Vreeken's Zaden Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring is dat de zaden voor mooie planten zorgen. Ik had een product met een productiefoutje.Dat is heel goed opgelost door een nieuw product te leveren en een advies te geven waarbij ik missc... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

I bought some pretty expensive Welwitschia seeds from them but after a month none have shown any sign of life despite being in a warm growbox. They should normally sprout within days. They don’t r... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

2 weken na bestelling contact opgenomen en e-mail antwoord verwijst me door naar hun website. Heel leuk want eigenaars blijken enkele weken op verlof te zijn. Bij hen besteld omdat ze bijzondere soort... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Hoewel de bestelde zaden op voorraad waren in maart, geen mededeling over te verwachten levering, bij navragen werd steeds andere datum belooft maar ook dat klopte niet. Pas weken later werd de beste... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Al vanaf 1926 is ons bedrijf gespecialiseerd in zaden. Tegenwoordig ook met een complete tuinwinkel met zoveel speciale hoekjes dat haast elke stap een verrassing is.

Välttävä

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Terrible

Terrible. Accidentally ordered something last year because apparently there I no confirmation page before placing an order. No big deal of course, I'll just cancel the order via email.

No responses to my email and a few weeks later I received the unwanted order along with a receipt stating I had to pay within two weeks.

Sent them an email that a law student friend of mine helped write and suddenly they had the time to respond. Eventually returned the seeds in person and told them quite loudly (so hopefully other unsuspecting customers in the store won't make the same mistake) that they're a bunch of borderline criminal scammers.

Never ever ordering something from that place.

Vreeken's Zaden-logo

Vastaus yritykseltä Vreeken's Zaden

we herkennen ons niet in deze review. wellicht dat het taalverschil heeft geleid tot onduidelijkheid, we geven op de website duidelijk aan hoe je een order moet annuleren. meer details kan ik uitleggen als deze klacht niet anoniem zou zijn gedaan.

Saanut 5/5 tähteä

Ik geniet elke keer van de…

Ik geniet elke keer van de nieuwsbrieven van Vreeken’s zaden. Wat een informatie en de website is ook duidelijk. Mijn bestelling laat ik dit keer niet bezorgen maar ga ik vanuit Den Haag afhalen omdat ik nieuwsgierig ben naar de winkel. Hopelijk laat de Corona toestand dat dan weer toe. Complimenten!

Veel unieke soorten

Veel leuke en aparte soorten zijn bij Vreekens te verkrijgen. Je moet incalculeren dat je even moet wachten op je bestelling, maar het is een kadootje als hij dan binnen is :)

Saanut 4/5 tähteä

Vreeken is een prachtig bedrijf

Vreeken is een prachtig bedrijf in Dordrecht, met alles wat interessant is voor de tuin!
Superleuke en sympathieke nieuwsbrief...met veel informatie en persoonlijke verhalen. Ik ben fan.

Heel tevreden

Heel tevreden. Zeer goede kwalitatieve producten en een goede service. We kunnen weer genieten van onze tuin.

Heerlijke zaak

Heerlijke zaak, waar je hebberig wordt van alle mooie producten. Een enthousiast team, dat met je mee denkt als je iets zoekt. Ook de opgestuurde bestellingen kwamen prima aan. Met de producten hebben we goede ervaringen.
Een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Een door en door zorgvuldig bedrijf

Een door en door zorgvuldig bedrijf ! Het persoonlijke briefje bij aflevering van het bestelde geeft aan dat ik geen "nummer"was , maar maakte op mij een respectvolle indruk. Bedankt daarvoor.

ongelovelijk

Dit schrijft de Vreeken zelf in zijn nieuwsbrief.
Deze man snapt het schijnbaar nog steeds niet.

“Het volgende stukje schrijf ik met enige schroom.

Veel online bedrijven leuren om positieve beoordelingen op diverse websites, je wordt er soms door achtervolgd en (eerlijk gezegd) ik klik ze tegenwoordig vaak weg. Omdat wij hier eigenlijk nooit om vragen krijg je het eigenaardige effect, dat alleen ontevreden klanten (soms begrijpelijk, vaak onterecht) hun teleurstelling of boosheid leeghozen op een review-”

Vreeken's Zaden-logo

Vastaus yritykseltä Vreeken's Zaden

we snappen hier waarschijnlijk meer dan je denkt.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig bedrijf met enorm assortiment

Prachtig bedrijf, dat een enorme collectie groenten- en bloemzaden heeft, heerlijk om uit te kiezen! Ook mooie bollen, plantmateriaal en gereedschap voor moestuinieren kunnen ze leveren. Zie hun website.
Een topbedrijf met een eigenaar met passie! Ik ben al jaren klant en heb heerlijke en mooie producten kunnen telen.
Vroeg in het jaar bestellen, dan krijg je alle spullen op tijd binnen. Ook de nieuwsbrief is erg leuk!

Saanut 5/5 tähteä

dit is nou zo'n winkel waarvan ze…

dit is nou zo'n winkel waarvan ze zeggen: de ware snoepwinkel te hebben gevonden. Voor mij is het onmogelijk om Dordrecht aan te doen en Vreeken's zaden niet gezien te hebben. Hier moet ik minstens 1 x per jaar binnen zijn geweest en mogen rondstruinen. Zoek je iets en Vreeken's zaden heeft het niet? Stop dan met zoeken want het is er ook niet.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin