Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Näytä lisää
Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooi... Näytä lisää
Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Näytä lisää
De Striptekenaar 22, 1336 CM, Almere
- 036 76 70 657
- service@uwmooistefoto.nl
- www.uwmooistefoto.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Gewoonweg machtig
We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prachtig zicht op de bergen. Dank u uwmooistefoto.nl om dit zeer verzorgd uit te voeren en snel aan huis te leveren.
Fantastische en zeer vriendelijke, meedenkende medewerkers.
Ik had gevraagd of mijn bestelling iets eerder dan de geplande 5 dagen bezorgd kon worden, vanwege verjaardag van mijn schoonvader.
Dit is zo geweldig opgelost en hij heeft op tijd, zijn prachtige cadeau gekregen.
Er zat een kleine oneffenheid in (praktisch niet zichtbaar), maar deze is opgestuurd, om toch het cadeau op zijn verjaardag te kunnen geven. Dit heb ik via de mail en telefonisch met de medewerker besproken en op zijn advies hebben we het op deze manier gedaan.De andere foto, zonder oneffenheid, is later alsnog verstuurd. Het is op deze manier helemaal super geregeld!! Ze hebben daarvoor een dikke pluim verdiend!
prima service en kwaliteit
Super goede service ,prachtig resultaat.
Als er een probleem is (vb. met resolutie foto), is men zeer behulpzaam.
Ik had een supergrote canvas besteld (1.80 m op 1.20 m), en het is een supermooi resultaat.
prima service en kwaliteit
prima levering ,zat alleen geen muurbevestiging materiaal bij dat vindt ik wel een min puntje maar kwaliteit is prima .

Vastaus yritykseltä Uwmooistefoto
prachtig werk geleverd
Mooi werk geleverd, mail gekregen omdat foto niet goed was doorgekomen zodat ik hem opnieuw heb kunnen doorsturen. Zeer goede feedback gehad. Zal volgende keet zeker terug bij deze bestellen.
een prachtige foto!
een prachtige foto ontvangen!
Mooi van kleur!
En een snelle aflevering!
snelle service prima geregeld
duidelijke site waardoor je snel en goed de foto terug krijgt.
Super tevreden!
Wij hebben dinsdag onze foto op hout ontvangen...
Ziet er prachtig uit, we zijn er blij mee!
Wij vonden de prijs ook scherp, echt veel voordeliger dan anderen!
Bedankt voor dit mooie resultaat!
mooie foto's voor een goede prijs, snelle levering.
Ik zou zo mijn dierbare foto's weer door Uw mooiste foto laten afdrukken
Uitstekend!
Prima site en service. Geen klachten! De website van Uwmooistefoto.nl oogt in alles intuitief. Alle functies zitten op de plaats waar je ze verwacht. Je wordt handig door de bestelroutine geleid -materiaal, uploaden van het bestand, formaat, en betalen - alles ging zonder een centje pijn.
Belofte was binnen 5 werkdagen in huis en inderdaad, de bestelling was ontvangen binnen die termijn, in een mooie stevige doos.
Kwaliteit was keurig. Ik had een trouwfoto besteld op plexiglas en het zag er prachtig uit. Ook de bruid en bruidegom waren verguld met het cadeau.
Een minpuntje, maar zeker niet fataal: ik had in de bevestigingsmail graag een link gezien over de productievoortgang. Andere bedrijven hebben dat wel zodat je kan zien wanneer de bestelling de deur uitgaat. Verder geen klachten en ik zal zeker eens terugkomen.
Hele snelle levering, prima foto!!!
Was een snelle levering en de foto zag er goed uit!
Supersnel, mooie foto en goede prijs
Bij het eerste contact heb ik navraag gedaan of alles binnen de randen van de foto paste (foto op canvas), bij de proef op de website leek het anders. Na duidelijk advies heb ik de foto aangepast, opgestuurd ter controle en is de bestelling in behandeling genomen, 2 dagen later was de foto geleverd netjes in voldoende beschermende materialen, ik ben zeer tevreden.
Heel goed!
De levering was snel en correct, het product is prachtig!
Redelijk goed, maar slecht verpakt
De bestelling verliep makkelijk, de bezorging was stipt, maar de verpakking was zo waardeloos dat ik een mes moest gebruiken om de verpakking te openen en, je raadt het al, daarmee de canvasfoto fors beschadigde. Dus zal i k weer opnieuw moeten bestellen! En hoe je op de door mij gewenste drie sterren moet klikken is me ook een raadsel.
altijd prima
Leuk ook dat er nu ook op hout geprint kan worden.
geen transparantie, wel klantvriendelijk.
Mijn foto al ruim een week geleden betaald. Levertijd was al verstreken. Even gebeld. Bord volgende dag in huis! Superblij!
Goede kwaliteit, snelle levering
Duidelijke overzichtelijke website, keuze uit veel formaten. Mooie kwaliteit en snelle levering. Aanrader...
schitterend en snelle levering
Voor de kinderkamer 3 canassen laten maken met pooh (madam is er gek van), ik vreesde voor de kleur kwaliteit (afbeeldingen kwamen van internet) maar is echt schitterend en kleuren zo zuiver alsof je tv zit te kijken, aanrader!!!