Bij livera Raalte 5 mnd.geleden een Tweka badpak gekocht, Zat echt fantastisch en was er heel blij mee. Ga 1 x per week naar aquagym. Bij thuiskomst word het handmatig gewassen niet uitgewrong... Näytä lisää
2 artikelen besteld. Maar 1 ontvangen omdat de andere uitverkocht was terwijl deze wel in de webshop stond. De maat die ik wél ontving was de foute maar dus teruggestuurd. Met retourneren ging t mis.... Näytä lisää
Deze bikini had ik 2-3 jaar geleden al gekocht. Pasvorm prima en sportief model. heel veel gedragen. Maar nu inmiddels verschoten en verteerd. Ben heel blij met hetzelfde model.Helaas alleen in groen... Näytä lisää
Voor het toesturen van mijn bestelling: twee badpakken in verschillende maten (vanwege het passen). Één exemplaar moest terug; goed dat jullie het retourzenden al hadden ingecalculeerd met een slim on... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Form, function, fashion & forwardness. Klassieke Tweka styles, uitgesproken grafische motieven en primaire kleuren in combinatie met burgundy en emerald. De Spring/Summer 2018 collectie combineert sportiviteit met old world class.
Langeveenseweg 55, 7678VH, Geesteren, Hollanti
- 0800 8362283
- info@tweka.nl
- www.tweka.com
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Prachtig badpak, ongeschikt voor prothese
Prachtig badpak, goed ontwerp. Echter voor prothesedraagsters ongeschikt. Bovenkant draagt te weinig voor de prothese, deze ‘zwemt’ in het hoesje. Bovendien valt de bovenkant open met ongehinderd uitzicht op de borstpartij. Tja.

Super snelle levering
Super snelle levering. Mooi goed zittend badpak. Ik ben erg blij met de bijpassende slippers.

Niet hulpvaardig bij chat
Ik heb een badpak gekocht en de maat genomen volgens de maattabel. Helaas het badpak was te groot. Mijn eerste keus was er niet meer dus een andere gekozen een maat kleiner ook deze was helaas te groot. Ik kreeg 10% korting omdat dit mijn eerste aankoop bij Tweka was. Bij de derde keer lukte dit niet meer en moest ik het volledige bedrag betalen. Ik heb gechat met de klanten service. Maar degene zei dat de code maar 1 keer geldig was en dat ze me geen nieuwe kon sturen. Ik heb gechat: bedankt voor de moeite ik koop mijn badpak wel ergens anders. Geen reactie meer. Ik wil al heel lang een Tweka badpak ze zijn prijzig maar zo hoeft het dan voor mij niet meer. Heel jammer dat er dan niet naar een oplossing gekeken word. Of mij het gevoel geven dat jullie meedenken.

Mooie zwembroeken
Mooie zwembroeken, snel en netjes geleverd. Zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.

Top model en maat!
Superblij was ik toen ik merkte dat de pasvorm en maat perfect waren voor mijn lichaam en ook nog een flatteerde. Het is altijd moeilijk om badkleding te vinden die goed zit. Ik kan nu niet wachten op mijn zomervakantie!
Tijdens mijn vakantie merkte ik dat het bovenste deel van mijn hemdje te ruim is aangezien de cups gemaakt zijn voor grotere borsten en het anders zit wanneer de stof nat ( en zwaar) is. Ik vraag me nu af of de cups verwijderd kunnen worden zonder schade aan te richten en of de pasvorm hierdoor zal verbeteren..... Tweka?

Vastaus yritykseltä Tweka
Fantastische tankini en fantastische…
Fantastische tankini en fantastische levering!

Vastaus yritykseltä Tweka
Het tweka badpak is een goede keus
Het tweka badpak wat ik heb gekocht voldoet aan mijn verwachtingen. Chloorbestendig en leuk om te zien.

Goede website
Goede website. Heb alleen de eerste keer een maat te groot besteld, ondanks dat ik de maattabel had gebruikt. Dus of de maatvoering of de maattabel komt niet helemaal overeen.

Vastaus yritykseltä Tweka
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit producten!

Levering etc heel goed
Levering etc heel goed. Badpak prachtig en mooi genaakt.

Vastaus yritykseltä Tweka
Snelle levering. Goed verpakt.
Ben heel tevreden
Super badpak met fijne pasvorm.

Bikinitopje besteld
Bikinitopje besteld, dag erna was het binnen. Maat was goed en goede stevige kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Tweka
Snelle levering en heel fijn dat je…
Snelle levering en heel fijn dat je prettig kunt retourneren

Vastaus yritykseltä Tweka
Ik kon op zaterdag vragen stellen over…
Ik kon op zaterdag vragen stellen over de producten

Vastaus yritykseltä Tweka
mooie tankini met een goede pasvorm.

Was goed verpakt.
Was goed verpakt.
Tijd van bezorging was goed. Product /maat was wat ik er van verwachten. Helemaal goed dus tevreden.

Vastaus yritykseltä Tweka
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.