Verksamhetslokaler.se Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Vi hadde ledige lokaler på första gången på länge. Någon i vårt nätverk rekommenderade Verksamhetslokaler.se. Det visade sig vara en riktig bra idé. Vi hittade snabbt en hyresgäst som vi hoppas kommer... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Verksamhetslokaler.se anmäler återkommande negativa recensioner här på Trustpilot, vilket gör att de hamnar under utredning och tillfälligt försvinner. Jag har tappat räkningen vid det här laget, me... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nästan 1000 kr för varje vecka annons (fälla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rånare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstår som oklar och otillräckligt informerad, eftersom jag inte har fått någon orderbekräftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits från m... Näytä lisää

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.

Välttävä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det är kanon

Det är perfekt och lätt att man kan hitta lokalen.

8. lokakuuta 2019

Användarvänlig sida

Användarvänlig sida, lätt att hitta det du söker. Lite irriterande att du behöver vara "guldanvändare" för att se vissa objekt. Men det går snabbt att registrera sig.

3. syyskuuta 2019

Saanut 3/5 tähteä

Jag vill söka på lokaler med minst 6…

Jag vill söka på lokaler med minst 6 meter till tak och med travers i södra Sverige och då fick jag massor med annat jag fick gå igenom. Onödigt tidsförlust tyvärr.

2. syyskuuta 2019

Hej Kenton,

Tack för ditt omdöme.

Hos oss är det tyvärr inte möjligt att söka efter takhöjd. Men du kan däremot söka på andra områden som kan matcha med det vi har i vår sökmotor.

Om du har fler frågor, kan du kontakta support@verksamhetslokaler.se så kan vi hjälpa dig med att svara på dina frågor där!

Saanut 5/5 tähteä

Verksamhetslokaler gör sitt jobb på…

Verksamhetslokaler gör sitt jobb på riktigt bra. Jag personligen blev imponerad med deras tjänst. Rekommenderar till alla, som vill hitta något speciellt för sin verksamhet.

30. heinäkuuta 2019

Super bra

Super bra
Alltid tillgänglig

7. kesäkuuta 2019

Saanut 4/5 tähteä

Jag tycker att jag skulle behöva en sökmotor för ett specifik krav så man inte får massor med förslag som inte passar

Jag tycker att jag skulle behöva en sökfunktion där jag kan få bara lokaler med travers till exemple. Jag får för många förslag att orka gå in och titta på alla.
Det kanske finns ett sätt att göra det redan men det var inte självklar.
Vi har inte tid att titta.

2. kesäkuuta 2019

Saanut 3/5 tähteä

Kommer för många mailsena kvällar och…

Kommer för många mailsena kvällar och nätter

10. huhtikuuta 2019

Hej Pär,

Tack för ditt omdöme.

Vi skickar ut mail var gång en lokal matchar det du söker efter. Därmed kan det ske både dagtid och nattid.

Skriv till support@verksamhetslokaler.se om du har ytterligare funderingar.

Saanut 4/5 tähteä

Bra uppdateringar om tillgängliga…

Bra uppdateringar om tillgängliga lokaler. Hade dock önskat att få se alla tillgängliga lokaler.

29. maaliskuuta 2019

Saanut 5/5 tähteä

Bra med regelbundna uppdateringar via…

Bra med regelbundna uppdateringar via mejl och relevanta förslag på lediga lokaler.

8. helmikuuta 2019

Bra engagemang!

Bra engagemang och kontinuerliga meddelanden.

27. tammikuuta 2019

Trevligt bemötande på supporten

Trevligt bemötande på supporten, fick i övrigt inte mycket ut av att vara guldmedlem.

13. marraskuuta 2018

Hej Lizette,

Vi är glada över att du tycker att vår support fungerar bra!

Jag kan se i det mail som du skickat till vår support, att du bl.a. är missnöjd över att det inte fanns tillräckligt många lokaler i det område du sökte.

Som medlem går det att skapa en sökannons, där du anger de önskemål du har på lokalen du söker (t.ex. storlek, geografiskt område osv). Därefter mottager du mail var gång en lokal som passar dina önskemål kommer ut på marknaden. Som Guldmedlem får du bl.a. besked om lokalerna före andra, du får tillgång till alla lokaler och du får en framhävd lokalsökarannons.

Vi samlar in alla lediga lokaler som finns på marknaden på ett ställe och ger besked till våra användare när nya lokaler kommer ut på marknaden. Om utbudet känns för litet beror detta på att marknaden inte har så många lediga lokaler just nu.

Om dina sökkriterier är för specifika, kommer även utbudet av lokaler minimera.

Verksamhetslokaler.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin