uniquecraftsandmore Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Leuke kleine extra's zoals Toffe stickertjes. Heeft me nog gecontacteerd om te vragen of ik zeker geen naam op het product wou. Zeer tevreden.

Saanut 4/5 tähteä

Het lint was heel leuk, alleen misschien eerst meten of er wel echt 2 meter is🙃

1. Käsityö
  2. Koruaskarteluliike
  3. Ompelija
  4. Asusteet
  5. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

"wij verkopen handgemaakte producten zoals sieraden (kettingen, armbanden, enkelbanden ect), accessoires, kleding, bedrukte producten ( sleutelhangers, body's, etuis', kleding ect), handgenaaide producten ( etuis, pennenzakken, portefeuille, toilettas, ect) ,... ook verkopen wij producten die niet handgemaakt zijn zoals accessoires, onderdelen om sieraden te maken en veel meer!"

Erinomainen

Dankjewel, fijn om te horen! Heel veel plezier ermee ☺️

Prima product

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je fijne review! Wens je heel veel plezier met je item ☺️

Zeer tevreden

Heel leuke artikelen en een snelle bezorging en een hele lieve meid!

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel! Heel veel plezier met je items❤️

Wat een prachtige ketting

Wat een prachtige ketting! Hij draagt comfortabel en past zowel bij een alledaagse outfit als bij iets chiquers. Ik heb al meerdere complimenten gekregen wanneer ik hem draag. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een bijzondere, met liefde gemaakte sieraad.

26. joulukuuta 2025

Dankjewel mega fijn! Veel plezier ermee ☺️

Netjes berichtje tijdens vakantie

Netjes berichtje tijdens vakantie. Snelle verzending. Leuke verpakking.

19. lokakuuta 2025

Super fijn om te horen! Heel veel plezier ermee 🙏

Geweldig!

Dit is echt een mega leuk bedrijfje met geweldige spullen, ze zijn ook mega lief🩷

18. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Dankjewel! Mega lief 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Leuke site om zeker eens te bekijken

Een website vol leuke gadgets en hobby artikelen. Onze bestelling was netjes en leuk verpakt en we waren aangenaam verrast met iets extra erin. Een aanrader!

23. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review! Ook super fijn om te lezen ☺️ ik wens u er enorm veel plezier mee!

Prima

Prima, mooie spullen, leuk verpakt

3. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega fijne review 😍 heel fijn om te horen 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Echt een heel leuk bedrijfje

Echt een heel leuk bedrijfje! Ze hebben super leuke dingen die ook echt betaalbaar zijn, ze laten ook goed weten wanneer het aan komt enzo. Het meisje van wie het bedrijf is is ook nog eens super vriendelijk:) Super leuk ingepakt ook altijd! Zeker bestellen zou ik zeggen 💗

17. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega lieve review 😍🙏

Geweldig!

Hele lieve meid! Super snel verzonden, fijne communicatie, leuk ingepakt, niet duur. Kortom echt een top bedrijf om bij te bestellen!

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review 🙏 en heel veel plezier met je aankoop😊

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, erg vriendelijk, goede levertijd ... dus top

23. maaliskuuta 2024

Dankjewel 🙏 heel veel plezier ermee 😊

Saanut 3/5 tähteä

Vastaus yritykseltä uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review, bij de informatie en dan bij verzenden staat ook bij dat de pakketjes van Nederland elke vrijdag verzonden worden omdat het door privé omstandigheden niet anders gaat ☺️ hoop dat je wel blij bent met je pakketje 🙏

Fijne ervaring

Duidelijke website en super mooie juweeltjes! Heel klantvriendelijk!

10. maaliskuuta 2024

Dankjewel 🙏

Helemaal topp

Hele aardige verkoopster en een heel leuk pakketje wordt ervan gemaakt💗 contact met de verkoopster is makkelijk en snel te krijgen

8. maaliskuuta 2024

Dankjewel voor je review 🙏 enorm veel plezier ermee 🥰

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin