The product itself is beautiful and well crafted. However the delivery was shockingly slow and the package just got stuck. Magyar posta as logistics partner is not a great choice. Having said that,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
A minőség az amire számítottam. Lenyűgöző, ezzel mindent elmondtam. Megrendelést követő második napon meg kellett volna kapnom a termékeket, nem a trendhim hibája, hogy a gyorsított rendelésnél a fut... Näytä lisää
Yritys on vastannut
A párom szülinapjára rendeltem egy 12 fakkos gravírozott bőr óratartó dobozt üveg tetővel. Nagyon szép, minőségi darab, ami gondosan csomagolva érkezett. Ráadásul még az egyedi felirat gravírozásával... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Másodjára rendeltem innen. A mostani rendelésnél véletlenül mást küldtek. Ügyfélszolgálat 24h belül korrigálta a hibát,gyorsan felvették a kapcsolatot velem és a megrendelésemet elküldték. Gyors és... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
One of the handkerchiefs I bought are fake. They were advertised as silk but one of them are 100% polyester.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Beautiful, carefully made, quality products. With promised delivery time. With kind, immediately responsive customer service. I recommend it to everyone.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Teljesen elégedett vagyok a termékkel. Gyorsak és precízek.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Máskor is rendeltem innen, mindig magas minőségű terméket kapok.A csomagolás kifogástalan. Szuper, megbízható webáruház.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Gyors szállítás és az ékszer felül múlta a várakozásaimat. Nagyon szép, a méret és a minőség kíváló.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Véletlenül más terméket küldtek, mint amit rendeltem, de azóta flottul történik a csere, és mindenben a megoldásra törekednek. Gyorsak, kedvesek.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Áttekinthető rendelési folyamat. Gyors reagálás. Pontos szállítási idő. Kiváló minőségű termékek!

Vastaus yritykseltä Trendhim
Nem jó méretet küldtek M es karkötőt választottam ami max 18 cm erre küldtek 20,5 cm-eset, amit amugy igazán közölhettek volna mert hát ki gondolná hogy az nincs benne a méretezésben. Emellet nem volt közölve hogy a a kis lemez (ami amúgy pik pak cserélhető és átrakható lenne) gravírozás után teljesen eveszi a visszaküldési lehetőséget. Hát mit ne mondja kennyi pézért ez felháborító! Teszewm hizzá a termék mellé nem tudok véleményt írni!

Vastaus yritykseltä Trendhim
Gorgeous products and amazing quality, however delivery took a bit more time than I expected. Customer service helpful and kind.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Gyors és precíz kiszállítás.
Kifejezetten poztitív hozzá állásukat köszönöm

Vastaus yritykseltä Trendhim
Pontos és gyors szállitás,kiváló minőség, kedvező ár. Másoknak is tudom ajánlani.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Én már nem vagyok fiatal, de az unokámnak kerestem, (17 éves )ajándékot. A nagy választékból alig sikerült választanom, de eltaláltam nagyon tetszik neki.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.