Jeg elsker at handle ved Tresures - Mette, mange smukke ting. Elsker Mettes live udsendelser, hvor du har mulighed for at bestille direkte, samtidig super tilbud. Mette er fantastisk, altid hjælps... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stor ros til ejeren Mette. De ting jeg har købt er altid forsvarligt pakket ind. Har “ månedskasse” og hvis jeg bestiller noget først på måneden og prisen blir reguleret senere på måneden, blir d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handlede på en live fra Facebook, hvor jeg også var så heldig at vinde en konkurrence😊 Det var en super hyggelig live - stille og roligt med gode fremvisninger af de forskellige varer. Nem betaling v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er en lille butik, der er placeret i Horsens. Indehaveren (Mette) har egen udstilling derhjemme, hvor du er velkommen til at komme og se alle de spændende ting, som også forhandles her på vores webshop. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, der har eksisteret siden foråret 2019. Vi håber på, at vores lille webshop med tilhørende butik/udstilling kan vokse med tiden, da vi gerne vil have muligheden for at kunne nå ud til endnu flere kunder. Vores branche er kategoriseret som gaveartikler og brugskunst, og det er da netop også dét, du kan finde her på webshoppen. Vores lille butik/udstilling finder du på adressen Husoddevej 22B, 8700 Horsens. Den er åben efter forudgående aftale. Vi glæder os til at se dig. Du får en aftale ved at ringe til os på telefonnummer 25117809 eller ved at booke en tid via vores Facebookside.
Husoddevej 22B, 8700, Horsens, Tanska
De har de fineste ting til hjemmet og jeg elsker alle mine indkøb hos Treasures ♥️

Vastaus yritykseltä Treasures
Jeg er godt tilfreds med mit køb fra Treasures. Jeg modtog de valgte varer ret hurtigt, og de var fint emballeret, så selv skrøbelige elementer nåede frem i hel tilstand.

Vastaus yritykseltä Treasures
Fine grejer som man inte hittar överallt. Snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Treasures
Meget hurtigt levering, købte 2 vare begge var forsvarligt pakket ind til forsendelse, kan varmt anbefale dette sted.

Vastaus yritykseltä Treasures
Varer svarede til forventning samt hurtig levering

Vastaus yritykseltä Treasures
Er meget tilfreds tingene som man køber er godt pakket ind

Vastaus yritykseltä Treasures
Treasures er et rigtig godt sted at handle, og de har mange forskellige ting. De er hurtige til at sende varerne, så de får 5⭐️ herfra🍁🧡🍂🐾🐈⬛

Vastaus yritykseltä Treasures
Beautiful products, exactly as described, packaged for transit so carefully. Nothing is too much trouble for Mette, excellent customer service.

Vastaus yritykseltä Treasures
Altid en fornøjelse at handle hos Treasures som har fine varer. Altid pakket rigtig godt og forsvarligt ind når det skal sendes. Skøn FB gruppe hvor Treasures/Mette er et skønt, glad og tålmodigt menneske som skaber en god stemning.

Vastaus yritykseltä Treasures
Som altid en rigtig god oplevelse. Lækre ting og Hurtig levering.
Man kan altid regne med at tingene er pakket rigtig godt og forsvarligt ind

Vastaus yritykseltä Treasures
Hurtig levering og varen var helt som forventet.
Havde pakken dagen efter bestillingen.
Kan absolut anbefales.

Vastaus yritykseltä Treasures
Som altid, super hyggelige lives, hurtig ekspedition. Alt er pakket grundigt ind. Kan kun være glad og tilfreds

Vastaus yritykseltä Treasures
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.