Saanut 1/5 tähteä

Kopiëren producten van websites van bedrijven en bieden dan de producten tegen hoge kortingen aan. Niet mee in zee gaan!

Saanut 1/5 tähteä

goedkope MOET WEG Kitchenaid gekocht van verkoper (1e Belletje had moeten rinkelen 🙁) en via whatsapp verder gecommuniceerd: verkoper was net gescheiden uit Aarschot naar Zwolle verhuisd - geld nodi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Niet aan beginnen! Is een malafide website! Want: - na aanmaken account kun je een explosie aan spam verwachten in je mailbox - Contact niet mogelijk (capcha is vereist maar die kun je nerg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Veel fraude en niet te melden via de site. Tweedehands bevat relatief gezien veel fraudeurs die vervalste of defecte producten aanbieden. Spijtig genoeg kan je via de site niks melden, enkel via de... Näytä lisää

1. Online-markkinapaikka
  2. Etukupongit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Tweedehands.Net is wél helemaal gratis! Al meer dan 700.000 gebruikers in Nederland én België! Start vandaag nog met gratis adverteren!

1,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

ONBETROUWBAAR en vol met FRAUDE

Deze website bied geen klanten service en is totaal ONBETROUWBAAR !
Koop hier NIETS !
Op de site wordt door dubieuze personen gereageerd op je advertentie .
Deze website zou gewoon door GOOGLE of door de OVERHEID verwijderd moeten worden .

25. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Meerdere keren een advertentie goed…

Meerdere keren een advertentie goed geplaatst en vervolgens is de advertentie weg. Ook geen contactmogelijkheid. Echt jammer. Had een goed alternatief kunnen zijn voor het steeds duurder wordende en commerciëler wordende Marktplaats.

13. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Compleet kapotte site. Blijf weg van tweedehands.net

Ik zie dat de site volledig gebroken is, stuk. Ik heb mijn account verwijderd wat perfect werkt. Ga naar account verwijderen, typ in hoofdletters "TWEEDEHANDS" in het veld waar ze dat vragen en voila. Druk op de knop "verwijder account". Ik probeerde daarna direct terug in te loggen, maar het gaat niet meer. Is perfect verwijderd. Ik doe al lang niets meer op deze site, maar ik had nog een advertentie online staan. Zag ik plots dat mijn adres open en bloot bij de advertentie staat.

Daar onmiddellijk account verwijderd.

Deze site werkt echt NIET meer!

16. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Toen van de ene op de andere dag…

Toen van de ene op de andere dag Speurders verdween zondere enige uitleg had ik het vermoeden dat Marktplaats daarbij betrokken was.
Nu met Tweedehands.net zie je exact hetzelfde.
Het goed lopende Tweehands.net komt met een nieuwe totaal niet werkende Nieuwe Site en is niet meer te gebruiken.
Ik vond Tweedehands.net en Speurders.nl een heel veel betere Sites dan Marktplaats.
Nu heeft Marktplaats het Alleenrecht in handen.
Wie of wat zit hier achter om 2 goede Verkoop en Koop Sites volledig naar Filistijnen helpen.
Marktplaats is slechter dan ooit en niet meer te vertrouwen.
Mensen moeten nu belasting betalen over hun eigen spulletjes.
Mogen niet meer dan 10 Advertenties per jaar erop zetten.
De Overheid Controleert zo iedereen wat hij of zij koopt of verkoopt.
Doe eens eigen onderzoek hoe het mogelijk was dat een goed lopende sites als Speurders volledig Verwijderd werd zonder enige uitleg.
Hoe Tweedehands.net een Totale onbruikbare Site werd

30. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact mogelijk met medewerker

Oude account verwijderd omdat ik bij het plaatsen van advertenties heel veel error 404 kreeg.
Nieuw account aangemaakt en geeft aan dat wachtwoord niet klopt terwijl het pas een nieuwe is.
Volledig geautomatiseerd, geen contact mogelijk met medewerker, dus ook geen oplossing, wat te betreuren valt !

