I had Vola brassware installed throughout my apartment having called in their Vola International Store in London to see the quality of their products first hand. I was met by Carmen Eastman there, who... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Meget fin service. En 10 år gammel KV1 hane utæt. Skrev omkring problemet direkte til Vola og fik hurtigt svar. Fik herefter sendt de nødvendige pakninger uden beregning, 1-2 dage efter. Endda lagt ek... Näytä lisää
Vola armaturer er meget dårlig kvalitet. Armatur bad , umbracu umulig at af montere til afkalkning / skiftning af kartouche 4 år , skulle efter anvisning udbores med 1,8 mm bor og øverste del skif... Näytä lisää
Tap handle lever had come off and was not fixing with what seemed like lots of gunk. Several plumber advised the tap handle would need replacing. But Richard (Baker), one of Vola’s technical advisors... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Quality taps and mixers designed by Arne Jacobsen
Yhteystiedot
Tanska
- www.vola.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Muut katsoivat myös näitä
Jeg er den (u)heldige ejer af 3 styk…
Jeg er den (u)heldige ejer af 3 styk VOLA T10JR sæbedispensere. De er superflotte, men har desværre den fejl, at de skal serviceres hvert 3-5 år. Dvs. sæbedispenseren bliver utæt og drypper sæbe på gulvet. Man købte tidligere et servicesæt, udskiftede gummiringe mm. - Nu er problemet så blevet, at fordi det ikke er så let at udskifte / få tæt, så har VOLA besluttet ikke at sælge servicesættet mere. Så nu er jeg nødt til købe hele den nederste del for 1000+ kr. Dette er selvfølgelig noget godt gammeldags l... Hvem ønsker sig en pumpe der brænder ned hvert 4 år og som skal have en del til 1500,- (vejledende pris) når en hel ny pumpe koster 2400,-???
Det svarer jo til at man køber en Porsche til 2 mio som skal have skiftet motoren som koster 1.2 mio hvert 4 år.......
VOLA, det er ikke godt nok. Jeres sæbepumper, skal efter min mening, fremstilles i en kvalitet der holder mindst 10 år, og så skal der være en tæthedsgaranti på 10 år. Hvis I ikke kan opnå denne tæthed, så hold jer til mindre tekniske produkter som toiletbørster og lignende.
Reklamation på 1 år gammel utæt fortid…
Reklamation på 1 år gammel utæt fortid til KV6. Ud fra tilsendt billed skønnede Vola at også bagtuden skulle skiftes kvit og frit. Derfor 5 stjerner som dog er for lidt. TAK
Det skal lige med BILLIG VVS er mellemled
En evig udgift!
Reservedele er dyre, og skal udskiftes af en fagmand. Har nu fået rettet den samme fejl 2 gange (á 1.500 kr. pr. gang) - og nu, efter kun 2 måneder er den gal igen. En evig udgift! Løsningen må blive, at rive det indbyggede armatur ned, udskifte og sætte nye fliser op! Et større (og dyrt) projekt.
Kan på ingen måde anbefales!
VÆLG ET ANDET FIRMA!!
Det tog Vola 4 måneder at skaffe et blandingsbatteri hjem - det vil sige: Vi har endnu ikke modtaget det, trods gentagne løfter herom - men "det kommer nok lige efter påske"...
Vælger ALDRIG Vola igen.
Håbløs kvalitet på flot design!
Håbløs kvalitet på flot design!
Jeg valgte for 5 år siden en vola vandhande + prop til min vask på badeværelset, efter 5 år kan proppen ikke trykkes ned og er udover det yderst slidt. Jeg købte i samme omgang en vola vandhane til mit køkken som nu er blevet skiftet tre gange, da hovedet falder af når der skrues op for vandet. Håbløs pris på reservedel og et helt igennem dårligt produkt!
Elendige VOLA.
Elendige VOLA.
Køkkenbatteri KV1 fra før 2000 er ikke pengene værd
4 gange har jeg skiftet tud p.g.a. erodering af en lille tap i bagtud.
