Ik ben al jaren particuliere klant. Ze hebben veel op voorraad en je bestelling via de site is makkelijk en heel snel af te halen in de winkel. En de prijzen zijn meestal veel lager dan bij de grot... Näytä lisää
Klantenservice is goed bereikbaar. Ophalen is snel gewijzigd. De opgehaalde Gardena haspel met tuinslang was volgens mij niet compleet. We moesten een slangkoppeling nog in de Karwei erbij kopen.... Näytä lisää
Bestelling via clicksysteem gedaan. Het gekochte lag klaar. Vriendelijk behandeld. Ook nog spontaan een technische tip voor het gebruik gekregen. Positief gevoel aan overgehouden. We blijven zeker kla... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €50,-
Brandpuntlaan Zuid 12, 2665 NZ, Bleiswijk, Hollanti
- 071 581 5050
- info@toolstation.nl
- www.toolstation.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
vragen netjes beantwoord
vragen netjes beantwoord, goede producten geleverd, netjes geholpen door vriendelijk personeel
Goed advies over te gebruiken product
Best equipment with best price.
Stevige muurbeugels
Stevige muurbeugels. Behulpzame medewerkers bij Toolstaition Alkmaar.
Goed geholpen met de bevestiging aan de muur. Vroeger noemde wij dit keilbouten.
Er is niet echt iets mis gegaan
Er is niet echt iets mis gegaan, maar bij de Einhell TE-AC 36/150 Li OF Solo accu compressor (body) zat een starter set bij die achteraf voor dit type compressor waardeloos is.
De accu is van dermate lage capaciteit dat deze vrijwel onbruik baar is. Het mooie is wel dat je de lader ook voor zwaardere acuu's kunt gebruiken.
Ik heb inmiddels bij jullie vestiging een zwaardere accu aangeschaft, en gebruik deze nu in combinatie met de accu die ik er bij heb gekregen. Maar ik denk wel dat ik nog een accu er bij moet gaan kopen om dit apparaat goed te laten werken.
Dus mijn min punt is de ondeugdelijke accu die meegeleverd word, en er word niet echt duidelijk vermeld welke accu je dan zou moeten nemen om deze compressor goed te laten werken.
Ik ben wel erg te spreken over de compressor, heb hem laten komen om hem eigenlijk uit te proberen.
Wat ik wel vreemd vond is dat ik de medewerkster van de vestiging vertelde dat ik de compressor, indien onbeschadigd en niet gebruikt, terug kon sturen zoals vermeld op jullie site. Zij vertelde mij op een redelijk botte manier dat als ik de doos eenmaal geopend had dat ik het apparaat niet meer kon retourneren, en dat er dan ook geen garantie meer op zou zitten. Zij vergeleek het met een brood kopen bij de bakker waar je al aan het gegeten ha ha wat een vergelijking.
Prima snelle service.
Snelle en goede service
Medewerker begreep snel wat ik wilde hebben en kwam met een goed product aan, wat mijn probleem thuis oploste.
Very poor customer service
Very poor customer service, with little or no consideration for their customers.
Inadequate parking at branches, run by private parking company. Handing out fines when no signs visible in the vicinity of the store. Their response........it's nothing to do with us.......it's not our problem!
Warning: Do not cross the white lines designating parking bays, unless you want a £100 fine.
Better still shop elsewhere, where the store has a more healthy/ considerate attitude.
Screwfix is now my preferred option........a much better level of service!
Click en Collect werkt uitstekend!
Click en Collect werkt uitstekend. Na een kleine 30 min kon ik mijn bestelling al afhalen. Ik koop al jaren bij Toolstation naar alle tevredenheid.
Het juiste advies
Ik had een nieuw spoelmechanisme voor het inbouw toilet nodig. Het oude onderdeel meegenomen naar Toolstation Heerhugowaard. Ik werd geholpen door Henk. Hij toonde mij het nieuwe onderdeel maar dit zag er heel anders uit als mijn oude spoelunit. Henk verzekerde mij dat dit toch wel het juiste onderdeel moest zijn. Ik (vrouw van 63 en niet zo technisch) besloot om op Henk te vertrouwen. Ik mocht het terugbrengen als het niet zou passen.
En ik heb het gefikst! Trots op mezelf maar vooral heel blij met het juiste advies van de medewerker van Toolstation!
Goed geholpen
Behulpzaam en vriendeljjk
Alles super geregeld een aanrader voor…
Alles super geregeld een aanrader voor iedereen
De goede producten sturen die zijn…
De goede producten sturen die zijn besteld wat bij mij niet zo was. Lijm besteld en een nooduitgang lamp ontvangen
Gemak binnen handbereik
Ik koop al jaren mijn materialen bij Toolcenter Schagen en ben daar zeer tevreden over.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.