Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Selskabet har den nærhed og professionalisme, som jeg sætter pris på. Yderst kompetent og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Jeg kan anbefale denne forsikring 1000 %. Fantastisk service, venligt personale og hurtig hjælp.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Det er den bedste forskning man kan få. Altid hjælpsom når man har brug for det,

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Når man ringer til jer ,får man altid en god svar på det man spørger om ,venlige medarbejder tak for det .

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Ærligt og reelt selskab, dejligt man ikke skal forhandle om priserne.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Ved div uheld har jeg hele tiden fået hurtigt hjælp og god service.
Gode forsikringspriser.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
God service til fair pris - har kun godt at sige om Vestjylland

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Har haft skade på bilen.
Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion.
Mvh. Viktor Nygaard Lauritsen 🤩

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Hurtig behandling, ingen vrøvl ved skaden, meget nemt, ring ind om din skade, så kører resten af sig selv.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Når man kommer derned kommer de altid en i møde med et smil og de hjælper altid det bedste de kan.
Er ganske godt tilfreds 🍀

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Altid venlig personale og de ved hvad de har med at gøre.
Kunnel hjælpe med de spørgsmål jeg havde.
Den 10 april 2026

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Altid nærvær og til at komme i kontakt med - det er god kundeservice.
Og vi/I lever jo af kunderne :-)

Vi har haft vandskade fra en rør . Tak for fin behandling .mvh.niels jensen

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Man er ikke dækket,bare fordi man er ærlig:-(