1. Autokoulu
  2. Autokoulut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Trafikskolen er en moderne køreskole i Odense, som anvender de nyeste undervisningsprogrammer og teoriundervisning på storskærm

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Jeg har taget kørekort ved kørelærer…

Jeg har taget kørekort ved kørelærer Ib. Jeg har intet dårligt at sige. Jeg har været igang x flere ved forskellige køreskoler men har opgivet. Dog er det, det bedste jeg har gjort for mig selv at tage det ved trafikskolen.

Høj beståelsesrate.

30. tammikuuta 2025

Tak til Lars Nielsson 👍

Jeg har haft en super oplevelse da jeg skulle have kørekort. Forventede ikke det store, men blev positivt overrasket da jeg mødte min kørelærer Lars Nielsson. Han er et naturtalent og meget erfaren, og den bedste jeg har mødt til at skabe et positivt læringsrum med trygge rammer. Køretimerne gik hurtigt og Lars var god til at se hvor jeg kunne blive bedre. Jeg bestod køreprøven første gang, og det gør bare oplevelsen endnu bedre 🤗

28. toukokuuta 2024

God oplevelse

Havde været igang med kørekort i et år, da jeg blev skiftet over til trafikskolen, og der bestod jeg min køreprøve med det samme! Super venlige og lærerne lærer!

18. elokuuta 2022

Min oplevelse hos Trafikskolen har i…

Min oplevelse hos Trafikskolen har i den grad været en positiv oplevelse. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og det kunne jeg umuligt have gjort uden min gode underviser og den godt planlagte teoriundervisning, som langsomt steg i sværhedsgrad, og hvor der hele tiden blev sørget for, at vi på holdet kunne følge med. Det var under trygge rammer, og det var helt okay at stille spørgsmål.
Køretimerne fulgte det samme mønster og blev gradvist sværere. Der blev fokuseret på det, jeg fandt mest udfordrende.
Jeg kan varmt anbefale at vælge Trafikskolen som køreskole, hvis du ønsker en tryg og sikker erhvervelse af dit kørekort ;-))

29. kesäkuuta 2022

Forfærdenlig oplevelse

Min datter havde en utrolig dårlig oplevelse på denne køreskole. Læreren var ofte nedladende og dybt uprofessionel. Hun havde ofte en knude i maven når hun skulle ud og køre med ham. Måske har han synes han at hun var håbløs til at køre eller at kemien manglede, men I sidste ende er han den voksne og får betaling for det!
Jeg kan på ingen måde anbefale denne køreskole.

11. maaliskuuta 2018

Utrolig dårlig behandling!!

Utrolig dårlig behandling!!
Hvis man lavede fejl, fik man at vide at man havde fået en hjerneblødning og at man var handlingssvag. Overhovedet ikke en motiverende lærer. Han formåede at give mig en meget dårlig oplevelse. Blev ofte råbt af og snakket ned til og sad tit med en klump i maven. Jeg var bange for at lave fejl, da jeg ikke vidste hvad min kørelærer kunne finde på at kalde mig og/eller sige til mig. Min kørsel blev ofte påvirket af denne behandling, da jeg blev utrolig usikker på mig selv og følte mig overhovedet ikke tryg i min kørelærers selskab.
Vil overhovedet ikke anbefalde denne køreskole!!

7. maaliskuuta 2018

God og præcis kørelærer - pris og kvalitet hænger sammen!

Jeg er kvinde der er ved at tage MC-kort og har haft lidt dårlige oplevelser. Men Henrik, der er kørelæren har tydeligvis sat sig ind i den sidste del af ordet. Han er kort, objektiv og retfærdig i hans læring, så hør efter. Han siger det der er nødvendigt og har en evne til at presse uden at det er for meget. Og blandet med lidt pædagogik og indsigt i folks forskellige læringsmønstrer, er han klart den bedste jeg har stødt på. Kombineret med, at du frit kan komme til teori eller gå på hold.
Han er kendt for at andre kørelærer henviser til ham, når "opgaven" har været for stor.
5 ud af 6 stjerner. Hvis den sidste stjerne skulle være der, skulle der være aircondition i teorilokalet. -kidding!

24. elokuuta 2012

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili