Yritys on vastannut
Zegarek jest bardzo ładny, prezentuje się na ręce rewelacyjnie, a wypukłe szkoło robi fajną robotę. Pasek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. W ciemności elementy fluorescencyjne dają super efekt.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na wszystkich zdjęciach, rolkach, wszystko zapakowane w eeleganckie pudelka, a ja dostałam kolczyki, ktore sa na prezent w woreczkach jak z chinskiej stronki. Co prawda byla opcja zapalowania na prez... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trafiłem na sklep przypadkiem w poszukiwaniu akcesoriów do garnituru. Pierwszy plus to szeroka oferta produktów. Ja akurat zdecydowałem się na złoty zegarek z otwartym mechanizmem i to był strzał w dz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trendhim zajmuje się sprzedażą szerokiego asortymentu akcesoriów oraz biżuterii dla mężczyzn. Mowa tu o bransoletkach, naszyjnikach, pierścionkach, akcesoriach do golenia, portfelach, torbach oraz muszkach.
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Zegarek piękny oby działał bez zarzutu
Przesyłka dość szybka

Vastaus yritykseltä Trendhim
Bardzo ładna bransoletka- dobrze wykonana.
Szybka przesyłka

Vastaus yritykseltä Trendhim
Dobre artykuły,szybka dostawa? Natomiast słabszy kontakt bezpośredni.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Jestem bardzo zadowolony! Ladny naszyjnik, doskonala jakosc produktu i opakowania

Vastaus yritykseltä Trendhim
Wszystkie odbywa się szybko i sprawnie. Z dobrym systemem płatności, bo to znana międzynarodowa firma, ten Trendhim.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Sprawna i szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem , jakość wykonania pierwszorzędna 👍🙂

Jestem bardzo zadowolona,a partner tym bardziej 🙂 Polecam

Vastaus yritykseltä Trendhim
Produkty (Mucha, poszetka) bardzo ladne. Przesyłka sprawna. Polecam. Ja wrócę po kolejne rzeczy

Vastaus yritykseltä Trendhim
First time order, everything is okay. Product and Packaging looks nice.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Na firmę trafiłem przypadkowo jak szukałem uchwytu na poszetkę do brustasza. Od tamtej chwili kupiłem parę rzeczy w sklepie i mam bardzo dobre doświadczenie. Nie ma też problemu ze zwrotami lub wymianą rozmiaru, jeśli zajdzie taka konieczność. POLECAM sklep, ceny nie są najniższe, ale dobra skandynawska jakość.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Czas wysyłki, jak zabezpieczenie przesyłki oceniam również na wysokim poziomie.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Super bransoletka mankietowa! Produkt spełnia moje oczekiwania i godny polecenia :)

Vastaus yritykseltä Trendhim
Przepiękny elegancki krawat i dwie kwiatowe zapinki do klapy. Takie sobie wymarzyłam i takie teraz mam. Szybka dostawa.
Oferta firmy Trendhim jest zachwycająca.
Sprawna wysyłka, pierścionek prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Gdy martwiłam się o zamówienie (szło z Danii) i napisałam maila, to dostałam bardzo miłą i szybką odpowiedź. Jeszcze nie raz zrobię tu zakupy

Vastaus yritykseltä Trendhim
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.