En rigtig skøn tur, hvor ALT var koordineret fint til mindste detalje. Dog med mulighed for at udfordre på egen hånd om man ønskede dette. En super kommunikativ guide, der virkelig forstod at rumme a... Näytä lisää
Der var styr på alting. Ikke en eneste detalje kiksede. Dejligt varieret program. Ulla Dons var meget dygtig og empatisk til at lede sådan en flok. Måske kunne vi tænke os noget mere info omkring... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Viktors Farmor
Når du er på en grupperejse med Viktors Farmor, får du mindre grupper, som, vi mener, giver større oplevelser. Vi har nøje udvalgt vores dansktalende rejseledere, og derudover er drikkepenge til både guider og chauffører inkluderet i prisen, samt på de nævnte ture i dagsprogrammet.
Og hvem er Viktors Farmor så?
Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden. Hun startede med lejlighedsvist at arrangere rejser for venner og bekendte i Mellemøsten. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?
"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind" – citat Kirsten Gynther Holm aka. Farmor.
Thomasminde, 8380 , Trige, Tanska
Veludført tur.
Dygtig guide.
Lille rejsevant selskab.
Kan varmt anbefale Viktors Farmor
Kan varmt anbefale Viktors Farmor. De har på alle måder levet op til mine forventninger og mere til. Meget kompetente og venligt personale. Selve turen var også helt fantastisk og med en rigtig god rejseleder. Bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem.
En rigtig skøn tur
En rigtig skøn tur, hvor ALT var koordineret fint til mindste detalje. Dog med mulighed for at udfordre på egen hånd om man ønskede dette. En super kommunikativ guide, der virkelig forstod at rumme alle
Alt i alt en fantastisk tur...
God guide
God guide, vidste meget 👊🏼rigtig rigtig god ferie, der var ikke noget der manglede, måske et par kaffepauser😉
Den store Kinarejse
En kulturrejse af usædvanlig kvalitet og dybde
Vores deltagelse i Den store Kinarejse med Viktors Farmor blev en oplevelse af de sjældne. Rejsen var usædvanligt veltilrettelagt og gennemført med en sikkerhed, et overblik og en kvalitet, som gjorde, at man fra første dag kunne hengive sig helt til det, man var kommet for: at forstå, opleve og blive klogere.
Programmet var både ambitiøst og velafbalanceret. Vi mødte naturligvis de store historiske og kulturelle seværdigheder, men rejsens egentlige styrke lå i, at den hele tiden åbnede Kina som mere end monumenter og overskrifter. Undervejs fik vi et levende og nuanceret indblik i landets historie, samfund, hverdagsliv og mentale landskaber. Det er en sjælden kvalitet, når en rejse ikke blot viser et land frem, men gør det mere forståeligt.
Den afgørende grund til, at denne rejse hævede sig langt over det sædvanlige, var rejselederen Henrik Bjørn. Han er ganske enkelt en uovertruffen rejseleder. En gudsbenådet fortæller med en sjældent stor viden om det kinesiske liv og samfund. Han formidlede med indsigt, præcision og nærvær, og han havde den særlige evne at gøre selv komplekse sammenhænge både levende og vedkommende. Fra første øjeblik skabte han en varm, åben og inspirerende stemning i gruppen, og med ro, autoritet og overskud fik han hele rejsen til at forløbe fuldstændig gnidningsfrit. Det var i høj grad hans fortjeneste, at turen ikke blot blev vellykket, men helt ekstraordinær.
Også den praktiske side fortjener ros. Hoteller, transport og den samlede afvikling fungerede med imponerende præcision, og overalt mærkede man et højt professionelt niveau.
Den store Kinarejse med Viktors Farmor var for os ikke blot en god rejse, men en rejse af usædvanlig kvalitet og dybde. En oplevelse, der bliver stående. Vores varmeste anbefaling.
Fantastiske oplevelser sammen med en…
Fantastiske oplevelser sammen med en ligeså fantastisk og engageret rejseleder
Rigtig god oplevelse og der var styr på…
Rigtig god oplevelse og der var styr på det hele.
Tre en halv stjerne, rejselederen og til dels også mangel på oplevelser trækker ned.
Jeg ville gerne kunne give tre en halv stjerne, men 4 er for meget. Vores guide vidste for lidt, var for inkompetent til at give beskeder og til at fortælle. Den lokale guide fortalte den danske en hel del, som ikke blev oversat, men hun skulle også selv have vidst mere om landet, og ikke bare noget om historien.
Der var for meget gåen hurtigt igennem butiksgader, en park i Marrakesh eller lignende ville have været mere interessant, ligesom busturene kunne have været bedre med flere stop, så vi så mere til lokalområder, f.eks. et lokalt marked.
Vi var på en 12 dages rundtur i…
Vi var på en 12 dages rundtur i Marokko. Turen var meget varieret, i form af natur, kvalitet på spisesteder og hoteller. Guiden var meget kompetent, og deltagerantallet på 20 meget tilpas.
Stor ros til hele turen

Vastaus yritykseltä Viktors Farmor
Igen en oplevelses tur denne gang til…
Igen en oplevelses tur denne gang til Marokko.
God info på turen rejseleder er vidende…
God info på turen rejseleder er vidende om rejsemål Nogle ting er uden for mit interesse Men man kan jo ikke lave en grupperejse hvor alt er efter hver enkelts ønsker og interesse
Har været på en helt fantastisk tur til…Peru
Har været på en helt fantastisk tur til Peru.
Vi blev forkælet på alle parametre, så og oplevede det bedste af Peru, hotellerne lå stratetisk godt og maden var fantastisk.
Vores guide Irene gjorde det nemt for os, hum var en god formidler.

God guide
God guide, der holdt sammen på gruppen. Og var,god til at formidle viden
Vi fik set virekelig meget på de 11 dage
En fantastisk rejse gennem Marokko
En fantastisk rejse gennem Marokko. En veltilrettelagt tur med mange spændende inspirerende indslag og godt guidet af både vores egen guide samt den lokale. Kan meget anbefales.
En helt fantastisk tur til Veitnam
En helt fantastisk tur til Veitnam, alt var super tilrettelagt med en fantastisk guide som gjorde turen til en kæmpe oplevelse. Vi rejste med en fantastisk gruppe hvor vi kun var 23 personer.

Alt fungerede til tiden
Alt fungerede til tiden. Rejselederne (både dansk og uzbesk) var fremragende repræsentanter, der i fin harmoni fik hele gruppen til at finde sammen og svinge ualmindelig godt sammen. Personligt takker jeg for en uforglemmelig fødselsdag, hvor alle gjorde det til en festlig, rørende, bevægende og dejlig dag.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top service, veluddannede guider, spændende ture.
Godt koncept med betalte entréer, drikkepenge mm

Vastaus yritykseltä Viktors Farmor
En helt igennem uforglemmelig…
En helt igennem uforglemmelig oplevelse! Veltilrettelagt program og fantastiske guider så vi kunne bare nyde og opleve. De bedste anbefalinger herfra både til Viktors farmor og ikke mindst Sir Lanka.