Trendhim Arvostelua

2 455
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Incredible support. I asked for help through email and in matter of minutes, the support team contacted me and helped me with everything I needed (which product variation to choose, specific informa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

The goods are incredibly beautiful and of high quality, plus I received it within 3 days! I contacted the store about a defective piece, they responded within half an hour and immediately sent a new o... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vlastní produkt výborný. Doprava katastrofální. Zmatené SMS zprávy o doručení ve večerních hodinách, kdy doručení přes nezvyklý čas stejně neproběhlo. Nakonec se kurýr bez toho že by se mne pokusil ko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfektni prozákaznický přístup! Objednala jsem pánský náhrdelník a modrými kamínky - po 2 měsících nošení začaly kamínky vypadávat - napsala jsem e-mail do obchodu, vyžádali si fotografie, na základě... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Suoja- ja työvaatekauppa
  7. Aurinkolasit
  8. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

Trendhim nabízí širokou škálu doplňků a šperků pro muže. Od náramků, náhrdelníků a prstenů, až po holicí potřeby, peněženky, tašky a motýlky. Vždy nabízíme možnost doručení zdarma, bez ohledu na hodnotu vaší objednávky. Poskytování nejlepších zákaznických služeb je naší prioritou číslo 1.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(2 455)

195 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

bylo to rychle ,jsem spokojena tak…doufám bude spokojen i vnuk pod stromečkem

bylo to rychle ,jsem spokojena tak oufam že bude spokojeny i vnuk na vánoce

2. joulukuuta 2025

Dobrý den, Ludmila,

Vaše pětihvězdičková recenze nám vykouzlila úsměv na tváři! 😄 Slouží nám jako připomínka, proč nás baví to, co děláme!

Přejeme Vám spoustu stylových dnů! 🕺

S pozdravem,

Nélia, Trendhim

Saanut 5/5 tähteä

Really nice and high quality product.

Really nice and high quality product.
It will shine on the meetings with cusromers in Czech Republic ;)

I appericiate fast delivery and 15% cashback for next order.

thumb up

29. marraskuuta 2025

Hey Petr 🤩

Thank you for not only choosing us but also for the fantastic feedback! Those five stars are pure magic! ✨

Looking forward to growing your Trendhim collection, 🛍️

Sandra, Trendhim

Potřebuji zboží vyměnit

Potřebuji zboží vyměnit. Jde o pánský naramek , věk S za vel. M. Nevím kam poslat nevyhovující velikost

26. marraskuuta 2025

Dobrý den, Jarmila 🤗

Moc děkujeme za úžasnou pětihvězdičkovou recenzi! 🌟 Zaručeně jste udělali dojem! 😉.

Nezapomeňte: kryjeme vám záda, co se týče pánských doplňků ✨.

Sandra, Trendhim

Dobrý den, Miluše 😊

Děkujeme Vám, že jste si nás vybrali a že jste si našli čas napsat nám pětihvězdičkovou recenzi. 🌟 Moc děkujeme !

Doufáme, že se k nám budete vracet i nadále! 😉

Přejeme vám, aby váš den byl stejně skvělý jako jste vy 💙

Celia, Trendhim

Satisfaction and praise

The goods is described on the web on detail, including many photos, leaving no space for disappointment. The real stuff responds to web description. Interesting thing - the price has been reduced significantly since I have noticed the bag for the first time. This is nice bonus. Delivery was fast regarding the goods came from abroad.

26. marraskuuta 2025

Hi Jiří 😊

It means the world to us that you left an awesome review! 🌍🤗 Your satisfaction is the reason for our continued hard work.

Thanks for being a part of our journey! 👣

See you soon!

Eva, Trendhim

Saanut 5/5 tähteä

Hledala jsem originální dárek a našla…

Hledala jsem originální dárek a našla jsem Vás. Peněženka je skvěle vymyšlená, když ji nechcete tahat celou vyjmete jen pouzdro na karty, které je v peněžence dané... No prostě originální...

27. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Dobrý den, Petra,

Přejeme Vám spoustu stylových dnů! 🕺

S pozdravem,

Remo, Trendhim

Saanut 5/5 tähteä

Package was good packed,comunication is…

Package was good packed,comunication is část and simple,and i can watch consigment in the mail.

24. marraskuuta 2025

Hello Michal 😊

We're thrilled to have met your expectations. Your positive review just made our day! 😁💯

Looking forward to your next visit!

