TVserieshop Arvostelua

1. Videovuokraamo
  2. ja myös
  3. Elokuvien vuokrausliike

Yrityksen kirjoittama

DVD's, blu-ray, electronica, film merchandise.

Välttävä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling nooit verzonden, geen reactie van de verkoper

Ik plaatste mijn bestelling op 19 juli met een verwachte levering op 22 juli. Op 24 juli was er nog steeds niets verzonden. Volgens bpost was alleen een verzendlabel aangemaakt en was het pakket nooit overgedragen. Ik heb de verkoper meerdere keren gecontacteerd, maar kreeg geen enkele reactie. Zelfs bol com kreeg geen antwoord. Uiteindelijk heeft bol com mijn bestelling geannuleerd en het volledige bedrag terugbetaald. Ik had ook een eerlijke review geplaatst over mijn ervaring, maar deze werd later verwijderd. Daarom deel ik mijn ervaring hier, zodat andere klanten een weloverwogen keuze kunnen maken voordat ze bij deze verkoper bestellen.

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TVserieshop

Bedankt voor het delen van je ervaring, al betreuren we het natuurlijk dat deze zo is gelopen.

We hebben je ordernummer en gegevens grondig nagekeken in ons systeem, maar we kunnen helaas geen enkel binnengekomen bericht of contactmoment van je terugvinden.

Omdat al onze bestellingen via LVB (Logistiek via Bol) verlopen, worden alle verzendingen, retours en de klantenservice direct door Bol zelf afgehandeld volgens hun strenge servicenormen. Berichten via het platform worden normaal gesproken altijd binnen één werkdag beantwoord.

Het is erg spijtig om te horen dat het pakket destijds door omstandigheden bij de logistieke partner is blijven steken en dat je geen contact hebt kunnen krijgen. Fijn in elk geval om te lezen dat Bol de bestelling inmiddels netjes heeft geannuleerd en het volledige aankoopbedrag direct aan je heeft terugbetaald, zodat je financieel volledig bent gecompenseerd.

Mocht je hier in de toekomst toch nog over willen napraten, dan kun je ons uiteraard altijd bereiken via de vertrouwde kanalen van Bol.

Super service

Mijn Kenwood Cooking Chef ging kapot binnen de garatietermijn van twee jaar. Kenwood nam de garantie niet aan, omdat de melding een aantal dagen later was gedaan.

De TVserieshop waar ik de machine had aangeschaft heeft de garantie zelf opgepakt, waardoor ik nu heel blij ben met een keukenmachine die het weer doet.

Super bedankt Tvserieshop! Een aanrader om daar je spullen te kopen. Ze werken oplossingen- en klantgericht.

24. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Via Bol.com bij hen terecht gekomen

Via Bol.com bij hen terecht gekomen, zonder dat ik daar echt werg in had
Er is mij door hen een slecht werkende elektrische tandenborstel toegezonden die iedere keer zijn instellingen verliest.
Bij het uitpakken van de borstel leek het of er aan een zegel was geknoeid. Misschien kreeg ik dus wel een 2de handse. Waardeloos in 1 woord !!!
Ook is er nauwelijks zichtbaar dat dit bedrijf er tussen zit. (via Bol.com)

17. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä TVserieshop

Als er een probleem is met de geleverde bestelling dan maken we dat natuurlijk graag in orde maar u heeft ons wel niet gecontacteerd om ons deze kans te geven alvorens u deze beoordeling geschreven heeft. U kan via uw bestellingenpagina bij Bol.com of in hun app ons contacteren om het probleem op te lossen.

Onbetrouwbare firma!

Onbetrouwbare firma!
Nieuwe batterij voor snoeischaar besteld bij tvserieshop,via bol.com
Bij ontvangst bleek dat veiligheidszegel van Bosch verbroken was. Dit was dus een 2e hands batterij,
die ze mij toegestuurd hebben. U weze gewaarschuwd voor de praktijken van Tv Serieshop!!

29. elokuuta 2022

Perfecte service

Perfecte service. Na bijna 1 jaar stopte mijn slowcooker van Crockpot ermee. Ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd, en kon kostenloos mijn oude retourneren. Echt geweldige service!

23. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Scherpe prijzen en prima after-service bij problemen

Scherpe prijzen en prima service; toen een pakket door een afleverfout van de DHL bezorger retour naar het depot ging werd niet gewacht tot het pakket door DHL teruggestuurd was, maar er werd gelijk een nieuw pakket verzonden.

20. joulukuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin