Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.
Skallegårdsvej 6B, 4700, Næstved, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fantastisk service - hurtige og hjælpsomme.
Meget tilfreds.
Billigt og hurtig levering.
Nemt, hurtigt og billigst.
En af mine pakker, var beskadiget under transporten, sendte et billede af skaden på min vare, dagen efter får jeg en besked fra topvvs, at de har kiggede sagen igennem og de sender en ny dagen efter, og at vare vil komme inden for 2 dage!!
Jeg oplever en fantastisk service når jeg handler his Topvvs.dk.
Varerne har konkurrencedygtige priser og bliver leveret næsten fra dag til dag.
Jeg var en besværlig kunde, men oplevede kun venlig og effektiv kundeservice.
Virkelig god oplevelse at handle her. Jeg bestilte varerne efter frokost og de ankom næste formiddag.
Jeg handler aldrig andre steder igen.
Vi havde været på udkig efter noget grohe armatur til badeværelset, samt knager osv. det var umuligt at skaffe og udsolgt alle steder, ellers var der 6 ugers levering. Så faldt vi over Topvvs.dk, de havde alt hvad vi skulle bruge også til en billigere pris. Tak for fantastisk service
Hurtig levering af de bestilte varer til en skarp pris.
Min erfaring med denne virksomhed er at de vildleder deres kunderne med ukorrekt vejledning og produktinformation.
Min anbefaling er at du skal være meget sikker før du handler med denne virksomhed.
Min oplevelse går som følgere...
Jeg købte et badeværelses spejl ved dem som ud fra deres egen billeder fremviste bl.a. at kunne justere i lysstyrken men da mit badeværelse var færdigt og spejlet kom op var dette ikke tilfældet.. det har et meget svagt lyst så man behøver en ekstern lyskilde for at kunne ligge makeup eller barbere sig ved dette spejl.
Da jeg tager kontakt til forhandleren bliver jeg afvist da der er gået mere end 14 dage fra jeg købte spejlet til min henvendelse og at de ikke mener at spejlet skal kunne justere i lyset (tros hvad deres egne billeder på hjemmesiden oplyser) samt ikke skal kunne oplyse mere end det gør.
Virksomheden produktinfo er vildledende så vær 100% sikker på hvad du køber fra dem før du handler!

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Fin og hurtig service - effektiv, og de holder, hvad de lover.
Gode priser på kvalitet produkter. Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Fik bestilt et forkert armatur og der var super fin service på trods af returnering af varen ~ da armaturet ikke matche en i forvejen indkøbt armatur (til dobbelt vask)
Thommas yde sådan en fin service og tog det yder mere hele i stiv arm, da jeg ved en forvikling fik sendt dem en forkert pakke.
Jeg vil 100% anbefale Topvvs til hver en tid, både med kvalitet produkter, hurtigt levering og top service.
Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Super service i forbindelse med reklamation - opfølgning hele vejen igennem og nem returnering.
Vi fik et armatur i messing som ikke passede til vores køkken, hvorefter vi købte et i sort samme sted. Vi sendte messing armaturet retur. Nu har vi så fået besked på vi har ridset det. Hvordan man kan det ved kun at pakke det ud, se på det og lægge det i kassen igen, er mig en gåde. For mig virker det som en måde at snyde mig for mine penge. Meget ufin forretningsmetode.

Vastaus yritykseltä Topvvs.dk
Jeg har udelukkende positive oplevelser med Topvvs.
Har købt et armatur gennem Topvvs, der blev leveret uden problemer. Efter 6 måneder var der til min overraskelse mindre begyndende rust på armaturets perlator (mundstykket på vandhanen). Jeg kontaktede topvvs og efter 2 dage lå der allerede en ny perlator i min postkasse uden beregning.
Jeg kunne ikke have bedt om bedre service!
god kontant med sælger, jeg havde brug for at ændre med order da jeg ikke fandt det jeg bestilte passende til mit køkkenprojekt. Ikke noget problem, fik retur seddel og det hele være hurtigt afsendt og alt i alt en rigtig god service.
Bestilte et spejl hos TopVVS. Da spejlets kvalitet ikke levede op til forventningerne, kontaktede jeg TopVVS for at få det ombyttet til en anden varer. Her fik jeg besked på, at jeg var 2 dage for sent, da de efter loven kun yder 14 dages returret. Trods gentagne venlige forsøg på at finde en løsning for ombytning holdt TopVVS fast i retten til at afvise min forespørgsel, da
de har købeloven på deres side. MEN et firma, der reklamerer med: “kundeservice i topklasse” - det kan jeg ikke skrive under på!
Det er første gang jeg har mødt et firma der i den grad afviser muligheden for ombytning.
Flot og hurtig service. Gode priser.
Kan kun anbefales.
Har bestilt Quooker sæbedispenser!! Levering allerede dagen efter, og til den bedste pris... det kan ikke gøres bedre 🙂 Tak for handelen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.