Vijvermeester Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel blij dat ik de workshop vijveronderhoud voor particulieren gevolgd heb. Yiri de Waal van Vijvermeester heeft veel informatie gegeven over waterplanten en waterkwaliteit. We konden met... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het is een vijvercursus met input van de cursisten. Vragen over jouw vijver worden beantwoord. Je leert ook van de vragen en oplossingen van anderen. Alle stof wordt met verve behandeld. Een inspire... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb goede ervaring met Vijvermeester, als je in het voorjaar om een advies vraagt ( met opgave m3 en m2 van je vijver) dan krijg je dat toegestuurd, kan je zelf de planten, slakken en mosselen b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lange tijd last gehad van veel algroei. Advies ingewonnen bij o.a. Vijvermeester en wij hebben toen hun advies opgevolgd. Helaas zijn niet alle planten gaan wortelen voor Vijvermeester was dit geen pr... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top webshop.

Gebruiksvriendelijke website. Uitstekende keuze om vijver in optimale conditie te krijgen. Zorgvuldige wijze van verpakken. En als er iets mis gaat onmiddellijke en snelle reactie door zeer klantvriendelijke contactpersoon.

24. kesäkuuta 2021

Mooie vijverplanten

Mooie vijverplanten, super service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering, in ons geval werd er even gebeld omdat het te warm was om de planten per post te sturen. Werd daarna super geregeld.

23. kesäkuuta 2021

Super service

Super service. Slakken en mosselen goed verpakt. Mooi koel en vochtig. Prettig contact met de klantenservice ivm PostNL problemen. Aanrader!!

23. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service! Ivm een vertraagde bezorging door PostNL was mijn bestelling na een kleine week verwelkt. Echter prima opgelost door vijvermeester: kosteloos een nieuwe levering en met spoed bezorgd door PostNL.

14. kesäkuuta 2021

Top service

Top service. Eerste slakken te laat geleverd, mail gestuurd en de volgende dag met een spoed bestelling voor 12.00 de nieuwe geleverd. Laat de slakken nu maar hun buikje vol eten!

14. kesäkuuta 2021

Top producten en service

Top producten en service. Had een mossel en slakken als anti-algen besteld wat snel werd geleverd. De mosselen en slakken waren zorgvuldig ingepakt en er werden flink wat meer slakken geleverd. De slakken doen prima hun werk, binnen een paar dagen is alle alg nagenoeg weg. De mosselen doen het ook prima, de waterkwaliteit is sterk verbeterd. Top om dit zo te zien verbeteren.
Toen over een periode van 3-4 weken 3 mosselen dood waren gegaan, heb ik de vijvermeester gevraagd of ik misschien iets fout doe. Snel kreeg ik antwoord dat het waarschijnlijk gewoon pech is en dat ik nieuwe zou krijgen. We hadden een paar warme dagen en de mosselen werden aan huis afgeleverd middels een spoedbestelling. Deze zaak weet wat service betekent!! Ik kan iedereen deze webshop aanbevelen zeker het anti-algen pakket, de natuur doet z'n werk in je vijver en moeras, dan ben je snel klaar met allerlei dure chemische of "natuurlijke" middeltjes.
Ik ga bij deze webshop zeker nog eens shoppen.

12. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al enkele jaren zuurstof…

Ik bestel al enkele jaren zuurstof plantjes voor mijn vijver altijd naar tevredeheid
Mooie grote plantjes zonder ziekte kiemen
En ze zijn erg vers als ze binnen komen
Ze worden goed verpakt dus hebben ook niet veel te lijden
En mocht er toch iets niet in orde zijn dan word dat zeer snel en netjes op gelost
Kortom een goed en fijn bedrijf om je spullen te kopen
Kortom ik beveel vijvermeester voor 200 % aan

6. toukokuuta 2021

Super service

Super service door post.nl waren de poelslakken en mosselen 4 dagen onderweg waardoor niet alles levend is aangekomen. Contact gehad en er werd meteen een nieuwe pakketje voor mij gemaakt en dat is netjes op tijd aangekomen.

6. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en goede communicatie

Uitstekende service en goede communicatie over de levering. Door een storing bij Post.nl kwam de bestelling eerst niet aan waarna onmiddellijk kosteloos een nieuw pakket werd opgestuurd. Uiteindelijk kwam de oorspronkelijke bestelling ook aan waardoor ik twee leveringen heb ontvangen. Terugsturen was niet nodig.

22. huhtikuuta 2021

Geweldige service mogen ervaren

Geweldige service mogen ervaren. De bestelling was in eerste instantie wat later door drukte bij Postnl. Hier keurig over geïnformeerd door vijvermeester. Deel van de bestelling die door de verlate verzending in kwaliteit achteruit was gegaan voor een tweede keer mogen ontvangen. 5 sterren beoordeling met speciaal bedankje voor Ans.

14. huhtikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Top service en goede adviezen!

Al een paar keer besteld, goed advies en met het gewenste resultaat. Één keer een te late levering door een fout van de bezorgdienst waardoor de poelslakken het niet overleefd hadden, maar meteen goed opgelost door de klantenservice van Vijvermeester. Top service!

13. huhtikuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Prima service

Prima service, plantjes netjes verpakt. Ik had wel iets meer instructie kunnen gebruiken hoe de plantjes in de vijver te planten. Dat moest ik nu eigenlijk zelf uitzoeken. Ik hoop maar dat ik het goed heb gedaan en de plantjes overleven.

7. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin