Tweka Arvostelua 641

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Saanut 2/5 tähteä

Bij livera Raalte 5 mnd.geleden een Tweka badpak gekocht, Zat echt fantastisch en was er heel blij mee. Ga 1 x per week naar aquagym. Bij thuiskomst word het handmatig gewassen niet uitgewrong... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

2 artikelen besteld. Maar 1 ontvangen omdat de andere uitverkocht was terwijl deze wel in de webshop stond. De maat die ik wél ontving was de foute maar dus teruggestuurd. Met retourneren ging t mis.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze bikini had ik 2-3 jaar geleden al gekocht. Pasvorm prima en sportief model. heel veel gedragen. Maar nu inmiddels verschoten en verteerd. Ben heel blij met hetzelfde model.Helaas alleen in groen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor het toesturen van mijn bestelling: twee badpakken in verschillende maten (vanwege het passen). Één exemplaar moest terug; goed dat jullie het retourzenden al hadden ingecalculeerd met een slim on... Näytä lisää

1. Uimapuvut ja -asut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Form, function, fashion & forwardness. Klassieke Tweka styles, uitgesproken grafische motieven en primaire kleuren in combinatie met burgundy en emerald. De Spring/Summer 2018 collectie combineert sportiviteit met old world class.

3,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 4/5 tähteä

Prachtig badpak, ongeschikt voor prothese

Prachtig badpak, goed ontwerp. Echter voor prothesedraagsters ongeschikt. Bovenkant draagt te weinig voor de prothese, deze ‘zwemt’ in het hoesje. Bovendien valt de bovenkant open met ongehinderd uitzicht op de borstpartij. Tja.

18. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemiddag Netty, hartelijk dank voor je positieve review. Erg jammer om te horen dat je niet geheel tevreden bent met jouw aankoop. Wij nemen deze feedback zeker mee! Een fijne dag gewenst en graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Super snelle levering

Super snelle levering. Mooi goed zittend badpak. Ik ben erg blij met de bijpassende slippers.

16. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen! Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 4/5 tähteä

mooi badpak en snelle bezorging

16. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Timmie, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 1/5 tähteä

Niet hulpvaardig bij chat

Ik heb een badpak gekocht en de maat genomen volgens de maattabel. Helaas het badpak was te groot. Mijn eerste keus was er niet meer dus een andere gekozen een maat kleiner ook deze was helaas te groot. Ik kreeg 10% korting omdat dit mijn eerste aankoop bij Tweka was. Bij de derde keer lukte dit niet meer en moest ik het volledige bedrag betalen. Ik heb gechat met de klanten service. Maar degene zei dat de code maar 1 keer geldig was en dat ze me geen nieuwe kon sturen. Ik heb gechat: bedankt voor de moeite ik koop mijn badpak wel ergens anders. Geen reactie meer. Ik wil al heel lang een Tweka badpak ze zijn prijzig maar zo hoeft het dan voor mij niet meer. Heel jammer dat er dan niet naar een oplossing gekeken word. Of mij het gevoel geven dat jullie meedenken.

15. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor het schrijven van de review. Erg vervelend om te horen dat je je niet begrepen voelt door ons, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Je moet wel begrijpen dat wij ergens een grens moeten trekken. Dit geldt ook voor het retourneren van onze artikelen. Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Onze oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Prima

Prima! Snelle levering

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Mooie zwembroeken

Mooie zwembroeken, snel en netjes geleverd. Zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemiddag Romy, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen! Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Top model en maat!

Superblij was ik toen ik merkte dat de pasvorm en maat perfect waren voor mijn lichaam en ook nog een flatteerde. Het is altijd moeilijk om badkleding te vinden die goed zit. Ik kan nu niet wachten op mijn zomervakantie!

Tijdens mijn vakantie merkte ik dat het bovenste deel van mijn hemdje te ruim is aangezien de cups gemaakt zijn voor grotere borsten en het anders zit wanneer de stof nat ( en zwaar) is. Ik vraag me nu af of de cups verwijderd kunnen worden zonder schade aan te richten en of de pasvorm hierdoor zal verbeteren..... Tweka?

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemiddag Jax, hartelijk dank voor je positieve review. Super leuk om te lezen dat je eindelijk badkleding hebt gevonden dat bij jouw lichaam past. Wij wensen jou veel draagplezier, geniet van je vakantie! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Goede pasvorm ..

11. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Teresa, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische tankini en fantastische…

Fantastische tankini en fantastische levering!

10. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Maarten & Selene, hartelijk dank voor jullie positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 4/5 tähteä

Het tweka badpak is een goede keus

Het tweka badpak wat ik heb gekocht voldoet aan mijn verwachtingen. Chloorbestendig en leuk om te zien.

10. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Tiny, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen! Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Goede website

Goede website. Heb alleen de eerste keer een maat te groot besteld, ondanks dat ik de maattabel had gebruikt. Dus of de maatvoering of de maattabel komt niet helemaal overeen.

9. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Monique, hartelijk dank voor het schrijven van de review. Vervelend om te horen dat onze maattabel voor jou niet klopt. Wij gaan hier naar kijken. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en mooie kwaliteit…

Snelle levering en mooie kwaliteit producten!

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Sabrina, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Levering etc heel goed

Levering etc heel goed. Badpak prachtig en mooi genaakt.

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Maaike, hartelijk dank voor je positieve review. Erg leuk om te horen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Goed verpakt.
Ben heel tevreden
Super badpak met fijne pasvorm.

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Jolanda, hartelijk dank voor je positieve review. Erg leuk om te horen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Bikinitopje besteld

Bikinitopje besteld, dag erna was het binnen. Maat was goed en goede stevige kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en heel fijn dat je…

Snelle levering en heel fijn dat je prettig kunt retourneren

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve review. Erg fijn om te horen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 4/5 tähteä

Mooie bikini in een goede kwaliteit

Love this swimwear ❤️

6. elokuuta 2019

Saanut 4/5 tähteä

Ik kon op zaterdag vragen stellen over…

Ik kon op zaterdag vragen stellen over de producten

6. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Eva, hartelijk dank voor je positieve review. Wij vinden het erg belangrijk om ook jullie vragen te beantwoorden in het weekend, vandaar deze service. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Saanut 5/5 tähteä

mooie tankini met een goede pasvorm.

5. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Mirjam, hartelijk dank voor je positieve review. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Was goed verpakt.

Was goed verpakt.
Tijd van bezorging was goed. Product /maat was wat ik er van verwachten. Helemaal goed dus tevreden.

3. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Tweka

Goedemorgen Ada, hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen. Veel zwem- en draagplezier gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Carlijn | Tweka

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin