Tilasin asian jonka piti tulla 1-4 päivän sisällä, sitten se vaihtui viikkoon ja yhtäkkiä 3viikkon joten peruin tilauksen. Rahat ei kuitenkaan tulleet heti, joten viikon odoteltuani soitin h... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Huonoa asiakaspalvelua
Myyvät tuotteita, joita ei ole toimitettavissa, mutta eivät myöskään itse ilmoita asiakkaalle, milloin aikovat toimittaa tuotteen tai milloin sitä on saatavilla. Kun tätä itse selvittää, on asiakaspalvelun taso todella ala-arvoista. Ostan jatkossa tuotteet muualta.
Tilasin emolevyn tietokoneeseeni
Tilasin emolevyn tietokoneeseeni, jonka arvioitu toimitusaika oli 23.12. Olen nyt odottanut tuotetta lähes 2 viikkoa pidempää ja asiakaspalvelusta ei saa minkäänlaista tietoa että koska tuote voisi saapua. Asiakaspalvelija kertoo saman mikä löytyy nettisivuilla, että tilaus viivästynyt. Pitkän keskustelun jälkeen asiakaspalvelija ilmoittaa että voi kysyä hankinnan puolelta. Eikö tämä olisi kannattanut tehdä heti kun kysyin että koska tuote voisi saapua? En aio tilata täältä enään mitään.
2,5 tähteä
Tilasin kovalevyn sekä
hiiren, no ei tullut mukana pattereita vaikka nettisivuilla luki. Palautin avaamattoman paketin kauppaan. Paketissa oli erillinen iso muovinen tyhjä kupla ja luultavasti se usb juttu tai patterit puuttuivat paketista, hiiri näkyi olevan omassa muovikuplassaan ja tietty on mahdollista että sen sisällä, kuitenkin pattereilla on raja kunnes alkavat vuotamaan...
Olen tapellut asiakaspalvelun kanssa…
Olen tapellut asiakaspalvelun kanssa pari kuukautta toimimattomasta tuulettimesta, vastaus sähköpostiin tulee parin viikon viiveellä ja työntekijä vaihtuu vähintään joka kerta joten asia täytyy vääntää joka kerta uudestaan, ja ilmeisesti lämmitin jossa ei toimi termostaatti on ihan loistava laite. Laite toimitettiin ilman minkäänlaista pakkausta, siis ihan vaan myyntipakkaukseen lätkitty tarrat eikä se luonnollisesti tullut ehjänä perille mutta nyt minun pitäisi jostain hankkia pakkausmateriaalia että saan rikkinäisen laitteen lähetettyä takaisin. Jännä miten he ei ihan kirjaimellisesti verkkokauppana osaa pakata tuotteitaan mutta asiakkaan sitten pitäisi.
Kokemus työntekijänä.
Kokemus työntekijänä, sekä asiakkaana.
Johto - ja esimiestaso huonointa, mitä nähnyt. Ei mitään yhteyttä työntekijöihin. Ei tietenkää palkitsemiskulttuuria kovista ponnisteluista, paitsi tietenkin johdolle.
Jatkuvasti minimityöntekijöillä, maksimaalisen tuoton saamiseksi. Silti ei tule tulosta.
Yrityksen Rahoitus-palvelun laskutus
Yrityksen Rahoitus-palvelun laskutus on äärimmäisen epäselvää. Maksut eivät muka kirjaudu, vaikka tiliotteelta tulostetut kuitit näyttävät toista.
Älkää ostako rahoituksella!
Kestäääää...
Kolmatta viikkoa odotan tuotetta, jonka toimitusajan piti olla 1 - 4 päivää. Osoitteeni taitaa ehtiä muuttua ennen kuin tilaus tulee perille. Ei kannata ostaa joululahjoja täältä, paitsi ehkä jos jouluun 2025 tähtää.
Onko se niin vaikea esimerkiksi varastosaldon perusteella sivustolle automaattisesti päivittää realistisia arvioita toimitusajoista? Jos olisin tiennyt että on näin hidasta, olisin ostanut kivijalkamyymälästä vähän kalliimmalla saman vermeen.
Toimituksen valinta oli vaikeata
Toimituksen valinta oli vaikeata. Tilaus ehdotti saman päivän tilausta kotiin mutta ei kuitenkaan onnistunut , siihen se tyssäsi. Tilttasi oikein kunnolla, eikä antanut vaihtaa noudettavaksi . Ilmeisesti ei ehtinyt sille päivälle. Piti vaihtaa toiselle koneelle ja toinen tilaaja. 🤬
Nouto Vantaan postista Postimiehenkujalta oli helppo
ja lähellä. 😀
Täydellinen
Asiakaspalvelu sekä huollot&palautukset ovat täyttä priimaa. Valikoima on mahtava.
Yritin kysyä infoa mitä ei ollut…
Yritin kysyä infoa mitä ei ollut saatavilla tuotteesta chatistä. Vastassa vain botti, mikä ei osaa vastata kysymykseen eikä myös siirrä oikealle asiakaspalvelijalle vaikka sitä itse ehdottaakin. Ostettiin sitten toisesta yrityksestä tuote mistä vastattiin asiantuntevasti ja heti.
Asiakaspalvelun hoitaa vain botti
Tilasin näytönohjaimen Verkkokauppa.comista, nyt on ilmennyt ongelmia, kortin valmistaja todennut että vika kortissa. Koetan ottaa yhteyttä Verkkokauppaan. Chatissä ei ole yhtään ihmistä, ainoastaan botti. Puhelin on suljettu arki-tiistaina klo 14, sivuilla lukee että klo 17 asti olisi muka auki. Nyt koetan sähköpostin kautta saada jonkun kiinni. Aika ihmeellinen järjestelmä täytyy sanoa. Päivitän arvostelua sen mukaan miten homma etenee, mutta aika pahalta näyttää. Ois pitänyt vaan tilata Jimmsiltä, siellä olisi asiakaspalvelu vastannut vaikka lauantaina klo 23.
Päivitys: Asiakaspalvelijat viimein heräsivät. Siellä iloisesti kerrottiin että palauta näyttis, asia selviää huollon kautta 2-4 vkon sisällä. Voi juku. Eräässä toisessa firmassa olisi automaattisesti korvaus heti kädessä.
Päivitys 2: No viikko siinä meni, mutta kyllä hyvitys tuli. En tiedä miksi noin pitkällä ajalla peloteltiin. Joka tapauksessa asia on selvitetty, ja alun ihmettelyjen jälkeen nostan kuitenkin 3 tähteen arvion kun homma meni läpi.
Pieni miinus Verkkiksen toiminnassa
Kahdeksan vuotta vanhan pesukoneeni eloktroniikka sekosi, ja jouduin hankkimaan uuden. Kävin Jätkäsaaren myymälässä koneita katselemassa päivää ennen kuin olin lähdössä kahdeksi viikoksi ulkomaille. Netissä olin jo alustavasti päätynyt Hooveriin ja sanoin myyjälle ostavani sen palattuani.
Myyjä suositteli ostamista heti, sillä koneita oli jäljellä vain 10, ja alennettuun tarjoushintaan ne saattaisivat loppua ennen paluutani Suomeen. Kaupat tehtiin.
Kotona vilkaisin Verkkokauppa.comin sivuja, joilla todettiin koneita olevan "21 lähetettävissä". Muuten ei valittamista: posti toi ja asensi koneen, vei vanhan pois ja parit pyykitkin olen jo koneella pessyt. Hyvin toimii, eikä pidä kovaa ääntäkään.
Kellon toimitusta olen odottanut jo…
Kellon toimitusta olen odottanut jo neljä viikkoa vaikka ilmoituksessa luki että toimitetaan ke-pe . On menny jo monta viikkoa ja asakaspalvelu ei vastaa yhteydenottoihin. Älkää tilatko!
Tilasin television
Tilasin television, joka oli saapuessa rikki. Otin asiakaspalveluun yhteyttä ja he lähettivät minulle uuden hakien samalla vanhan pois. Kaikki sujui ongelmitta!
Asiakaspalvelu Pirkkalassa…
Koko isossa myymälässä Pirkkalassa perjantai-iltapäivänä vain yksi myyjä tietokoneille ja laitteille. Etkä voi ostaa hyllyiltä, vaan pitää reilu puoli tuntia jonottaa, vaikka tietää mitä ostaa. Surkea esitys, vaikka lukeekin "asiakaspalvelu" tiskin yllä.
Asiakaspalvelu ei onnistunut
Asiakaspalvelu ei onnistunut. Tuotteen tilaamisesta oli kulunut yksi kuukausi. Ilmeisesti maahantuojalla oli vaikeuksia saada tavaraa. Tämä ei tietenkään ollut Verkkokaupan syy, mutta ottaessani yhteyttä asiakaspalveluun lupasivat ottaa yhteyttä maahantuojaan ja laittaa sähköpostia tuotteen tarkemmasta saapumisesta heidän varastoon. Eipä kuulunut sähköpostia, mutta tarkempi aikataulu oli ilmestynyt verkkosivuille. Jos jotain luvataan niin se olisi myös hyvä pitää, ei kovin suuresta työstä tuossa tapauksessa ollut kyse!
Nopeaa palvelua!
Kaikki on toiminut loistavasti aina, kun olen jotain tilannut. Uusi tunnin toimitus on mahtava.
Yritys kierrättää varmaan tilaukset…
Yritys kierrättää varmaan tilaukset Alaskan kautta, kun postimaksut tilatessa varmaan Suomen korkeimmat. Grillin toimitus itä-Suomeen 90 € …voi hyvää päivää!
Muilla 29-49 € välillä.
Pitäköön tunkkinsa!
Outletista tilatusta tuotteesta puuttui…
Outletista tilatusta tuotteesta puuttui kokonaan oleellinen osa, miten päässyt tarkastuksesta läpi - en tiedä. Tuskinpa sellaista edes tehty. Rikkinäinen tuote, omaa aikaa turhaa hukkaan ylimääräiseen säätöön, mitään hyvityksiä ei tietysti tarjota. Taattua verkkistoimintaa, 0/5
Kiitos että jostain saa vielä ostaa normaalisti
Ostin pesukoneen pari päivää sitten verkosta ja se kannettiin eilen kotiin, kuten sovittu.
Tämä on minulle tyypillinen kokemus Verkkokaupan kanssa asioinnista ja yleensä ostan sieltä, koska voin luottaa saavani sen mitä on sovittu, eikä minulle yritetä tyrkyttää väkisin tarpeettomia asioita.
Myymälässäkin on mukava asioida kun saa katsella rauhassa ja apua on tarjolla tarvittaessa. Voin ostaa sen mitä tulin hakemaan ilman, että joudun antamaan kaikki mahdolliset henkilötietoni ja kieltäytymään kymmeneen eri kertaan liittymistä, vakuutuksista ja lisäpalveluista.
Kiitos että jostain saa vielä ostaa normaalisti.