Best regards from the Trendhim team 😎

Kat, Trendhim

Vše v pořádku

Vše v pořádku, rychlé dodání, zakoupené zboží krásné, bude to dárek

21. marraskuuta 2025

Dobrý den, Ivana! 👋

Wow, děkujeme milionkrát za to, že jste nás zasypali hvězdičkami a podělili se s námi o svou zpětnou vazbu na nákup u nás! 🌟

Doufáme, že se brzy opět uvidíme! 🛍️

Přeji vám krásný den! 🍀

Eva, Trendhim

Taška přes rameno

Tašku přes rameno, kterou jsem si vybral, mi byla dodána v pořádku. Jsem s ní velmi spokojen. Plně odpovídá mé představě. Je kvalitně zpracovaná a splňuje všechny parametry, které byly uváděny v nabídce.

20. marraskuuta 2025

Vše O.K

Vše O.K. Spokojenost.

20. marraskuuta 2025

Dobrý den, Libor 🤩

Děkujeme, že jste si k nákupu vybrali právě nás a také za úžasnou zpětnou vazbu! Těch pět hvězdiček je prostě paráda! ✨

Těšíme se, že si u nás zase brzy nakoupíte další doplňky.🛍️

Polina, Trendhim

Okok

Ok good okok

23. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Dobrý den, Angelo 😊

Jsme nadšeni, že jsme splnili Vaše očekávání. Vaše pozitivní recenze nám prostě udělala radost! 😁💯

Nevila, Trendhim

Náramek

Trendhim má velkou a skvělou nabídku zboží, jsem velmi spokojená, mohu jen vřele doporučit ostatním zákazníkům

17. marraskuuta 2025

Dobrý den, Zdenka! 👋

Doufáme, že se brzy opět uvidíme! 🛍️

Přeji vám krásný den! 🍀

Great service!

Great service!
I have to say that I did not know this eshop but everything was perfectly handled. Fast delivery and the product I ordered is wonderful. Hopefully it will be really nice present for Christmas.

17. marraskuuta 2025

Hi Andrea,

We're all about the good vibes - and we thank you for sharing them with us. 💖

Here's to many more Trendhim packages! 📦

Take care,

Celia, Trendhim

Skvělý přístup.

Původní Zásilka- zaplacená nedorazila. Česká Zásilkovna ji vede jako doručenou a nic víc nemíní řešit i když zásilka zmizela až při jejich přepravě.
Obchod Trendhim však vyšel vstříc a balíček mi pošle znovu a zdarma. Tak si představuji prozákaznický přístup.

13. marraskuuta 2025

Dobrý den, Jitko,

doufám, že se dnes máte skvěle 😀

Děkujeme za Vaši recenzi.

Je nám líto, že Vám zásilka nedorazila.

Kontaktovali jsme Vás přímo e-mailem, abychom věc vyřešili.

Přeji Vám krásný den! 🌞

Hezké zboží

Hezké zboží, kvalita, rychlé dodání.

14. marraskuuta 2025

Dobrý den, Kateřina 😊

Nélia, Trendhim

Hello Petr 😊

Looking forward to your next visit!

Best regards from the Trendhim team 😎

Marianna, Trendhim

Saanut 3/5 tähteä

Nejsem spokojen s dodavatelskou firmou.Nespolehlivá

Nejsem spokojen s dodavatelskou firmou. Nejprve balíček nedodala kam měla a na žádost , aby ho dovezla jinam mi bylo řečeno , že to nejde a změnu provedla aniž by mne informovala. Nevím nač jsem si připlácel za rychlejší dodání , když jsem zásilku dostal o několik dní později. Komunikace velmi špatná.

3. marraskuuta 2025

Dobrý den, pane Fensterer,

děkujeme za vaši recenzi a je nám líto, že jste měl nepříjemnou zkušenost s doručením zásilky, která byla doručena na jiné výdejní místo, než jste měl původně vybráno. Velmi nás mrzí, že služba a komunikace dopravce nesplnila vaše očekávání.

Děkujeme, že jste si našel čas napsat nám zpětnou vazbu, pomáhá nám to zlepšovat se.

Přeji Vám krásný den!

🫨 Moc dlouho čekat

Zásilka byla v Brno už 24.10.25 a já jsem ji dostala 31.10

31. lokakuuta 2025

Dobrý den, Jana 😊

Nelly, Trendhim

Everything was Ok

Everything was Ok, quick delivery.

31. lokakuuta 2025

Hello Iva,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

Zita, Trendhim

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin