Trevi Axus Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... Näytä lisää

1. Kiinteistönvälitystoimisto
  2. Kerrostalo
  3. Kiinteistönhoitaja
  4. Kiinteistöarvioija
  5. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...

Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

Yrityksen kirjoittama

Vertrouwen begint bij openheid
Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

160 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goed gekozen!

Ik heb voor deze makelaar gekozen omdat ze er in ChatGPT er het beste uitkwamen.
Ik vond het spannend om mezelf als verhuurder voor de eerste keer op de huurmarkt te begeven, maar ik heb tijdens de ganse procedure geen enkele keer stress of zenuwachtigheid ervaren.
Dat komt door de rust, de expertise en de transparantie waarmee ze met mijn dossier zijn omgegaan.
Het kantoor was steeds bereikbaar en koppelde terug met duidelijke feedback over al mijn vragen en opmerkingen. Ze dringen niets op, maar geven nuttig advies in de zoektocht naar een geschikte huurder.

25. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste bezoek hadden wij een…

Vanaf het eerste bezoek hadden wij een zeer goed gevoel. Toni gaf ons onmiddellijk raad en tips. Wij zijn zeer tevreden over hun manier van werken en hun correcte manier van handelen. Wanneer ik nog eens een immokantoor nodig heb zal ik niet twijfelen om terug met hun in zee te gaan.
TOPTEAM, DIKKE MERCI

24. maaliskuuta 2026

Verkoop woning

Sabine , heeft de verkoop van ons huis zeer vlot afgehandeld , alle documenten en attesten waren in een mum van tijd in orde en ze heeft een zeer duidelijke en open communicatie naar de verkopers toe. Tevreden over de aangename samenwerking met haar.

23. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend dankbaar voor de correcte service

Zelfs van de eerste maal toen wij enkel wat informatie wilden krijgen heeft Toni ons met raad en daad bijgestaan. Heeft de voorbije 6 maanden ons geholpen, gesteund en vooral zeer correct behandeld. Ons appartement had van bij de eerste bezoeken reeds de geschikte kandidaten. Geen enkele moeite was teveel. Wij zijn Trevi Axus ontzettend dankbaar. Ga zeker bij hun langs alvorens ergens anders te tekenen.

24. maaliskuuta 2026

Very professional service

Very professional service, everything was handled quickly and in a friendly atmosphere. Highly recommended! Special thanks to Mr. Thibo for his great commitment and dedication.

19. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Professionele aanpak, en zonder zorgen, je appartement verhuren

5 sterren zeker waard omwille van het totaalpakket van info, begeleiding en het volledig uitvoeren en afhandelen van de verhuur van een appartement. Ze kennen en vergelijken de markt, nemen foto's van het pand, opvolging van de advertenties op de verschillende websites, ze organiseren de bezichtigingen met de kandidaten, kandidaten review, waarborg afhandeling, plaatsbeschrijving, directe feedback en opvolging na de plaatsbezoeken of als er een kandidatuur binnenkomt, enz. Alles in overleg en alles wat nodig is om zonder zorgen je pand te verhuren en je moet er zelf bijna geen tijd in steken.

17. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel vlotte en transparante samenwerking van begin tot einde.

Bij Trevi Axus hanteren ze een persoonlijke aanpak: ze zijn heel vriendelijk, spreken je aan met je voornaam en nemen contact op wanneer er vragen zijn of wanneer er informatie moet worden doorgegeven. Ze geven ook gericht advies.
De communicatie was snel en duidelijk en de bezichtiging was goed georganiseerd. Dankzij hun hulp heb ik snel een fijn appartement gevonden.

16. maaliskuuta 2026

Droom huurwoning

Bjorn heeft zijn uiterste best gedaan voor ons..Gezien de huidige situatie op de verhuurmarkt was het niet gemakkelijk maar toch hebben we ,mede dankzij Bjorn , onze droom woning gevonden om te kunnen huren.

Dank ook naar Toni voor de perfecte uitleg tijdens het ondertekenen van het huurcontract.

4. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin