Köpte klocka till min man som födelsedagspresent. Han blev jättenöjd över ch klockan såg mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Kvaliten verkar vara bra. Min man vill ha mer klockor från er ☺... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har beställt beställt bl.a 2 väskor vid 2 olika tillfällen. Över förväntan fina! Men man får passa sig, man kan tro att man inte betalat för att sidan går genast över till varokorgen igen utan bekräft... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag gillar Trendhim då dom har så mycket snyggt och fast jag är kvinna så handlar jag där. Men min senaste beställning saknade en viktig detalj så jag kontaktade Trendhim och snabbt svar men lite okun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har beställt från Trendhim vid tre tillfällen. Samtliga har haft en bra leveranstid, bra förpackningar och bra kvalitet på grejerna. Läs storleks alternativen noggrant då det skiljer från smycke til... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Köpte klocka till min man som födelsedagspresent.
Min man vill ha mer klockor från er ☺️.
Det enda jag kan anmärka på är h
ur den var förpackad. Den låg i sitt fodral i en papperspåse. Inget skydd runtomkring. Så jag va jättenervös att klockan hade gått sönder. Men tur, den var hel

Vastaus yritykseltä Trendhim
Gick väldigt snabbt med leveransen och fina produkter, supernöjd

Vastaus yritykseltä Trendhim
Snabb leverans och alltid bra produkter. Kan inte räkna hur många gånger jag har köpt härifrån.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Örhängena var fina men lite mindre än jag förväntade mej

Vastaus yritykseltä Trendhim
Armbandet var längre än beskrivet så jag kan inte använda det

Vastaus yritykseltä Trendhim
Snabb leverans och produkterna var som jag önskade

Vastaus yritykseltä Trendhim
Bra information efter att försändelsen blev något försenad. Mycket nöjd med köpet, återkommer säkert

Vastaus yritykseltä Trendhim
Mkt nöjd med utseende på ringen samt rätt storlek.
Dessutom bra pris och snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Allt gick snabbt och jag fick det jag beställt.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Superbra leverans o nöjd med produkten. Bra kundtjänst med vänligt o snabbt bemötande!