Una panda de estafadores ni me responden a los correos, compre la parte trasera de un Porsche con luz para la pared. Es como una estantería y me mandaron una cuerda de plástico de color rosa, llevo re... Näytä lisää
Esperé un mes y nunca llegó el pedido. Me escribieron que hay problemas con la aduana en Noruega, pero me parece muy poco profesional no haberlo investigado con antemano. Dicen que van a reembolsar... Näytä lisää
Varen jeg modtager er på ingen måde det samme som der var på hjemmesiden eller ordrebekræftigelsen. Flere detaljer på produktet som er tydelige og anderledes - samt anden kvalitet af stof osv. Desu... Näytä lisää
Total scam! Ordered on October 16, 2023 and never received my items. Pretended to be Carter's Children Clothing. Had to cancel my card. Still trying to get my account credited. They can't even spell... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
+45 96 21 40 45 info@trendyshop.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
En super god butik
Gode tøjmærker til fornuftige priser. Tit gode tilbud. En rigtig god service, også ved reklamation, hurtig tilbagebetaling ved returvarer, og meget hurtig levering. Bruger altid Trendyshop som første valg, når der skal shoppes børnetøj på nettet.
Super god oplevelse
Har handlet ved Trendyshop.dk for første gang og det var en super oplevelse!
Nem og overskuelig Webshop, samt ekstrem hurtig forsendelse. Jeg vender helt sikkert tilbage :)
Fremragende service i telefonen 👍
Super hurtig levering
Rigtig god kundeservice
Gode tilbudspriser og hurtig levering
Gode tilbudspriser og hurtig levering. 😊
My mistake....
whoops! Damn copy/paste. Sorry I had the wrong name on my clipboard for some reason. You guys are good, five stars from me!

Vastaus yritykseltä Trendyshop
Handlede udsalg- virkelig billig
Handlede udsalg- virkelig billig, sød tøj, og så fin kvalitet,
Plus hurtig aflevering.
God service ved reklamation
Reklamerede et par børnestøvler pga. en lynlås der gik i stykker. Der har været fin dialog undervejs og selvom trendyshop ikke fik svar tilbage fra leverandøren, valgte trendyshop at refundere pengene til mig, så jeg som kunde ikke skulle vente længere.
Jeg bestilte en Joha uldragt til min…
Jeg bestilte en Joha uldragt til min datter, og da jeg fik den var der desværre hul ved ærmet. Jeg skrev til kundeservice, og de var meget hurtige til at svare. Da denne dragt desværre var udsolgt, kunne de ikke sende en ny, men de kunne refundere 75kr til mig, så jeg kunne få den syet. Super god service og vil helt klart handle hos dem igen😊
God oplevelse og uden problemer 🙂
KÆMPE anbefaling
Bestilte 3 forskellige ordre og allerede inden 24 timer havde jeg alle mine ting.
5 store stjerner her fra og en kæmpe anbefaling. Tak for hurtig, effektiv service 😊
Fantastisk service.
Sendte en mail til Trendyshop, da jeg ikke havde modtaget mailen med forsendelsenummer på pakken, max 5 minutter senere havde jeg svar fra dem og fik den sødeste hjælp til trods for, at det sikkert var min mail, der drillede.
Så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der.
God hjemmeside og hurtig levering.
Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har…
Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har modtaget ordre bekræftelse, det er flere dage siden jeg indgav bestilling men pengene er trukket fra min konto🤔syntes jeg står i ingenmandsland land..Kan ikke skrive ordre nr da jeg ikke har hørt fra jer.

Vastaus yritykseltä Trendyshop