Sindssyg dårlig oplevelse
Sindssyg dårlig oplevelse, alle 3 gange vi har været nødt til at henvende os til dem.
Jeg kom til at købe en CV deroppe 1. Sept. 2025, en Adrian Adora 462 PU fra 2006, jeg faldt for vognen, da den var flot uden skrammer både udenfor og indvendig, betalte prisen.
Jeg måtte så tilbage til Paw som sælger, fordi gaskassen ikke ville lukke ordentligt, og at vognen manglede et reservehjul. Paw ville ikke give et reservehjul med, men det kom han til, for ellers ville jeg annulere handlen. Det er jo ikke min fejl, at han ikke fik et med, da han købte vognen, af den tidligere ejer. Et reservehjul er en del af standardpakken, når man køber en vogn, brugt eller ny, og der er jo også plads til den ude i gaskassen.
Jeg købte en del sikkerhed, slingerkobling osv med vognen, da jeg bestilte den, også et næsehjul. Nu har CV lige fået monteret moover og markise på taget her i Randers, og i den forbindelse kunne de konstatere, at det næsehjul ikke kan holde luft, at det var så råddent indvendig, at det burde smides ud. KC Caravancenter i Randers var så flinke at forære mig et helt nyt hjul til Kr. 769,- uden ekstra omkostninger, og jeg ringede til Paw, som svinede Kronjyllands Caravancenter til, at de ikke vidste hvad de havde med at gøre. Jeg sagde, at jeg ville få det slidte og ubrugelige næsehjul udleveret, og give Paw det tilbage, igen må man tage turen derud til Mønsted fra Randers af, og igen bliver man mødt af en ligegyldig "sælger Paw", jeg fik dog 450 Kr.retur, men jeg har lovet mig selv, at jeg ALDRIG sætter mine ben der igen, med mindre at der er skjulte skader på den ellers så flotte vogn. HOLD JER LANGT VÆK, HVIS I HAR JERES PENGE OG ÆRE KÆR.