12. helmikuuta 2025

Adverteren lukt niet meer

Heel veel verkocht via deze site / iets meer dan een jaar geleden voor het laatst. Ziet er nu heel anders / onduidelijk uit en kan geen advertentie meer zetten continue foutmelding 404

9. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn account kunnen verwijderen

Ik heb mijn account kunnen verwijderen. Met deze site is niet te werken, helaas, was eerst super en nu volkomen NIKS , geen ster waard. Ik kijk nu op de vernieuwde site van luchtbuksmarkt, kijken wat dat gaat worden. Ziet er wel tof uit.

19. tammikuuta 2025

Vervolg review 29 aug 2024

Als klein vervolgje op mijn review van 29 augustus 2024 het volgende:
ik ben BLIJ dat ik mijn account intussen volledig heb kunnen verwijderen! Ik ben dus van deze bagger af.

14. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Sinds de update van de website niet…

Sinds de update van de website niet meer te gebruiken.
Tijdens aanmaak van een advertentie bij plaatsen op de website 404 fout. Overduidelijk de programmering die niet deugt. Advertenties die er voorheen stonden worden belaagd door scammers.

4. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

tweedehands.net was al een site waar…

tweedehands.net was al een site waar niet veel reactie van kwam ,maar nu in de nieuwe uit voering schijn ik ineens zo,n 30 berichten te ontvangen heb
Maar ja die bericht openen is onmogelijk steeds wij zoeken een op lossing er voor al weken staat er steeds op
nou zoek maar lekker door mij niet meer gezien bij deze flut site
adios amigo

geen ster waard ALLEEN maar duimpjes naar de grond toe wijzen geeft de echte waarde aan laten we
op 20 duimjes naar beneden houden om te beginnen
MAAAR let op ook marktplaats is een site die niet te vertrouwen is met kopers bescherming waar het geld al binnen 4 dagen op de rekening van verkopers staat ipv 7 dagen mij 2 x over komen eerst klein bedrag kan een foutje zijn later met een bedrag van 400 euro met kopers bescherming waar ze niets mee wilden doen (was al over gemaakt naar verkoper was hun antwoord DUS wees gewaarschuwd dus met marktplaats

29. joulukuuta 2024

Ellende, ergenis, en teleurstelling

"Wat gaat er mis met deze site" Wat gaat er niet mis kan je jou eigen beter afvragen... Wat eens ooh zo goede site was, is naar verandering een verschrikkelijk slechte onbetrouwbare site geworden, kan geen advertentie meer plaatsen !!! 404 deze pagina kunnen we niet vinden
BAH !! WAT EEN BAGGER SITE

28. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Veel fraude en niet te melden via de…

Veel fraude en niet te melden via de site.
Spijtig genoeg kan je via de site niks melden, enkel via de politie die toch 90% van de fraudegevallen seponeert. De economische inspectie waar de site naar verwijst, plaatst alle verantwoordelijkheid bij de koper en doet niks. Als je iets koopt op deze site, hou er dan rekening mee dat je in 25% van de gevallen je geld gewoon kwijt bent. Reeds verschillende gevallen gehad. Vaak pas later de fraude opgemerkt, waardoor je de geplaatste review toch niet meer kunt aanpassen.

8. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

er is sgeen contact mogelijk

ik dacht 4 advertenties geplaatst te hebben maar vreemd genoeg toen ik een uur later keek kon ik er maar 1 van terug vinden , zijn die anmdere 3 verwijderd ?? en waarom dan wel ?? snap er werkelijk niks van en nergens een mogelijkheid om contact op te nemen en het te vragen ..
nee ik dacht dat marktplaats een mafia organistatie was maar dit slaat alles .
ik steek er geen enrgie meer in en zoek wel een andere verkoop site in binnen of buitenland

4. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin