Tool Center Nederland Arvostelua 12

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, hier nemen als een van de weinigen nog netjes de telefoon op voor je en staan je vriendelijk te woord. Ik belde voor een garantie gevalletje en dat is direct netjes afgehandeld en heb een gloednieuw product ontvangen een dag later.
Ga hier zeker vaker kopen.

17. kesäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Aanrader

Zeer goed en deskundig geholpen voor aanschaf van nieuw gereedschap van Milwaukee. + een snelle levertijd wat altijd fijn is. Bestel hier vaker.

19. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Gisteren rond 17:00 een nieuwe…

Gisteren rond 17:00 een nieuwe boormachine besteld van makita en vandaag netjes bezorgd! Hartelijk dank voor de goeie service en ik weet bij wie ik moet zijn als ik nog wat nodig heb👍🏻

5. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn ervaringen!

Zeer tevreden over mijn ervaringen! Het personeel is vriendelijk, deskundig en altijd bereid om te helpen. De producten zijn van topkwaliteit en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Een fijn bedrijf met goede service, zeker een aanrader!

11. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters toolcenter nederland

Oplichters toolcenter nederland, verkopen demo modellen onder het mom van nieuw, maar is oude troep en weigert de spullen terug te nemen!

1. lokakuuta 2024
Tool Center Nederland-logo

Vastaus yritykseltä Tool Center Nederland

Beste Jan Betonbouw,

Zou het mogelijk zijn dat deze review voor een ander bedrijf is bedoeld met een soort gelijke naam?

Wij kunnen uw naam of soort gelijke naam nergens terug vinden in ons facturatie en mail systeem, ook zijn er in die periode geen verzoeken geweest voor het retourneren van materialen.

Helaas gebeurt het wel eens vaker dat mensen ons perongeluk contacteren, er zijn veel gereedschapsbedrijven waarin het woord ‘Tool’ voorkomt in de bedrijfsnaam en dat kan wel eens voor verwarring zorgen.

Wij gaan er daarom ook niet van uit dat dit opzettelijk is, en zouden graag via deze weg met u in contact willen komen.

Er is een verzoek naar u verstuurd via trustpilot met het verzoek tot aanvullende informatie waar nog niet op gereageerd is, zou u dat nog even willen doen? Anders kan u ons ook altijd contacteren via de contactgegevens op onze website.

Met Vriendelijke Groet,

Team Tool Center Nederland

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin