Juiste producten geleverd alleen wat te laat. Ik heb een luchthamer bij toolspecial besteld aangezien deze normaal devolgende dag geleverd zou worden. (Ik had deze snel nodig om iets los t... Näytä lisää
Snel geleverd gezien de toestand met Corona. Artikel is zoals bespreken op de website.
Livraison rapide,pas de problème. Pour la livraison juste une question.... Pourquoi vous n'indiquez pas le choix des relais Chronopost pour les livraisons? Cela permettrai d’aller chercher le colis di... Näytä lisää
Livraison rapide. Matériel robuste. Ne débouche que les graisseurs moyennement bouchés, ne fonctionne pas sur tous,mais je m'y attendais, je suis donc satisfait du produit. Nb je n'ai pas trouvé... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Toolspecial is de nummer 1 in automotive gereedschap en alle andere benodigdheden in de werkplaats in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. ----------------- Toolspecial est le numéro 1 de l’outillage automobile et autres fournitures dans l’atelier aux Pays-Bas, Belgique, Allemagne et France.
Havendoklaan 14, B-1804, Vilvoorde - Cargovil, Belgia
- +32 (0)2 255 84 50
- info@toolspecial.be
- www.toolspecial.be
Snel geleverd gezien de toestand met…
Juiste producten - beetje laat - goede hulp helpdesk
Juiste producten geleverd alleen wat te laat.
Ik heb een luchthamer bij toolspecial besteld aangezien deze normaal devolgende dag geleverd zou worden. (Ik had deze snel nodig om iets los te maken)
Helaas bleek dat niet zo te zijn.
Dan nog pech dat er een weekend tussenzat dus werden het 4 dagen.
Misschien ook handig als klanten een track and trace zouden krijgen. Na de bestelling werd ik een beetje in het ongewisse gelaten.
Ik had nog niets gehoord dus heb ik naar de klantenservice gebeld, hier werd ik wel super goed verdergeholpen.
Mooi op tijd geleverd en precies wat ik…
Mooi op tijd geleverd en precies wat ik besteld heb , super !
Bestelling is niet compleet!
Bestelling is niet compleet!
Na melding hiervan, via mail krijg ik geen reactie.
Dan telefonische proberen contact te maken. Maar hier hebben ze nog nooit van de site toolspecial gehoord.
Correct en snel geleverd 👊
alles zoals het hoort levering 2…
alles zoals het hoort levering 2 werkdagen naar Belgie zeer goed verpakt zal er zeker nog bestellen
Bonjour
Bonjour
très content de vos service envoie rapide et sérieux grand merci a toute
l'équipe .
votre client ; vincent Ghilain
Ze kwamen hun belofte na, snel en correct
Ze kwamen hun belofte na, snel en correct.
Snelle verzending
Snelle verzending en producten in uitstekende staat. Zou zeker overwegen er opnieuw te kopen.
Prijs/service / origineel stuk correct
Levering nooit plaats gevonden
Levering nooit plaats gevonden en tracht nu al 2 weken contact te nemen met het bedrijf en/of de verzenders zonder resultaat... Geen antwoord op mails, via het telefoonnummer kan men mij enkel een mailadres opgeven,.... eindresultaat: betaalde materiaal werd tot heden (na meer dan een maand) niet geleverd...
snel correct prima schop groetjes pieter
Degelijk materiaal en vlugge levering.
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service. Uitstekend contact met de helpdesk
Alles is goed en snel verlopen,en heb…
Alles is goed en snel verlopen,en heb het het produkt van merk Hazet aangekregen zoals op de verkoopsite werd vermeld,een beetje meer info over het product,betreft kwaliteit en specificaties met foto's van bouten zou altijd welkom zijn om de twijfel weg te nemen of ik het juiste product koop,maar bij deze het past en ik ben tevreden,bedankt voor de goede afhandeling.
alles vlot verlopen
heb nog altijd mijn pakje niet...
Fast delivery service!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.