Een deel van mijn bestelling bleek niet aanwezig te zijn, terwijl dat wel op de website stond. Dus dat was jammer. Er werden me wel alternatieven aangeboden, maar ik heb voor geld terug gekozen. Voor... Näytä lisää
Altijd goede uitleg en ze weten wat ze verkopen. Goede service. In eerste instantie leek het mij onhandig om producten te laten halen door een medewerker, maar het werkt heel prettig.
Altijd vriendelijk personeel en zeer vakkundig. Al kom je met een uitdaging, als je er naar vraagt krijg je altijd advies of een sparring-partner die help met een vrijblijvend alternatief. Top men... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €50,-
Brandpuntlaan Zuid 12, 2665 NZ, Bleiswijk, Hollanti
- 071 581 5050
- info@toolstation.nl
- www.toolstation.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Je werd vriendelijk geholpen en het…
Je werd vriendelijk geholpen en het product was op voorraad
Vriendelijk en behulpzaam personeel die…
Vriendelijk en behulpzaam personeel die je goed kunnen adviseren bij de aanschaf van een product.
Snelle en goede service
Snelle en goede service! Al moest de mederwerker bij elke vraag even kijken in de catalogus (zal net nieuw zijn) geen probleem! Ze hebben het vaak wel.
Goede prijzen!
click en collect
Ik had wat besteld en via click en collect kon ik het al na 10 minuten ophalen. Alles lag klaar om meteen mee te nemen. Het personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig. Ja, ik vond het een heel goede ervaring en service.
Toolstation is een prettige winkel waar…
Toolstation is een prettige winkel waar ik graag naartoe ga. Het persoonlijke contact met de medewerkers is erg goed en over het algemeen heb ik zeer positieve ervaringen. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen.
Juist omdat Toolstation geen grote bouwmarkt, ligt hun kracht naar mijn mening in persoonlijk contact, goede service en een winkel waar klanten met plezier terugkomen. Daar mogen ze nog sterker op inzetten.
Het betreft mijn allereerste aankoop…
Het betreft mijn allereerste aankoop bij Toolstation.
Vriendelijk personeel.
Zeer goede website, zonder problemen.
En een zeer goede prijsverhouding.
Goede service, ruime keuze en indien nodig een snelle levering aan huis !!
Het bestellen en afhalen was echt snel…
Het bestellen en afhalen was echt snel gegaan.
Het personeel op (mijn) vestiging Naaldwijk is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit zie je nauwelijks meer tegenwoordig.
Voor mij een 5 ***** plus!!
Bezorging vlot, product prima
Ruim assortiment, goed vindbaar op de website. Afhandeling van de bestelling en bezorging prima. Prijs-kwaliteit in orde.
Heb iets besteld met click and collect…
Heb iets besteld met click and collect en het bleek toch niet op voorraad te zijn , dat vond ok best jammer want het ging om regenlaarzen die ik nodig had tijdens heel groot regenval
Goed produkt
Altijd goed geholpen en snelle service
Er werd zeer snel geleverd
Er werd zeer snel geleverd, gunstige prijsstelling t.o.v. bouwmarkt! Kwalitatief hoogwaardig materiaal.
Het fijne is dat je op hun site kunt…
Het fijne is dat je op hun site kunt zien als je product op voorraad is. Het personeel is kundig en zijn heel vriendelijk.