Fantastisk tjänst! Upphämtning, magasinering och leverans, allt i ett! Så himla härligt att det är så flexibelt också, att man kan boka/ändra datum och tid så tätt inpå ifall något dyker upp, samt at... Näytä lisää
Tack vare Vinden kunde vi förvara våra saker när vi var mellan boende i två månader. När vi beställde hem allt till det nya boendet kunde jag smidigt lämna kvar lådorna med sommarkläder som ändå bar... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Garpebodavägen 4, 19637 , Stockholm, Ruotsi
- 08-400 548 02
- info@balaken.com
- www.vinden.com
Bra idé med appen som sådan men jag…
Bra idé med appen som sådan men jag vill varna för att de regler som man uppmanas läsa gäller inte,du får sälja mobiltelefon men betalar du "boost" för att annonsen ska synas så tar de pengarna ,avslutar annonsen och det är inget du kan göra och ingen att vända sig till.Måste ju finnas en seriös aktör inom secondhand på nätet men Vinted tillhör inte den skaran.
Jag har använt Vinden under lång tid…
Jag har använt Vinden under lång tid och det har funkat hur bra som helst, men när det uppstod problem så vart det inte mycket till service. Min förvaring hade inte skötts väl och slutade med merkostnader, då sakerna hade utsatts för skadedjur. Inte heller fick jag möjlighet att prata med någon ansvarig trots att jag bad om det. Synd på en så annars smart tjänst.
Mycket smidigt, tack!
Vinden hämtade upp några flyttkartonger jag hade hemma som stått och skräpat länge men behöver sparas. Hämtade vid dörren och sen fick jag upp dem i appen, väldigt smidigt!
Hyfsat bra
Mycket strul med transporten. Fixade till sig dagen efter. Fakturan makulerades. I stort sett bra.
Har förvarat en säng under ca 1,5 år
Har förvarat en säng under ca 1,5 år. Kom tillbaka med skadedjur i plasten samt mögelfäckar från fukt på madrassen. Rekommenderar inte vinden.
Varning för Vinden
Varning - möblerna förstörda med både stötar och rikligt med svart smuts. Minimal ersättning för att de inte tycker att möblernas bruk har försämrats.
värsta jag gjort
vår saker blev förstörda, det mörkades och tog lång tid att få ersättning. felaktiga fakturor mm behöver jag fortsätta det värsta jag gjort.
Dåligt bemötande
Dåligt bemötande, obefintlig kundsupport. Fakebolag

Vastaus yritykseltä Balaken No 1 i Stockholm AB
Enkelt och smidigt
Det var väldigt enkelt och smidigt att använda appen. Jobbet från min sida var inte mer än att boka och registrera upphämtningen av mina saker i en app, sen skötte vinden resten. Det var lätt att få tid för en upphämtning och när dom väl var hos mig gick allt väldigt smidigt och snabbt. Dom plastade in alla möbler och det märks att dom tar hand och är försiktiga med alla saker. Jag kommer definitivt använda mig av vinden vid fler tillfällen.
Förstklassig service från start till…
Förstklassig service från start till mål. Inget att klaga på.
Fruktansvärt!!!
Fruktansvärt!!!! Jag har haft så mycket problem att jag inte ens orkar delge. Men en sak är säker. Detta kan aldrig vara ett seriöst företag. Då hade dom aldrig hanterat mig såhär!!!!! Nu återstår en faktura på inkasso som inte tillhör mig. En utebliven ersättning för en tillhörighet dom förstört samt en trasig möbel som dom skulle laga,,, nu få jag ingen kontakt. Ingen mejlar eller ringer tillbaka. Fullkomlig bluff!!!!
Positiv upplevelse rakt igenom
Positiv upplevelse rakt igenom. Uppskattar flexibiliteten, enkelheten och att det är enkelt att få svar på frågor från kundtjänst.
Smart tjeneste
Smart tjeneste! Møblene mine ble mellomlagret i en periode. De ble fraktet ut og tilbake akkurat slik jeg ønsker, på rett tidspunkt.
Allt har fungerat bra, jag kommer anlita dem igen.
Jag har haft möbler magasinerade och har fått allt tillbaka i två omgångar. Är mycket nöjd, lätt att boka hämtning och återlämning. Vid hämtning plastar de in allt för att undvika skador av stötar. Allt har fungerat bra, det enda har varit vid ett tillfälle att de som återlämnat inte har gjort vad de ska och plastat av möblerna och tagit med sig plasten, men det fick jag snabb hjälp med när jag tog kontakt. Kundtjänst är trevliga och hjälpsamma. Några från transportfirman har inte talat svenska, men det har fungerat bra ändå.
Jag rekommenderar dem och kommer att anlita Vinden igen när jag behöver magasinera.
Stora delar av mitt bohag förstördes
Stora delar av mitt bohag förstördes. Oaktsamhet och vattenläcka i deras förråd var orsaken. Trots detta så var ersättningen för skadorna minimal och jag måste nu köpa nya möbler ur egen fika.
Svært god kundeservice
Ble litt klabb og babb med levering av flyttelasset mitt, men svært imponert over hvordan det ble håndtert. Utrolig tilgjengelig kundeservice og veldig hjelpsomme folk som leverte det resterende i løpet av kort tid. Anbefales.
Kan ikke bli enklere!
Dette må være den mest lettvinte måten å lagre på. Du ser alle gjenstandene i en app som du til enhver tid kan følge med på, og du kan når som helst bestille noen gjenstander hjem igjen. Vi bestilte 8 gjenstander til hjemlevering og de ble levert til den tiden jeg hadde bestilt hjemlevering. Jeg tror ikke det kan bli enklere enn dette!
Enkelt och smidigt
Vad vinden har varit en smidig lösning när jag skulle hantera möbler från en dödsbo. Allt har gått enligt plan och det har känts tryggt och enkelt!