txtNation Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan nå... Näytä lisää

Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Näytä lisää

Detta företaget håller på att skicka faktura till folk att betala fast man har inte tecknad avtal. Hädanefter om man ska ring dem och berätta att man har inte kör en tjänst hos dem och ber pengar... Näytä lisää

Bedrägeri! Varning! Dras pengar varje månad via min dotters abonnemang, som dessutom är minderåring. Har försökt att kontakta er via mail och telefon. Men varje månad ändras telefonnumret på fakturan... Näytä lisää

1. Televiestintä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Giv dit teleselskab 1 stjerne

Ussel levevej, men det er altså teleselskaberne der før det muligt, derfor får 3.dk også lige 1 stjerne fra mig... hvis andre gav deres teleselskab tilsvarende "vink med en vognstang", så kan de muligvis motiveres til at lukke for muligheden generelt eller i det mindste sorterer i deres kunder på denne service. Det er kan godt være min dreng har smidt 50 ud af vinduet, men der er nogle af de penge der er havnet i 3's lommer.

25. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi ved ikke, hvilken service eller app du har problemer med, og vi undskylder det. Vi vil hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål, men vi kører ikke nogen forbrugertjenester eller apps. Det ville være godt, hvis du kunne dele nogle detaljer med os, inklusive eventuelle telefonnumre (e-mail os privat med personlige oplysninger), så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Du kan også kontakte os via e-mail, så vender vi snart tilbage til dig med vejledning: help@pfi.me.

Scam scummy company

21. maaliskuuta 2021

Hi,

We do not know which service or app you are having a problem with, but we apologise for this and would like an opportunity to resolve your issues. We are a secure, fully-regulated billing provider for mobile and online payments, similar to companies like Paypal. We do not directly operate any consumer services or apps. However, our customer care team can assist you to find a solution or to put you in contact with the service provider if you can share a few details with us, including any affected phone number (please email us privately with any personal information). You can contact us by email and we will get back to you very soon with guidance: help@pfi.me

Min datter har idag d

Min datter har idag d. 19/3-22 fået en sms om at der er trukket 50 kr. fra noget hun slet ikke kender til.

19. maaliskuuta 2021

De snyder små børn

De snyder små børn. De har snydt min dreng på 9 for 380 uden nogen form for samtykke. De er blevet politianmeldt, og vil råde alle andre til at holde øje med jeres børns regning og få sat børnesikring på.
Og så selvfølgelig politianmelde dem, så det kan blive stoppet.
Usle mennesker!

18. maaliskuuta 2021

Svindel!!!

Min datter har også modtaget sms’er og blevet fratrukket 50kr af flere omgange, selvom hun intet kender til det. Beløbet nåede op på 250kr inden jeg nåede at opdage det, og har forhåbentlig fået stoppet det nu.

15. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Bondefangeri snyder børn der ikke ved…

Bondefangeri snyder børn der ikke ved bedre og kræver penge for indholdbaseret takserede sms. I skulle skamme jer

Vastaus yritykseltä txtNation

det er misledende og noget svineri at…

det er misledende og noget svineri at binde børn til ugentlige abonnementer som de ikke engang selv er klar over. I burde skamme jer.

Vastaus yritykseltä txtNation

Vores datter på 9 år er blevet trukket…

Vores datter på 9 år er blevet trukket fast 50kr hver søndag i et par måneder, inden vi opdager det på tlf regningen, sagen er sendt videre til vores tlf selskab som hjælper. Men pas på derude og hold øje:-(

Vastaus yritykseltä txtNation

Som mange andre har jeg opdaget 9x50kr…

Som mange andre har jeg opdaget 9x50kr er trukket fra min datters abonnement .
Har ringet , men fik fat i svensk mand som lagde på .
Nogen som har fået annulleret penge?

8. maaliskuuta 2021

ADVARSEL

ADVARSEL til alle.. tjek jeres børns telefonregninger for
magen til bondefangeri skal man lede længe efter. I januar har de trukket 7 x 50 kr og februar 5 x 50 kr fra min 12 årige søns abbonement.
Jeg har ringet adskillige gange og lagt besked ingen svarer.

8. maaliskuuta 2021

Svindel

Svindel - lokker børn og svindler dem. Har trukket 150 kr via vores 9-årige datters 3-abonnement - samme fremgangsmåde som andre har beskrevet.

7. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Scam company charging for no service

This company is scam and withdraws miney from yiur phonebill without your knowledge claiming you have signed up using a pin code however dont have no proof of this lincode being applied. Also claiming weekly text messages are sent even though I've received 2 messages just recently (and how i found out) however the money has been withdrawn without my knowledge for almost a year.

Complete scam and unwilling to stand by it also unwilling to provide phone number for themselves but will give you numbers for other companies.

I have already been in contact with them through email for days with no resolution.

2. maaliskuuta 2021

Hi,

Mangler hjælp

Hej Marianne Hoffmann jeg vil meget gerne vide om det duede med at slå sms køb fra. Hvis det duede vil jeg gerne have hjælp til at slå det fra.

28. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Så er min 14 årige søn også blevet…

Så er min 14 årige søn også blevet snydt af txtnation, beløbet lyder på kr 110,55 som er blevet trukket på vores mobil abonnement.

27. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

FUPPET som så mange andre

Som så mange andre, er vores datter også blevet snydt på en eller anden måde så der nu er trukket 4 x 50 kroner.
Telenor var dog helt ude at stand til at forstå problemet eller indstillet på at hjælpe. Det eneste de kunne sige var at de syntes vi skulle opsige vores abonnement (altså det vi aldrig har lavet) ;0(

24. helmikuuta 2021

SVINDLERFIRMA

SVINDLERFIRMA - BURDE DØMMES I RETTEN FOR BEDRAGERI .......

Har trukket 250 kr fra datters telefonnummer uden hendes eller vores viden.

Det har de sikkert tjent millioner på....

22. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

PAS PÅ DEM HER - TRÆKKER PENGE UDEN TILMELDING !!!!

Der er trukket 7 x 50,- kr. på min 11 årige søns telefonnummer fra dette fup firma.

Har været i kontakt med vores teleselskab, som hjalp og fik selvskabet til at krediterer 2 x 50,- kr. men dette syntes vi ikke er nok, så mailer til TxtNation, eller hvem det nu er, da der efterhånden er mange forskellige navne/adresser ind over!

Sms'er er fra PIN Code, GetVidi og 1259.
Mail skal skrives til en mailadresse og så er det en anden mailadresse der svarer.

Alene alle de forskellige nr. og adresser virker mærkeligt.

Den PIN Code min søn har modtaget, stemmer ikke overens med den PIN Code som TxtNation "dokumenter" vi har indtastet, så der mener vi også at de har et forklaringsproblem.

Deres svar tilbage til os, er at der kun kan klages/refunderes 1 gang, så vores sag er afsluttet med det svar vores teleselvskab fik, og derfor refunderes der ikke flere midler.

Jeg vil gøre ALT for at advarer folk om dette FUP FIRMA.

Vi har alle i familien spærret alle vores telefoner for mulighed for sms køb, så bare ærgerligt at vi nu ikke kan stemme til X-Faktor eller MGP.

17. helmikuuta 2021

Fusker firma

Fusker firma. De snakker ikke engang dansk. Ring til jeres selskab og bed dem blokere. Desværre kan de ikke hjælpe med at returnere penge 🤬

I have sent you an e-mail:

Hi
you have deducted 50 ddk from my mobile which I would like to see returned.
mvh Helle

16. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

Vi er også blevet trukket mange penge

Vi er også blevet trukket mange penge! Sidste mdr 380kr!!!! Og denne mdr er vi på 200kr!!! Indtil nu! Hun har netop lige modtaget en sms med at der IGEN er trukket 50kr 🤬🤬🤬

16. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä txtNation

TxtNation er et svindelfirma som har…

TxtNation er et svindelfirma som har hævet 4 x 50.- via min datters CBB mobil abonnement. Bemærk at man aktivt skal bede sit mobilselskab om at blokeret for sådanne transaktioner, hvilket er lige tosset. Det er tyveri ved højlys dag og jeg håber at politiet vil gøre noget aktivt for at få det stoppet!!!

9. helmikuuta 2021