Super geholpen door de medewerker. Kwam om een boor te kopen om teboren in beton. De medewerker vertelde mij dat er ook 4 tands varianten bestaan waardoor de klus sneller geklaard is en je de boor... Näytä lisää
Ik heb er Torqs gehaald waar een gaatje in de midden in zit daar hebben ze NIET de wereld aan verdient!!! Maar ik ben behandeld door een Mevr/Mejvr of ik wel voor duizend Euro had gekocht SUPPER dus... Näytä lisää
Er werd goed advies gegeven over welke lamp zou passen in de auto. Er waren twee keuzes, ik nam beide lampen, en kon de verkeerde lamp gewoon terugbrengen. Geld teruggestort, helemaal tevreden.
Het bedrijf gebeld omdat de handzaag niet samen met de gratis set kon worden besteld omdat die bij verschillende filialen lagen. Werd snel opgelost. Kon de volgende dag alles ophalen in mijn woonplaat... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €50,-
Brandpuntlaan Zuid 12, 2665 NZ, Bleiswijk, Hollanti
- 071 581 5050
- info@toolstation.nl
- www.toolstation.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Respect voor de medewerkers van…
Respect voor de medewerkers van Toolstation. Altijd behulpzaam!
Fijne winkel in Den Helder
Na bestelling na 10 minuten kon het…
Na bestelling na 10 minuten kon het worden gehaald
Snel het juiste product gevonden voor…
Snel het juiste product gevonden voor een prima prijs.
Goede snelle service!
Snelle, goede vakkundige hulp en advies. Kettingzaag was op voorraad, dus was snel geholpen op zaterdagmiddag. Geen vertraging en kon direct door met mijn project.
snel en beleefd geholpen.
vooraf kan je zien of het artikel in voorraad is
Ik kan vooraf zien of het artikel in voorraad is met de online catalogus kan ik mijn artikel opzoeken en het bestelnummer op schijven, daarnaast kan ik ook het in de winkelwagen leggen zodat ik bij de balie medewerker alleen nog maar mijn bestelcode hoef door te geven.
Werkt perfect
Dienstverlening zoals het hoort!
No nonsense, flexibel, goed advies, meedenken in jouw portemonnee, goede prijs-kwaliteit verhouding, kortom men snapt wat goede dienstverlening is en welke houding daarbij hoort in de interactie met haar klanten. Top-toko!
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Kon de bestelling na 10min ophalen en…
Kon de bestelling na 10min ophalen en het lag al klaar.
Gewoon goed.
Vriendelijk personeel en prima geholpen.
Altijd netjes geholpen
Veel producten op voorraad,snel en…
Veel producten op voorraad,snel en vriendelijke service
Ik wist niet dat je ook dingen op kan…
Ik wist niet dat je ook dingen op kan halen. Dat was makkelijk.
Lekker dichtbij en goedkoop.
goed advies gegeven
Geweldige zaak met heel veel techniek…
Geweldige zaak met heel veel techniek voor goede prijs. En ik trof bij afhalen in Wijchen 2 vakkundige service gerichte oplossingsgerichte dames. Geweldig Toolstation.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.