet, de klantenservice komt met een zogenaamde tag maar daarna hoor je er nooit meer iets van. Gelukkig ging het bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

NIKS BESTELLEN MENSEN ZWARE OPLICHTING!! bestelling komt niet !!! reageren nergens op!!! hoop dat deze winkel snel verdwijnt van het web want dit is bizar zoveel mensen die bestellen en niksss krijg... Näytä lisää

1. Tupakkakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Headshop en smartshop. Paddo's kweken, lege capsules vullen, kruiden mixen of laboratorium spullen kopen. Altijd snelle en discrete levering. Goedkoop maar goed, al 16 jaar.

1,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Graag wil ik ook mijn bestelling

Graag wil ik ook mijn bestelling.
Meerdere keren besteld maar de bestelling van december hoor ik niets meer van.
Misschien met de gedupeerde wat tegen deze wapwinkel wat doen. Bij mij gaat het maar om 32.50 maar lees ook 200€

Koop niets bij deze wapwinkel hij is er wappie van denk.

27. joulukuuta 2025

bestelling gedaan medio december

bestelling gedaan medio december, betaald en vervolgens stilte...niets..er gaat iets niet goed daar..wel incasseren en niet leveren is wel een doodzonde als webshop mensen

19. joulukuuta 2025

Wegblijven!

In de mail zetten contact op te nemen bij onvreden, en review bij goede ervaring xD

En dan niets verzenden, en niet reageren op vragen.

Wegblijven!

17. joulukuuta 2025

Op 3bestellingen aan het wachten

Op 3bestellingen aan het wachten. 28november 23,10euro, 9december 15,90euro en 13december 11,20euro. Ervoor was elke keer in orde maar GEEN ANTWOORD Via mail en telefoonnummer pfff degoutant jawatte. 🤮🤮☝️🫣😤😤😤

28. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Na jaren nette service, tot 17 dagen wachten op pakketje en geen enkele reactie van support

Meerdere bestellingen gedaan deze maand maar helaas nog niks ontvangen. Mijn laatste bestelling die ik heb gedaan was op 29-09-2025, deze bestelling is netjes aangekomen. Ik bestel al jaren via deze webwinkel en altijd kreeg ik netjes mijn bestelling op tijd binnen. Helaas heb ik mijn laatste paar bestellingen nog niet ontvangen. Ik wacht al 17 dagen op mijn bestellingen maar tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen, en ook geen enkele reactie gehad op mijn supportticket. Hopelijk wordt mijn bestellingen zsm verzonden. Omdat ik al jaren hier mijn bestellingen netjes en erg snel toegestuurd heb gekregen, blijf ik moed houden dat ik toch nog mijn bestellingen mag ontvangen

18. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Complete diefstal van mijn geld

Ik deed een bestelling op 08/11/2025(!!) ter waarde van 85 euro. Na 3 weken wachten en mailen kreeg ik eindelijk een reactie met de mededeling dat de werknemer in ziekenhuisopname is en daarom de bestelling vertraging opliep. Er werd me beloofd dat de bestelling tegen het eind van de week ging verzonden worden aan de hand van een onpersoonlijke copy paste reactie. Nu zijn we terug 3 weken verder en de bestelling (die overigens nog steeds op stock staat op de website) is nog steeds niet verzonden. Ik heb ondertussen al 6 mails gestuurd en kreeg nog steeds geen enkel antwoord op mijn probleem. Ik vroeg ondertussen ook al om mijn geld terug te storten maar ook niets van reactie. Dit is 1 van de meest triestige webshops in zijn soort. Dit is zowiezo enorm frustrerend dat een firma zo een slechte service geeft. Ik zie aan de hand van de andere reviews dat ik duidelijk geen alleenstaand geval ben en ben van plan gerechtelijke stappen te ondernemen. Deze firma moet ofwel zijn verantwoordelijk nemen ofwel de boeken toedoen en de mensen hun geld onmiddellijk terug storten. Wees gewaarschuwd, bestel hier niet!!!

8. marraskuuta 2025

NIET DOEN

bestelling die op voorraad zouden zijn op 08/10 geplaatst en betaald. Op 17/10 nog steeds geen leverdatum bekend. Klantenservice reageert nauwelijks en geeft de schuld aan PostNL.

17. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Helemaal zo slecht nog niet…

Ik zie veel slechte berichten over dit bedrijf
Echter heb ik mijn eerste bestelling gedaan en alles is zeer snel verzonden en binnen gekomen
Helemaal top en geen problemen ondervonden verder

24. joulukuuta 2024

OPLICHTERS

Ongekend hoe slecht dit bedrijf opereert. Contact mogelijkheden zijn er niet want er wordt niet gereageerd. 100 mails en voicemails verder en er gebeurt helemaal niks. OPLICHTERS ZIJN HET BESTEL HIER NIET WANT JE BENT JE GELD KWIJT

7. syyskuuta 2024

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Verkopen willen ze wel, maar als je een kapot geleverd artikel wil retourneren, geven ze niet thuis. Geen enkele reactie na meermaals contact te hebben gezocht. Ze houden zich niet aan de regels.
Inmiddels heb ik aangifte gedaan.

9. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Leuke eerste ervaring met deze webshop

Dit weekend voor de eerste keer een bestelling gedaan en alles verliep perfect eigenlijk. Ik zat tijdens het weekend met een paar vragen over mijn bestelling en daar werd maandagochtend onmiddellijk, vriendelijk en behulpzaam op gereageerd. Dat ging trouwens heel makkelijk via Whatsapp. Het pakje werd zoals vermeld op dinsdag al geleverd en was met de nodige zorg verpakt. De bestelde producten zijn van goede prijs kwaliteit. Ik ben dus tevreden over deze eerste ervaring en zou het zeker aanraden.

7. marraskuuta 2023

BLIJF HIER WEG!

Weken terug al betaald voor mijn bestelling. Pakketje is kwijtgeraakt door postnl en wapwinkel weigert mij een nieuw pakketje toe te sturen. Ze geven aan dit dit dikke pech voor mij is en mijn eigen verantwoordelijkheid. Ga niet met deze mensen in zee!

2. lokakuuta 2023

Perfect in orde!

Wou alleen een review achterlaten omwille van de twee barslechte eerdere. Las ze pas na mijn bestelling, wat me plots wat onzeker stemde. Niks aan de hand echter! Producten (berg truffels) perfect in orde en snel geleverd! Merci!

2. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin