Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Uanset hvilket problem der er opstået, er hjælpen klar

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Har haft Vestjylland forsikring gennem 15-20 år sammenlagt. Har aldrig haft problemer med at de ikke har dækket, hvis behovet har været der. Ydermere har de anbefalet og påmindet mig om at de også dækkede mig i forhold til min Arbejds skade. Desværre ville de ikke dække min motorcykel når den havde mere end 150 hk. Og den har 174 hk. Meget ærgeligt, da jeg er 54 år og kørt Mc siden jeg var 18 år uden skader. Jeg var derfor nødsaget til at forlade selskabet trods en del snak frem og tilbage.
Hilsen Solvejg

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Vi har ikke haft behov for hjælp særlig ofte, men har indtrykket af, at de er der, når der er behov.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Hurtig ekspedition - super god kundeservice!
Vi møder altid kompetent personale - og så gør det ikke noget, at prisniveauet på forsikringer også er MEGET konkurrencedygtigt!

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Let at komme i kontakt med og super dygtige medarbejdere

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Konkurrence dygtige priser. Reelt selvskab. Nemt at komme i kontakt med.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Den altid gode service og rådgivning man får, når man har spørgsmål til sine forsikringer.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
jeg havde kloark problemer og kontaktede forsikringen, hurtig svar kontakt en kloarkmester og gerne e n fra lokalområdet, derefter kørte det bare, stor ros

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Bliver altid mødt med venligt personale, som hurtigt hjælper med problemerne.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Vi har været kunder mange år og der var altid godt behandling prisen er også god .vi vil anbefaler det meget gerne😊

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Har kun haft en skade - på bil. Formidabel og hurtig skadesbehandling. Ved telefonisk henvendelse er der straks et menneske, som hjælper. Ved mailhenvendelse svares inden for Max en time.

Vastaus yritykseltä Vestjylland Forsikring
Vi fik skadet bilen, da vi kørte på ferie, og der ringede vi hjem til forsikringen, og fik den nødvendige hjælp, og hvad vi skulle gøre, hvis der skete mere, og da vi kom hjem, og fik bilen på værksted, var der også styr på det, fra Vestjyllandsside 😊👌👍

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.