Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!
Yrityksen kirjoittama

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het is fijn dat je eerst de f & j kan leren. En dan steeds een letter verder. Dit is een fijne methode om je kind dit aan te leren.
Misschien als tip. Dat het iets korter kan. Een les of het hele systeem.
Het zou leuk zijn als je games ook te spelen zijn als je nog niet in module 10 zit. Dan kan je daarom heen nog leuke spelletjes spelen.
Bedankt voor het mooie werk.
Groetjes Zara

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
De kinderen vinden het leuk. Er zit niet te veel herhaling in, dus als iets niet in een keer lukt dan komt er een vergelijkbare maar niet precies gelijke oefening. Kind 1 is bij module 4 en kind 2 bij module 3 dus misschien verandert het nog. Kind 2 gebruikt de dyslexie versie.
Er staat dat ze ook iets hebben voor kinderen met autisme maar dat verwijst door naar de dyslexie pagina. Dat is dus niet hetzelfde! Er is geen aparte autisme-stand. Je kunt wel de filmpjes uitzetten maar dat is ook niet iets waar een autistisch kind standaard baat bij heeft.
Een ander nadeel is dat je echt word doodgegooid met emails. Sinds de start op 5 oktober tel ik maar liefst 46(!!) mails van typetopia. Na elke dagtaak, na elke module, reclame om als ouder voor €75 ook een cursus te volgen, reminders over de reclame, verzoeken om te beoordelen... kan dat nou niet wat minder?
Drie sterren van mij, vijf sterren van de kinderen... gemiddeld vier sterren.

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
El curso ha resultado muy ameno y práctico para los niños, a la vez que han ido aprendiendo poco a poco. Con sólo 20 minutos al día, mis hijos ya saben escribir mecanografía y sólo en unos 6 meses.

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
saai herhalend alles voelt hetzelfde en alles voelt hetzelfde voor super lang alsof ze uit van ideën waren in de midden van de cursus en ook nog niet leuk ik heb de cursus afgerond eindelijk en ik zou het niet aanraden aan andere mensen

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Super goed geholpen nadat de gegevens niet helemaal juist waren ingevuld. Meteen via de klantenservice omgezet en mijn zoon kon meteen aan de cursus beginnen.
In de cursus is alles duidelijk uitgelegd dus echt prima te doen voor 8 jarige.

Onze zoon heeft dyslexie
Hij heeft heel de cursus doorlopen maar helaas lukt het hem niet om de examens te halen. Omdat zijn tempo niet hoog genoeg is.
Ik heb een paar keer aan de alarmbel getrokken maar de tips werkten niet.
Voor kinderen met dyslexie bestaat er een speciale typcursus , typ 10 die je bij de kine kan volgen.
Wij zijn dit nu aan het doen . En ik vind het heel jammer dat typtopia dit niet tegen ons zei toen het niet lukte!
We zijn 1 jaar en half met typtopia bezig. Het is uiteindelijk een andere mama die vertelde dat je met dyslexie beter op een andere manier leert automatiseren dan gewoon blijven oefenen.
Dus geen cursus voor kinderen met automatisatie problemen

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Mijn zoon wou graag blind leren typen en heeft ernstige dyslexie. Vanwege zijn dyslexie is blind kunnen typen juist extra fijn en werdt dan ook gestimuleerd vanuit het dyslexie begeleidings traject. Hij heeft in groep 8 de type topia cursus gedaan en 5 dagen per week geoefend. Het dyslexie lettertype en het voorlezen van de tekst was enorm fijn. De lessen gaan op een rustig tempo en je kan als ouder goed zien hoe het gaat. Hij vond het een fijne cursus om te doen en door de leuke filmpjes en spelletjes bleef hij goed gemotiveerd om door te zetten.
Hij heeft eind groep 8 de cursus afgerond en zit nu in de 1e van de middelbare. Het blind kunnen typen helpt hem enorm en scheelt tijd wanneer hij zijn huiswerk maakt.
Wij zijn ontzettend tevreden!

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
mijn dochter is er uren mee bezig en vind het heel erg kinderachtig echt niet aan te raden ook omdat mijn dochter al meer dan een half jaar bezig is en het nog niet heeft gehaald omdat ze het steeds opnieuw moet doen

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Perfect bestaat niet, maar dit is echt wel een hele leuke manier voor een kind om te leren blind typen.
Via de gamification hebben ze niet echt door dat ze iets aan het leren zijn. Hoewel er soms wel frustratie is als ze de meteorieten niet kan tegenhouden omdat ze net te veel foutjes heeft gemaakt ;-)

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
omdat je heel soepel je vingers over het toetsenbord kan bewegen en heel makkelijk de toetsen van mijn toetsenbord blind kan type

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Werkt allemaal duidelijk en goed .
Fijn om op de hoogte te blijven van de voortgang van onze zoon.

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Ze maken van de cursus iets leuk, door het in een soort spelvorm te gieten

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Onze kleinzoon heeft op 8 jarige leeftijd een typecursus gedaan. Achteraf was dit voor hem te vroeg. Voor de andere kleinkinderen was dit niet te vroeg. Nu vroeg hij om een nieuwe cursus ivm middelbare school. Dit is fantastisch goed opgepakt door Typetopia. Begeleiding is prima. We maakten duidelijk afspraken en voor alsnog gaat het prima.

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Mi hijo que tiene 11 años está muy motivado con typetopia. Había iniciado otros cursos gratuitos pero no han servido de mucho. Con este curso vemos los resultados y la evolucion de mi hijo está siendo muy favorable. Totalmente recomendable.
Mi hijo ha aprendido jugando, se lo ha pasado bien y ha mejorado muchísimo su mecanografía. Lo recomiendo 100%

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Je leert typen met een leuke spanning. Je bent benieuwd hoe het verhaal verder verloopt.

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Typetopia is zegmaar waar je moet blind typen en het is super leuk beter dan ik had verwacht ik ben nu bezig met de proef examen 1 en als je hierop reageert word ik super blij Typersupertopia bedankt dat jou advertenties mij iets goeds zijn overkomen (eerste goede advertentie ooitttt) Vriendelijke groet cursist James de rest zeg ik niet anders loggen mensen met mij in doei lieve topia!! .

Vastaus yritykseltä TypeTopia.com
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.