VIKA-flyt Arvostelua

1 518
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Flinke effektive flyttefolk, godt organiseret. Alt blev pakket grundigt ind, og intet blev beskadiget undervejs. Vi tilkøbte flyttelift, da vi skulle flytte fra 5.&6. sal - og flytningen gik derfor... Näytä lisää

Fantastisk flytning! Lasse, Sommer, Sahli og Claus i vogn 42 & 45 klarede flytningen fra hus til lejlighed til top karakterer - trods tunge løft (“lille” pengeskab), gik det hurtigt og smertefrit (fo... Näytä lisää

Super flinke og meget fleksible flyttemænd! De gør hvad der skal til for det lykkedes også da elevatoren strejkede, de blev alt for mange timer og knoklede bare løs - kæmpe ros til dem alle 😃 Også... Näytä lisää

Flyttet fra lejlighed til hus. Havde tvillingerne Husseyin og Hassan til at flytte for os. De mest fantastiske, effektive, venlige, søde og humoristiske flyttemænd vi har oplevet. De leverede en kan... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 518)

138 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mega professionelt

SÅ godt! Al ros herfra. Fra 12. sal … i 30 g varme. Super professionelt. Alt pakket ind, intet itu og flinke, smilende unge mænd, som fik dagen til at gå som smurt. Stor anbefaling herfra.

16. heinäkuuta 2026

⭐ 1/5

⭐ 1/5

Min oplevelse med VIKA Flyt var meget skuffende. Servicen var langt under forventning, og hele flytningen tog unødigt lang tid. Jeg oplevede, at medarbejderne kørte meget uforsvarligt under transporten, hvilket gjorde mig utryg. Derudover blev der røget i bilen, mens mine møbler stadig var deri, hvilket jeg fandt både uprofessionelt og respektløst. Den samlede oplevelse var præget af dårlig kommunikation og manglende professionalisme. På baggrund af min egen oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale firmaet.

30. joulukuuta 2025

Der var styr på det hele!

Der var styr på det hele, fra tilbud til afsluttet flytning. Og dertil godt humør, omhyggelighed og effektivitet. Vi flyttede til 5. sal uden elevator, med loift, og det fungerede perfekt.

25. kesäkuuta 2026

Manglende respekt, manglende ansvar, manglende service

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en meget uheldig oplevelse, vi har haft i forbindelse med en skade i min svigermors nye lejlighed.
Da skaden blev opdaget, kontaktede min kone, Nadia, VIKA for at informere om hændelsen. Mads Walter tog telefonen, men i stedet for at lytte til kundens bekymringer og fokusere på selve sagen, begyndte han at kommentere på, hvor lang tid flytningen havde taget, og fremsatte bemærkninger om, at min svigermor skulle have en "hoarder-mentalitet". Jeg finder denne tilgang yderst uprofessionel og upassende.

Som kunde forventer man at blive mødt med respekt, forståelse og et ønske om at hjælpe, især når man ringer ind for at rapportere en skade. I stedet oplevede min kone, at fokus blev flyttet væk fra problemet og over på personlige kommentarer, som hverken var relevante eller acceptable.

Da situationen naturligt nok påvirkede os begge, valgte jeg efterfølgende selv at kontakte VIKA og lagde en besked til Mads med håbet om at få en konstruktiv dialog. Desværre blev samtalen igen præget af de samme kommentarer om, hvorfor flytningen havde taget 10 timer, og gentagne henvisninger til min svigermors påståede "hoarder-mentalitet". Der var fortsat begrænset fokus på den egentlige problemstilling og på at håndtere sagen professionelt. Derudover vil jeg gerne fremhæve, at vi fra starten fremsendte billeder af både lejligheden og kælderen, så opgavens omfang kunne vurderes på forhånd. Der blev taget flere billeder af hvert enkelt rum samt af kælderrummet for at sikre et så retvisende grundlag som muligt. Ingen fra VIKA besigtigede opgaven personligt inden flytningen, og vi antog derfor naturligt, at de fremsendte billeder var tilstrækkelige til at vurdere opgavens karakter og omfang. På den baggrund finder vi det urimeligt, at der efterfølgende stilles spørgsmålstegn ved flytningens varighed eller fremsættes personlige karakteristikker af min svigermor, frem for at fokusere på de faktiske forhold og den anmeldte skade.

Jeg må derfor udtrykke min store skuffelse over den kundebehandling, vi har modtaget. På jeres hjemmeside fremhæver I, at I har et "serviceminded team", og det er netop derfor, denne oplevelse er så skuffende. Efter min opfattelse lever den adfærd, vi har oplevet fra Mads, ikke op til de værdier og den professionalisme, som jeres virksomhed markedsfører sig på.

Samtidig virker det som om, at størrelsen på den fremsendte flyttebil ikke var vurderet tilstrækkeligt i forhold til flyttens omfang. Kombinationen af mangelfuld planlægning og en mindre effektiv pakning betød, at flytningen måtte gennemføres over to ture.
Jeg vil gerne understrege, at de to medarbejdere, som udførte flytningen, var meget venlige, professionelle i deres fremtoning og generelt behagelige at samarbejde med. Min kritik er derfor ikke rettet mod dem personligt. Tværtimod sad vi tilbage med indtrykket af, at de ikke havde fået de nødvendige forudsætninger for at løse opgaven optimalt. Ansvaret for planlægning, vurdering af opgavens omfang og valg af korrekt materiel må derfor efter min opfattelse ligge hos VIKA Flyt som virksomhed.

Jeg vil samtidig gerne understrege, at min klage og den ene stjerne, jeg har valgt at give, ikke på nogen måde er rettet mod de to medarbejdere, der udførte selve flytningen. De var begge venlige, høflige, hjælpsomme og professionelle i deres omgang med os gennem hele dagen. Mit kritikpunkt vedrører udelukkende den måde, sagen er blevet håndteret på af Mads Walter samt virksomhedens tilgang til situationen efterfølgende.
Efter min opfattelse er det virksomhedens ansvar at sikre en korrekt vurdering af opgavens omfang, tilstrækkelig planlægning, valg af passende kapacitet samt en professionel og respektfuld dialog med kunden, når der opstår problemer. Det er derfor ledelsen og den kundehåndtering, vi har oplevet, som ligger til grund for denne anmeldelse – ikke de to flyttemænd, som efter bedste evne udførte deres arbejde under de forudsætninger, de var blevet givet.

2. heinäkuuta 2026

5 stjerner!

Vi fik hjælp til at flytte møbler i dag af Sommer og Lucas, som var utrolig dygtige og flinke! Mange tak og kæmpe anbefaling herfra ⭐️

18. kesäkuuta 2026

Ville give dem 7 stjerner,men det er…

Ville give dem 7 stjerner,men det er ikke muligt.
Har benyttet Vika_flyt 2 gange og det har været en fornøjelse at opleve hjælpernes gode humør og omsorg for at flytte og samtidig være omhyggelig med at beskytte mit indbo.

Eva Hein Hansen

5. kesäkuuta 2026

Søde og hurtige!

Vi fik hjælp af Tim, Hassan og Hussein, som var både effektive og super søde.

Vi havde enkelte ting som ikke var pakket ind, men det klarede de så alt blev flyttet forsvarligt.

Stor anbefaling her fra.

15. toukokuuta 2026

Flytningen startede rigtig godt

Flytningen startede rigtig godt. Flyttefolkene var venlige, imødekommende og arbejdede effektivt. Da der var tale om en byttelejlighed, arbejdede to flyttehold fra Vikaflyt samtidig.

Vores flyttehold valgte at benytte en alternativ opgang, som også hører til ejendommen. Da de var færdige, havde de meget travlt med at få os til at underskrive, at flytningen var afsluttet.

Efterfølgende viste det sig, at der var opstået skader i den opgang, som vores flyttehold havde brugt. Det andet flyttehold bekræftede, at skaderne var sket i forbindelse med flytningen udført af vores flyttehold.

Flytningen fandt sted for over to måneder siden, men vi afventer stadig et svar fra Vikaflyt. Indtil videre oplever vi, at virksomheden forsøger at fraskrive sig ansvaret for skaderne, hvilket er meget skuffende efter en ellers god start på forløbet.

31. maaliskuuta 2026

Vika v. Lasse og Sommer

Normalt gør jeg ikke brug af TrustPilot, men i dag vil jeg gøre en undtagelse. Med Lasse og Sommer v. Vika har jeg oplevet professionelle herrer fra første til sidste sekund ved flytning af et flygel. Prikken over i'et er et par menneskelige gutter med god forståelse for at flytning også nogle gange er emotionelt hårdt.

28. toukokuuta 2026

Vika flyt De ringede de var på vej kom…

Vika flyt De ringede de var på vej kom lidt før tid vi var klar flyttede det hele med godt humør fyldte hele lastbilen var pakket perfekt tingene bliver kørt på lager hotel hos dem da boligselskabet ikke var klar på den nye adresse så indtil videre kun 5 stjerner herfra selskabet ringede efterfølgende og spurgte hvordan det var gået så kan kun anbefale dem herfra

18. toukokuuta 2026

Hold jer væk!!

Hold jer væk!!!

Vi har brugt vika flyt til en flytning. De startede med at sende 2 mand ud hvor den ene ikke kunne løfte møbler. Der var utrolig meget spild tid når man går tomhændet ud i bilen (man må sige de udnytter de er på timeløn)

Manglende flytte erfaring fra den ene flyttemand har resulteret i at der er lavet flere skader på vægge som vika flyt nu vælger at løbe fra ansvaret på.

Må sige det har været dyrt at bruge vika flyt så måske deres slogan skal ændres

15. toukokuuta 2026

Hurtige og effektive flyttefolk

Vi tilkøbte flyttelift, da vi skulle flytte fra 5.&6. sal - og flytningen gik derfor virkeligt hurtigt. Prisen var vist rimelig; vi undersøgte ikke priser andre steder.
Vi blev betjent af Sommer, Lasse, Lucas og Jimmy.

27. huhtikuuta 2026

Endnu en god flytteoplevelse med VIKAs folk.

Fin flytning over 2 dage som aftalt. Folkene gik effektivt til værks med en positiv tilgang - også med de lidt svære og tunge ting. Da tidsplanen så ud til at kunne skride tilkaldte de to ekstra mand, så det hele blev nået som aftalt.

20. huhtikuuta 2026

Fantastisk flytning

Fantastisk flytning. Søde og høflige flyttemænd, som pakkede tingene godt ind og passede på det. Jeg kan kun anbefale dem 🤩

1. toukokuuta 2026