Produktet holder ca. 4 år, og så skal der ofres ligeså meget som et andet blandningsbatteri koster. Vola siger at det er blevet bedre, men det virker ikke sådan. Siden det er blevet, har vi haft 2 udskiftninger.
Aldrig mere Vola. Designet er fint, men kvaliteten elendig.
Vola har nu fremsendt ny tud ub. , så nu holder det vel 5 år mere ?
Dårlig oplevelse med KV1 fra 2000
Dårlig oplevelse med KV1 fra 2000, i 2012 købte jeg en ny fortud og bagtud på grund af utærhed, fik forklaret at det var foretaget forbedting med en ny såsesystem derfor udskiftning af begge dele, efter ca 3 år skød bagtude oven ud og en reklamation medførte at min VVS leverandør leverede en ny uden beregneing, så langt så godt, men nu er den gal igen, låsetappen det sidder bag på bagtuden er gået løs og demed utæt. Ved kontakt til Vola får man blot den besked at hvis man ikke har en faktura vil de ikke se på sagen. Eftersom den utætte bagtud en levert efter en reklamation har jeg ikke en fakture.
En dårlig behandling af min reklamation først til forhandler herefter telefon passer ved Vola. nu har jeg købt den sidste tud til Vola KV1 håber den holder en 3 - 4 år så kan omkostningen holdes på ca. kr. 300 pr. år.
VOLA= polsk når det er “bedst”
Jeg må konstatere at VOLA ikke er lig med kvalitet mere, vores kv1 er nu for 3 gang gået i stykker på 3 år, ( og det er 3 forskellige steder!) det er seriøst for dårligt at VOLA vil være sig selv bekendt at lave sådanne et ringe produkt.
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste med det problem, når man søger på nettet.
Sådan er det jo når man får lavet sine ting i Polen.
Vola KV1: dårlig kvalitet, dyre reservedel og garanti uden værdi
Jeg er blevet utroligt skuffet over den manglende holdbarhed. Min to KV1 hold i 5 år, hvorefter de begge var utætte - og endog to forskellige steder. Da jeg kontaktede Vola kendte de sjovt nok til problemet, og tilbød mig at købe to nye svingtude til ca. halv pris. Da jeg spurgte til om jeg kunne få dem krediteret såfremt det ikke afhjalp problemet, fik jeg at vide at det kunne jeg selvfølgelig, såfremt der ikke havde været vand igennem dem!! Hvordan skulle jeg så kunne finde ud af om det afhjælper defekten, Jeg kan bestemt ikke anbefale Vola KV1.. flot design - dårlig kvalitet. Til sammenligning så fungerer mit Ikea armatur på 5 år stadig upåklageligt.
Morten
KØB IKKE VOLA PRODUKTER. IKKE PENGENE VÆRD.
Vi fik ifm. ombygning installeret to armaturer på toiletter og ét i køkken, i december 2012. Alle tre i speciel RAL lakering.
Nu er det første armaturs maling begyndt at skalle af. Jeg kontakter VOLA. Får følgende besked.
SALGSKONSULENTEN;
‘Tak for din henvendelse.
De steder hvor malingen skaller af, er tydeligt angrebet af kalk. Kalk laver en overfladespænding i lakeringen. Når der trænger rengøringsmidler/sæbe ind bag ved lakeringen, sker der en ætsning at messingen, ses ved at den bliver mørk. Det er også tydeligt ved rosetten på vasken.
Greb og roset kan udskiftes.
VR260 170,00
VR273 360,00
Priser er vejl. ex. forsendelse og skal bestilles ved VVS forhandler
MIG;
‘Vil det sige at I tilbyder en lakering, der rent faktisk ikke kan holde til formålet?
Man må da forvente at der er kalk og rengøringsmidler omkring et armatur. Det forstår jeg simpelthen ikke noget af. Og da slet ikke til det det koster.
SALGSKONSULENTEN;
‘I 70´erne var malingtypen en helt anden end den der bruges i dag( EPOXYPOLYESTER) som også gjorde overfladen anderledes hård og lysægte. Disse malingtyper bruges ikke længere til lakering af VOLA armaturer. I dag bruges der anden pulverlak, af en anden sammensætning, derfor er det også vigtigt at følge den vejledning for malet armaturer der medfølger.
De skader du har på armaturet er kalk/rengøringsskader skader der opstår ved at der trænger vand ind under lakken. Det er tydeligt at der efterfølgende er sket en ætsning af overfladen, idet messingen er mørkfarvet.
Havde der været tale om fabriksfejl ville messingen være lys og klar og være opstået efter kort tid.
De skader er ikke reklamationsberettiget.
MIG;
Hvordan kan vandet i det hele taget trænge ind under lakken?
SALGSKONSULENTEN;
‘Ved at kalken laver en overfladespænding så lakken revner.
MIG;
Hvordan kan I tilbyde en vandhane der ikke kan tåle kalk som der er i alt postevand? Endda til meget høje priser.
Følg vedligeholdsvejledning.
Sagen er hermed afsluttet.
Virkelig god service...
Virkelig god service...
Jeg har som flere andre haft problemer med at splitten er knækket af inden i fortuden.
Jeg havde en god mailkorrespondance med Gitte fra Vola, der sendte et komplet nyt sæt til ombygning u/b.
Det er god service Vola!!
Uovertruffen service
Plejer faktisk aldrig at anmelde her på TP men synes denne gang at det er på plads at give en kommentar efter en helt fantastisk venlig og udsøgt service.
Har et KV1 armatur som er købt i 1999. Har skiftet pakninger/o-ringe 2 eller 3 gange men her sidst var tappen i bagtuden så slidt at jeg var nødt til at skifte tuden. Ved et opkald til Vola blev jeg mødt af en meget hjælpsom dame som bad mig sende billeder af armaturet.
Samme dag fik jeg en mail retur med det varenummer jeg skulle bestille, og hvis batteriet var under 5 år ville de sende en ny u/b og hvis den var over 5 år skulle jeg bestille en ny del ved leverandøren og give dem besked om at jeg kun skulle betale for bagtuden og Vola ville refundere resten af tuden. Da mit armatur er fyldt 18 år bestilte jeg en ny del dagen efter, og fik besked om at den ville blive sendt samme dag. Varen kom med gls til min bopæl dagen efter.
Det kan man da kalde service. GODT GÅET VOLA
Volas salgs og teknisk afdeling mener …
Volas salgs og teknisk afdeling mener at små usynlige huller i svingarm på armatur hvor vandet pibler fra ikke er en fejl de skal udbedre pr kulance?
Ny svingarm Koster 2000 kr
Vola har meget sjældent oplevet fejlen er enige i at fejlen skyldes dårligt materiale men afviser at de skal skifte svingarm
Ingen vvs jeg har talt med har oplevet noget tilsvarende på andre mærker 🚰
Foreløbig har jeg 2 gange været i kontakt med vvs og købt nye pakninger for over kr. 400 - fordi jeg i første omgang blev vejledt om at skifte pakninger. Fordi der fortsat piblede vand fra svingarmen blev jeg opmærksom på de usynlige huller i metallet, hvor der piblede vand.
Vola - Fuldstændig uacceptabel kvalitet
Har købt et Vola indbygnings brusebatteri med håndbruser hos vvsgiganten- Selve bruserholderen hvor håndbruser skal hænge er så skæv at håndbruseren ikke kan hænge. - Jeg har selv pakket den ud fra fin emballage (beskyttet i 3 papkasser + emballage pose) og sendt den retur i emballagen pga af fejlen. - Men Vola påstår at jeg har tabt den på gulvet og vil vil sælge mig en ny! Det er rent svindel - og den mest arrogante kundeservice jeg nogensinde har oplevet- Jeg er helt chokeret og det komme virkelige bag på mig - jeg havde forventet en hel anden betjening. Altså, det er en vare jeg har givet 11500 kr for som har en grov fejl.
Køb ikke produkter herfra. kvalitetten er helt i bund og penge lige ud af vinduet. -og hvis man klager- får man bare et svar, der er helt ude i hampen...
Øv!!
Skuffende kvalitet
Skuffende at der går hul midt røret bag på mit kv1 armatur efter ca 6-7 år!
Dårlig kvalitet og kundeservice (KV1 armatur)
Købte et KV1 armatur til mit nye køkken - men allerede nu efter 1/2 år er den øverste del af røget af og vandet sprøjtede ud over det hele. Har så efterfølgende fundet ud af at mange har oplevet denne fejl - se også andre kommentarer.
Jeg ringede til Vola og gjorde opmærksom på, at jeg også havde oplevet dette (efter kun ca. 6 måneder) - og bad dem om at sende den bagerste del som løser problemet.
Vola kundeservice ønskede ikke at sende - jeg skulle henvende mig, hvor jeg havde købt armaturet da Vola ellers "ikke kan få det rigtigt ind i deres systemer"?
Så nu må jeg køre 45km - på trods af at Vola udmærket kender problemet - og jeg kan oplyse dem om hvor produktet er købt..
Mit råd - køb aldrig KV1 - den har en designfejl - og overvej om du vil købe andet hos Vola, da de ikke vil stå på mål for deres produkter :-(
Bad Customer Service and Warranty
I have a Vola kv1 product. All of sudden water comes out back of product. Vertical tube needs to be replaced due to water coming out 2cm from welding. Buying a new piece, and install this carefully as per instructions. Less than 3 months after water comes out from where the product is designed to fit together with main construction in the vertical tube again. Call dealer for replacement under warranty and sends pictures. Got a call from Vola Customer Service who denies replacement since we as a customer have misused the product - no discussion !!?
My recommendation - Do absolutely not buy a Vola product since the customer service and warranty is bad ! We were forced to pay for the new tube again, to avoid changing everything.
Glimrende service, lidt skuffet over kv1
kv1 armatur revnede i bagtuden efter 3 år - lidt skuffende kvalitet. Køkkenforhandler var gået konkurs, så ingen hjælp at hente der. Til gengæld super service fra Vola, der sendte ny tud uden beregning efter vi sendte billeder til deres kundeservice.
Køkkenarmatur i stykker
Her er knoppen inden i tuden på vandhanen også røget af. Jeg er åbenbart heldig, da det først er sket efter 11 år. Der er en irret plet udvendigt på armaturet, hvor knoppen sad. Et opkald til Vola viste at de synes 11 års levetid på et køkkenarmatur er forventeligt. Kundeservicemedarbejderen kunne afsløre at vandhanen har en kortere levetid, hvis man ikke får renset filteret ofte nok, så vandtrykket bliver større indeni! Jeg synes ikke det er hvad man kan forvente, når man tænker på hvordan Vola-produkter markedsføres som gedigne og af meget høj kvalitet. At en 'knop' falder af i sådan en 'lavmekanisk' del, er ikke i orden - det er dårligt design.
Dårligste kvalitet - samt dårlig kundeservice.
Jeg har i forbindelse med en ombygning købt vola amaturer til både køkken og badeværelse. Efter 1,5 år kom der grimme skjolder på vandhanen i badeværelset - jeg klagede over det, og kom hele vejen igennem til den øverste chef ved Vola. Han, meget arrogant, mente at det måtte være mine håndværkere, der havde ødelagt armaturet med syre. Mine "håndværkere" har aldrig været i nærheden af volas produkter.
Chefen ved Vola tog mig overhovedet ikke seriøst og tog ikke ansvar for deres produkt
angående armaturet i køkkenet, så gik det også i stykker 2 gange indenfor en periode på 1,5 år,
Aldrig har jeg været så gal, som efter jeg har haft kontakt med vola - magen til uprofessionelt firma skal man lede længe efter!
Vi køber ALDRIG Vola igen.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.