Har ovetande enligt företaget gjort en…
Har ovetande enligt företaget gjort en beställning. Dessutom tecknas automatiskt ett löpande abonnemang. Orderbekräftelse skickas inte.
For leaving a review for one of Vision Healthcare’s brands, we kindly refer you to the relevant brand pages on Trustpilot. Please note that this page is not actively monitored, so reviews posted here will not receive a response. We are, however, happy to assist you via the official Trustpilot profile pages of the Vision Healthcare brands.
Yhdysvallat
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jag beställde ett provpaket för 79 kr. Försökte ringa och avbeställa framtida försändelser, och har spenderat flera timmar i deras växel, efter att de svarat och sagt var god dröj! Det blev en ny försändelse och jag har fortsatt med att försöka avsluta, men kommer inte fram!
Det enda som händer är att batteriet i mobilen tar slut efter alla timmar i deras kö! (De kanske tjänar pengar på telefonkön...)
Betalade 79 kr för frakt av ett provpaket då skulle det inte bli något abonnemang. Men det blev 6 månaders abonnemang på 2000 kr. Ingen ångerrätt. Företagets sida har kontaktformulär men "just nu fungerar det inte försök igen". Ett helt oseriöst företag och produkten är overksam. 2000 kronor i soptunnan. SE UPP! Företagets sida har ingen länk till Trustpilot och skriver själva på Trustpilot att de inte läser synpunkterna dessutom använder de en förkortning av företagsnamnet som de inte gör annars. Affärsidén är att lura så många som möjligt och tyvärr så blir det i stor utsträckning fattiga pensionärer som har fått krämpor som de tror att preparaten ska lindra.
Det här skitföretaget skickar ut fakturor fast man inte beställt något, och det går inte att få tag på någon via telefon samt att det inte finns någon mailadress!😤🤮
No written confirmation of the order, nor how to cancel. Only a date in the paper invoice. No chance to cancel other than through phone cause no email address to be found. No website. Bad machine-translated Finnish language. The tablets irritate stomach. Don’t order.
.jag beställde ett gratisprov och fick en faktura på 79 kr som jag inte bettalade fick då en faktura på 160kr så nu ska jag gå till konsumetvägledaren och få hjälp
Great experience!
Wanted to cancel my subscription before holidays. No issue. Very Friendly customer service.
Jag blev lurad att beställa ett prov för 79:-. Jag tackade nej till fortsatt leverans ganska snart men tydligen inte inom deras två veckor. Följden blev att jag fick ett paket som kostade knappa 1000-lappen. Jag ville skicka tillbaka hela sändningen men det accepterade de inte. Det kostade mig 1000:-.
Produkten var dessutom helt utan verkan så de sista paketen står kvar i skåpet. Hopplöst att få rätt emot dem......
Jag beställde ett ”gratis”prov på Arthorol. Efter ca en månad damp det ner ett paket med 3 förpackningar, som jag inte hade en aning om att jag beställt och inte haft en tanke på det. Kollade på hemsidan, och där framgår ju att om man tackar ja till erbjudandet binder man upp sig på en tillsvidareprenumeration. En info jag missat.
Tips till företaget, skicka ut en orderbekräftelse så hinner man reagera om det är nånting man vill ändra. Jag kontaktade kundservice och fick utan omsvep returnera produkterna! Mycket bra, precis som det ska fungera. Tack! Har inga invändningar mot produkten alls.
Gangster, Deliveries cannot be stopped, no internet contact person, no effect on the funds.
Varning !
Ett företag som trots överenskommelse inte håller sina faktureringslöften.
Dubbla leveranser och därmed dubbla debiteringar,
som i mitt fall har lett till ett inkassoärende.
Företaget har nu anmälts till ARN.
Håll Er borta ifrån detta företag ! Ett gott råd!
VisionHealthcare handlar med många produkter så man blir förvillad om man beställt flera olika o försenar att stoppa en typ så fortsätter dom att leverera till ockerpris så snart de kan, runt 800 kr vanligt.
Varning för bluff om de ens har någon
funktion med de mikroskopiskt små mängder av lite av varje som skulle vara i produkterna. De är sammanlänkade med NaturaMed Pharma och s k Vitamin-Express och Konsumentverket kritiserar mot metoderna. Aktualiserade till att betala böter.
Konkurrens- och Konsumentverket KKV
skriver om Vision Healthcare:
Vilseledande marknadsföring är ett bestående problem inom naturprodukt-branschen – Konsumentombudsmannen yrkar på att NaturaMed Pharma ska betala det ålagda vite på 100 000 euro...
Scheinbar die Dachfirma von vitaminexpress.org
Siehe meine Bewertung zu Vitaminexpress.
Unseriös und fehlende Kundenfreundlichkeit.
Die ganzen positiven Bewertungen können nur von absoluten Laien verfasst worden sein. Also von Menschen, die einfach alle Vitamine und Ergänzungsstoffe unreflektiert einwerfen. Ich finde die gesamte Geschäftsmaschinerie im höchsten Maße verwerflich. Produkte mit Inhaltsstoffen als Meterware mit Sicherheit aus dubiosen fernöstlichen Produktionsstätten. ich habe neulich das zweite und letzte Mal in naivem Glauben dort bestellt. Never ever. Bestellung bei Vitaminexpress, Mutterfirma visionhealthcare in Haarlem/NL und Versand aus Luxemburg. Noch Fragen?