Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij een bestelling bleek dat er een artikel beschadigd aankwam. Ik heb contact opgenomen en kreeg zonder probleem onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Dat vind ik top!! Corry

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs kwaliteit. Snelle service en producten waren goed ingepakt ivm verzending. Ik had een tjobék besteld en is heel aangekomen.

Saanut 5/5 tähteä

Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... Näytä lisää

1. Aasialainen elintarvikemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.

4,8

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Goede prijs kwaliteit

9. huhtikuuta 2026

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit, onze snelle service en de zorgvuldige verpakking. Goed dat de tjobék netjes en heel is aangekomen!

Fijne Service

1 artikel was niet meer op voorraad , kreeg een passende oplossing aangeboden, en dat is service

9. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u onze oplossing waardeert toen een artikel niet op voorraad was. Service staat bij ons voorop!

Geen twijfel mogelijk 🎉

Bij twijfel aan hun zijde wordt er direct contact met je opgenomen. Zeer plezierig en vriendelijk contact.

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Beste klant, bedankt voor de 5 sterren review. Heel erg bedankt en we zijn hier natuurlijk heel blij mee.

Goede afhandeling/service

3. huhtikuuta 2026

Beste Corry,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat vervelend dat er iets beschadigd aankwam, maar fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. Dat vinden wij erg belangrijk!

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling 😊

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u ons assortiment en de snelle levering waardeert. Daar zijn we blij mee!

Leuke site

Heeeerlijke gembersnoepjes,en altijd n leuk klein extra erbij.

6. maaliskuuta 2026

Beste Renate,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat leuk om te horen dat u zo geniet van de gembersnoepjes 😊 En fijn dat het extraatje ook gewaardeerd wordt!

Graag tot een volgende bestelling!

Snelle verzending.

Prima service: adequate communicatie en snelle verzending.

31. maaliskuuta 2026

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en snelle verzending. Daar doen we het voor!

Saanut 4/5 tähteä

Tot mijn grote verrassing had ik op…

Tot mijn grote verrassing had ik op donderdag de bestelling gedaan; op vrijdag had ik het binnen. Ik ben dik tevreden! Dank je wèl.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Beste Ellen, hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview. Daar zijn wij erg blij mee. We hopen u de volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn, zodat we u een 5-sterrenervaring kunnen bieden.

Snelle levering, prima!

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Bedankt voor de 5 sterren review. Wij hopen u dat wij u snel weer terug zullen zien op de website..

Prima bedrijf

Klant vriendelijk , goede klantenservice en een ruime keuze aan producten .

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Hallo Mark, heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Geniet van de Cheetos...

Tevreden !

Perfecte levering en producten heel goed ingepakt.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Beste Marylou, bedankt voor de waardering. Fijn dat alles goed is aangekomen. Tot de volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Prima, vriendelijk en gevarieerd assortiment

Een bestelling geplaatst en zelf opgehaald in Den Haag. Top gegaan en vriendelijk ontvangen. Er zijn veel producten uit de Filipijnen verkrijgbaar.

6. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Hallo Christopher, bedankt voor de waardering. Leuk je te hebben ontmoet. Tot de volgende keer.

Zeer tevreden

De bestelling is vlot en goed afgehandeld. Communicatie over de verzending is (erg) uitgebreid.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Toko 4 All

Beste Louise, heel erg voor de 5 sterren review. Wij zijn hier blij mee. Tot de volgende keer.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin