Kiggede på hjemmeside. Havde et par praktiske spørgsmål, ringede og fik en suveræn vejledning og input. Bestille så flagstang incl. montage på hjemmesiden. Fik ordrebekræftelse og et par dage s... Näytä lisää

Jeg har handlet med VM-flagstænger siden 1980, og har altid haft et godt samarbejde både med Viggo Momsen og nu de senere år med Winnie og Anette. De 2 "søde piger" er altid garant for en fair pris... Näytä lisää

Købte i 2018 en 10 meter flagstang med tilbehør, Alt blev leveret lynhurtigt og til en god pris. Kan varmt anbefales. Update 30/1-24: Min lineholder var gået løs. Skrev til firmaet og 15 minutter v... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fin kommunikation med Anette på…

Fin kommunikation med Anette på kontoret. Da jeg havde fået bestil en forkert stang. intet problem, at ændre ordren. Der var lidt pris forskel. dagen efter flagstangen var sat op. (Af en meget venlig montør) Blev det overskydende beløb sendt på mobilpay

28. huhtikuuta 2025

Købte i 2018 en 10 meter flagstang med…

Update 30/1-24: Min lineholder var gået løs. Skrev til firmaet og 15 minutter var der fundet en løsning. Fantastisk eftersalgsservice.

30. tammikuuta 2024

god rådgivning og skarp pris

Jeg har fået god rådgivning ifm købet af ny 16 meters flagstang, og så kom der en meget venlig mand der monterede og opsatte den nye flagstang. Alt i alt en super oplevelse til skarp pris.

5. huhtikuuta 2023

Venlig og tålmodig betjening.

Da jeg skulle købe en flagstang som gave, fik jeg virkelig god vejledning om alle detaljer, f.eks. holdbarhed og vedligehold ved natur eller malet træ. De var meget tålmodige og venlige - også da vi ændrede bestillingen flere gange. Levering og opsætningen var ligeledes en behagelig oplevelse.

11. huhtikuuta 2022

Over 40 års leverandør af flag og stænger.

De 2 "søde piger" er altid garant for en fair pris og sikker leverance. Min varmeste anbefaling. - Jørn Lund Pedersen, Kattegat Strand Camping.

24. maaliskuuta 2022

Jeg bruger VM Flag til at servicere…

Jeg bruger VM Flag til at servicere samt udskifte nogle af mine reklameflagstænger og kan varmt anbefale dem til flere erhvervskunder.
Privat har jeg også en flot VM træflagstang som er af virkelig god kvalitet !

De bedste anbefalinger her fra...

23. helmikuuta 2022

Altid hurtig og høflig betjening.

Altid hurtig og høflig betjening.
Endnu engang har vi haft brug for VM Flag og igen fik vi en usædvanlig høflig betjening og hurtig levering af høfligt personale. Vi giver hermed VM Flag vore allerbedste anbefalinger.

9. helmikuuta 2022

Jeg købte en ny flagstangstøtte

Jeg købte en ny flagstangstøtte i egetræ, da den kom hjem opdagede jeg at den desværre var flækket på langs af hullerne på begge sider. Jeg tog derfor kontakt til kundeservice for at ville have den byttet til en ny. Her blev jeg desværre noget overrasket over svaret. Jeg fik at vide at man må forvente at træ kan have flænger og de vil trække sig sammen igen, hvor til jeg skriver at jeg selv er tømrer, så jeg ved godt hvordan træ arbejder og derfor ved jeg også at den her pind er flækket alt for meget og burde have været sorteret fra. Jeg spørger igen om jeg skal sende hende nogle flere billeder, da jeg tænker hun må have overset problemet hvortil hun svare, at hun har set rigeligt. Jeg kan kun på det kraftigste opfordre folk til at købe deres vare et andet sted. firmaet har tydeligvis ikke nogle samvittighed eller kvalitetskontrol.

5. huhtikuuta 2021

Vil kalde det Dansk Standard hjemme hos os. WHAUUU!

Kiggede på hjemmeside.
Bestille så flagstang incl. montage på hjemmesiden.
Fik ordrebekræftelse og et par dage senere en dato for montage.
10-12 dage fra start til slut, så havde vi en flot flagstang, monteret af en prof montør.
Svensk flagstang, dansk salg og montage.
Nemt!
Kan vildt anbefales.

14. maaliskuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili