Har handlet i firmaet i mange år og har…
Har handlet i firmaet i mange år og har altid fået rigtig god service. Flink og meget hjælpsom. Handler fysisk i butikken. Kan kun anbefales.
Vejle R.C. Electronik har i mere end 25 år beskæftiget sig med salg af elektronikkomponenter. Over 6000 lagerførte varenumre, samt stort reservedelslager med specielle / udgåede komponenter.
Ildvedvej 25, 7300, Jelling
Har handlet der igennem mange år. Altid super hurtig levering og venlig service, når telefonen har været nødvendig. Kan varmt anbefale butikken.
Jeg har købt et par gange ved Vejle RC elektronik og altid fået mine varer hurtigt og sikkert.
Sidste gang gik det dog galt. Pakken er sendt og fået kan følges på tracking ved Post Nord indtil det depot den nu har ligget i 2 uger og "været klar til levering". Efter at have haft fat i Post Nord flere gange uden resultat jeg tilbage til Vejle RC elektronik der undskylder (på postens vegnede) og straks sende varerne igen.
Jeg mener principielt at bedømmelser helst bør gives på bagrund af "Problemsager" dvs hvor man kan se hvorledes firmaet løser sager der af den ene eller anden grund gået fejl. og her kan jeg konstatere at Vejle RC Elektronik både formåer at låse almindelig leveringer og håndtere når der er problemer.
Hurtig levering, gode priser. Meget positiv over der ikke "bare" er afsendt i polstret kuvert - stor tommel op for fornuftig indpakning
Leif er dims ekspert!
Super service og rådgivning
God service, hurtig levering, er det ikke på lager fremskaffes det meste uden problemer, har været billigere end alle andre med rigtig mange ting.
god service, flinke medarbejdere - kan helt sikkert anbefales
God service og gode priser, hurtig levering :)
Bestilte en vare og en times tid senere fik jeg en mail om at den var afsendt. Jeg fik den i pakkeboksen to dage senere. Jeg har overhovedet ingen klager.
Priserne er fine og konkurrencedygtige. Udvalget er stort og bredt.
Selvom jeg havde bestilt, så ordren var frit leveret, blev lagervarer del-leveret, så jeg slap for at vente. En service man ikke just finder alle steder.
Ordren var desuden vel-emballeret.
Alt i alt en god oplevelse.
Han handlet en del hos Vejle RC, altid god service og hurtig levering.
Priser og kvalitet er i orden, jeg kan varmt anbefale Vejle RC.
Med venlig hilsen Leo Christensen, Langeskov
Jeg har handlet hos Vejle-Rc flere gange i løbet af de sidste par år, og jeg må sige, at der gives en service som andre her hjemme godt kunne lære noget af. !
Man føler sig altid velkommen i butikken, og er der det mindste med en ordre, fx en vare som ikke er på lager, bliver man venligt kontaktet og oplyst om mulighederne. Jeg har fx fået eftersendt en vare fragtfrit, selvom hele ordren ikke var på mere end et par hundrede. Det sker ikke mange andre steder ! :)
Jeg kan specielt godt lide at der ikke tages ekspeditionsgebyr, priserne er fornuftige (selv på enkelt-styks ordrer) og fragten er også i den lave ende, i forhold til andre steder.
Kan helt sikkert anbefales !
Mvh Mads
Som ingeniør og gymnasielærer har jeg brug for både standardkomponenter og specialkomponenter. Af alle virksomheder, som jeg har været kunde hos, er Vejle RC den mest servicemindede af dem alle.
Jeg har handlet i den fysiske butik, og kan sige at personalet er yderst behagelige, og meget hjælpsomme.
De fører også en del varer der ikke er til at opdrive andre steder i syddanmark.
Her kan man trygt handle. De ved hvad Nethandel går ud på. De har også en fysisk butik, som jeg dog ikke har besøgt efter de er flyttet fra Vejle.
Har et par gange bestilt fra vejle-rc og hver gang er tingene kommet hurtigt, i god stand og med svar/ hensyntagen til de kommentarer jeg tilknyttede ordren. Eneste ting jeg kunne oenske bedre er en lidt opdateret/ mere brugervenlig hjemmeside. Nogle varer kan vaere lidt besvarlige at finde hvis man ikke lige finder den rigtige kategori foerste gang.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.