Ulla Popken Nederland Arvostelua 6 051

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ulla Popken heeft - zowel voor mannen als vrouwen - mooie kleding van hoge kwaliteit in grotere maten. Regelmatig acties en aanbiedingen, de moeite waard om in de gaten te houden. Ik ben zelf Top Mem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De producten worden duidelijk beschreven... de kwaliteit is prima en de service is snel en goed. Ik vind ook top , dat ik niet via internet hoef te betalen. Niet iedereen doet aan internetbankieren... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ulla is altijd mijn go to winkel wanneer ik kleding van goede kwaliteit wil hebben. Grote maten kleding is niet altijd persé goed. De verhoudingen kloppen heel vaak niet, dat is bij Ulla Poken gelukki... Näytä lisää

1. Pluskoon vaatekauppa
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Alusvaateliike
  4. Ulkoiluvaatteet
  5. Naistenvaateliike

Tietoja yrityksestä Ulla Popken Nederland

Yrityksen kirjoittama

Ulla Popken – van Plus Size naar True Size Fashion

Ulla Popken is Europa's toonaangevende merk voor mode vanaf maat 42. Sinds de opening van de eerste winkels in 1987 is Ulla Popken nu vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en biedt het een bijzonder uitgebreid assortiment.

Van casual looks en verfijnde, luxueuze collecties tot landelijke mode, sportcollecties, prachtige lingerie en feestelijke mode.

Onze focus ligt op de kwaliteit van onze collecties, perfecte pasvormen en eersteklas afwerking – niet op de maat. Als we in onze bijna veertigjarige geschiedenis één ding hebben geleerd, dan is het dit: geen vrouw zoekt een mooi plus-size kledingstuk – ze zoekt simpelweg een mooi kledingstuk om aan te trekken.

Geïnspireerd door de mindset van moderne vrouwen

Vrouwen van vandaag willen zich niet bezighouden met lichaamsmaten en kledingmaten, en willen daar ook niet mee bezig gehouden worden. Een belangrijk onderdeel van ons zelfbewustzijn is dat je lichaam alleen van jou is – het is geen reflectie van andermans meningen.

Daarom hebben we afscheid genomen van de term Plus Size Fashion. Omdat het naast 'normaal maten' staat en niet binnen dat kader past. Het verwijst ernaar en onderscheidt zich ervan. Dit is een ouderwetse mindset en feitelijk onjuist. Omdat bijna 50% van de vrouwen in Europa maat 42 en groter draagt.

Natuurlijk hebben we hier een nieuwe term voor. Een term die het onderscheid vervaagt en waarvoor Ulla Popken en onze mode vanaf maat 42 in de toekomst zullen staan:

TRUE SIZE FASHION

2 tähteä
1 tähti

Goede ervaring fijne keuze

Hi,

Wat fijn dat je een goede ervaring had en tevreden bent met de keuze. Dank voor je feedback.

Mooi kwaliteit

Hi Gerard,

Fijn dat onze snelle levering en mooie kwaliteit je bevallen. Dank voor je feedback!

Saanut 3/5 tähteä

Dit een is een wonderlijke uitnodiging

Dit een is een wonderlijke uitnodiging. Er staat nl niet bij over welke bestelling het gaat.
Mijn opmerking geeft zo wel de info weer dat ik er regelmatig iets koop. En dat is ook zo.

Hallo,

We waarderen je feedback. Fijn dat je regelmatig bij ons bestelt! Het spijt ons te horen dat de uitnodiging onduidelijk was.

Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Het Ulla-Popken-team

Saanut 4/5 tähteä

De panty's ppassen perfect

De panty's ppassen perfect

Hi,

Fijn dat de panty's perfect passen! We zijn blij met je positieve feedback over de pasvorm van onze producten.

Hi Hella,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle bezorging en retour.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Het was een snelle levering. Het badpak is fantastisch en van goede kwaliteit.

Hi Saskia,

We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit en het uiterlijk van het badpak. Bedankt voor je feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Kwaliteit is goed

Hi,

Fijn dat de kwaliteit je bevalt. Dank voor je feedback!

Goede pasvorm en snel geleverd

Goede pasvorm en snel geleverd

Hi,

We zijn blij dat de pasvorm goed is en de levering snel was! Bedankt voor je positieve feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het fijn dat jullie zo coulant…

Ik vind het fijn dat jullie zo coulant zijn voor uitstellen van retourneren en betalen

31. maaliskuuta 2026

Hi,

Wat fijn dat je onze flexibiliteit waardeert als het gaat om het uitstellen van retourneren en betalingen. Dank je wel voor je positieve terugkoppeling!

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon alles wordt goed geregeld en…

Gewoon alles wordt goed geregeld en vlot bezorgd

Hi Christa,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over onze vlotte service.

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb een shirt besteld en jullie…

Ik heb een shirt besteld en jullie blijven vragen om een beoordeling terwijl ik nog niks ontvangen heb. Dan kan ik toch echt niks beoordelen behalve dan dat ik nog geen shirt ontvangen heb natuurlijk. Dus daarom een slechte beoordeling.

Hallo Bosch,

Het spijt ons te horen dat je de bestelling nog niet heeft ontvangen en toch al om een beoordeling wordt gevraagd. We waarderen je feedback.

We begrijpen dat dit teleurstellend is. Om de status van je bestelling te controleren, neem gerust contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Het Ulla-Popken-team

Saanut 5/5 tähteä

Het pakket was snel geleverd.

Het pakket was snel geleverd, jammer genoeg paste het niet helemaal en dus teruggestuurd. binnen 1 week was het geld teruggestort. Dus een hele goede service.

Hi,

Fijn dat het pakket snel geleverd werd. We vinden het spijtig dat het niet paste, maar zijn blij dat de terugbetaling vlot verliep. Bedankt voor de positieve feedback over onze service!

Ik ben prima tevreden

Ik ben prima tevreden , goede kwaliteit en goede medewerkers !

Hi Greet,

Wat fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze medewerkers! We zijn blij met je positieve feedback en je review.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Hi Eriva,

Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij dat de levering netjes en snel is verlopen.

Bestel hier al jaren

Bestel hier al jaren. Redelijk snelle levering nooit problemen, kleding goede kwaliteit gaat lang mee. Heel veel keus.

6. huhtikuuta 2026

Hi,

Wat fijn te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze snelle levering, goede kwaliteit en ruime keuze! We waarderen je positieve feedback enorm.

Fijne webshop

Bikini was snel geleverd, werd goed om de hoogte gehouden en mijn retour was ook snel afgehandeld

Hi,

Wat fijn dat de bikini snel geleverd is en de retour vlot afgehandeld werd. We zijn blij te horen dat je goed op de hoogte gehouden bent. Dank voor je feedback!

alles prima

Hi,

Dank je wel voor je positieve beoordeling!

Het Ulla Popken-team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin