Saanut 5/5 tähteä

Lekker vlot geregeld! Een accommodatie vast leggen is een fluitje van een cent. En wanneer er iets niet helemaal duidelijk is dan is dat met een telefoontje zo opgelost! Helemaal tevreden.

Saanut 4/5 tähteä

Groot voordeel is dat ze contact zoeken met de eigenaar. Het huisje wat wij wilden boeken zat vol maar ze hadden nog een ander huisje beschikbaar. Zo konden we alsnog naar dezelfde plek. Nadeel vinden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zojuist onze zomervakantie geboekt via Tritt. Via Facebook terechtgekomen op hun website: wat een aanbod aan fantastische vakantiewoningen op mooie plekjes! Hierin onderscheiden ze zich echt wat ons... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een aantal jaren geleden diverse vakanties geboekt via Tritt, komend jaar weer naar Toscane. Door de eerdere ervaringen in Toscane wisten wij precies welk appartement wij wilden huren. Tritt gemaild,... Näytä lisää

1. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  2. Mökkien vuokraus
  3. Loma-asuntopalvelu
  4. Majoitus

Yrityksen kirjoittama

Tritt is de specialist voor uw vakantiehuis in Toscane. We kennen er elke heg en steg; de speciale plek die u zoekt hebben wij al gevonden voor u! Van luxe villa met privé zwembad, een verborgen kleinschalige agriturismo, een groeps vakantiehuis, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Is Toscane uw vakantie bestemming?, dan is Tritt.nl dè site om te bekijken. Via korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag over uw vakantiehuis Toscane, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toscane is onze passie, onze betrokkenheid is hoog - ùw Toscane vakantie wordt perfect. Dat garanderen we! Naast vakantiehuizen Toscane bieden wij u ook in andere delen van Italie prachtige agriturismo accommodaties en vakantievilla's aan zoals b.v. op Sardinië.

4,7

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

We hebben via Tritt een huisje gehuurd…

We hebben via Tritt een huisje gehuurd in Toscane. De boeking verliep soepel en op de vraag die ik had werd snel gereageerd.
Als verder alles ook goed verloopt kunnen we straks genieten in Toscane.

24. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Beste Familie van der Heide, bedankt voor de review!

Super service

Je word snel geholpen. Zie je iets online dan kun je gemakkelijk mailen en krijg je heel snel antwoord. Ben je op zoek naar een bepaalde accommodatie? Dan gaat Ttitt ook graag voor je op zoek. Super bedrijf en wij boeken ieder jaar hier een deel van onze zomer vakanties!!

4. kesäkuuta 2022

Bedankt Bibbee!

Saanut 5/5 tähteä

Onze derde boeking alweer bij Tritt.

Onze derde boeking alweer bij Tritt.
Keurig verzorgd de boeking en accommodaties zijn top.

14. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Bedankt familie Maas! Leuk dat we jullie ook dit jaar weer van dienst mochten zijn.

snel

snel, behulpzaam en duidelijk.

3. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Beste familie de Wit, bedankt voor uw reactie!

Goed en duidelijk

Vooralsnog n duidelijke site, maar ook goed en direct contact .Fijn.

1. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Fijn dat het gelukt is, iets om naar uit te kijken!

Best overzichtelijk website.

Best overzichtelijk website.
Goed functionerende Filters.
Snelle reactie na boeking.
Ruime keuze. Soms persoonlijke ervaringen over accommodaties te lezen.

25. maaliskuuta 2022

Bedankt voor je review!

Super!

Een snelle reactie met een aantal opties naar onze wensen, daarom meteen een mooie accommodatie kunnen reserveren!

18. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Dankjewel familie Paans! Nu kan de voorpret beginnen.

Saanut 5/5 tähteä

snel antwoord en nieuw voorstel

Zeer snelle communicatie en reservatie : aanvankelijk was onze bestemming toch niet beschikbaar. We kregen de eerste werkdag na onze reservatie al bericht met een nieuwe mooie wel beschikbare plek. De volgende dag was dit al geregeld.
Hartelijk dank

15. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Beste familie Breughe, bedankt voor de review!

Saanut 5/5 tähteä

Zin in! Via Tritt op vakantie!

Blij dat we weer via Tritt hebben geboekt! alle vertrouwen in de door hen geselecteerde locaties.

21. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Bedankt dat we jullie wederom van dienst hebben mogen zijn!

Snel en hulpvaardig

Op basis van de site leken we in eerste instantie niet de dagen te kunnen boeken die we wilden in verband met een verplichte wisseldag. Onze navraag bij Tritt werd heel snel en met een positief resultaat beantwoord. Dus geen 5 sterren vanwege de manco op de site, maar verder picobello.

14. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Bedankt voor je feedback Wim.

Goede website

Goede website, handig dat je meteen vragen kunt stellen via de chat

11. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

Bedankt, fijn dat we u via de live chat snel hebben kunnen helpen.

Prima

Prima, snelle en duidelijke reactie.

4. helmikuuta 2022

Bedankt voor je review!

Snelle, prettige communicatie

Hele snelle reacties op mijn vragen, ook nog een aantal alternatieven aangeboden op basis van mijn wensen en uiteindelijk een weloverwogen keuze kunnen maken! Wij hebben er zin in!

2. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Tritt

Dankjewel, dit horen we graag!

Saanut 5/5 tähteä

Erg behulpzaam en zorgvuldig in het…

Erg behulpzaam en zorgvuldig in het contact. Fijne site, werkt prettig en is overzichtelijk.

26. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tritt

We zijn altijd heel blij met dit soort reviews, hartelijk dank! Veel voorpret toegewenst!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin