Tak for en god oplevelse - Vi er så glade for vores nye tørrestativ og den fine pose vi har købt til at beskytte vores snore i vind og dårligt vejr.Det fungerer så fint ved hjælp af en stor paraso... Näytä lisää
Der står på hjemmesiden at det overtræk til tørrestativ. Passede til næsten alle jeres tørrestativer. Det er dog meget for langt til mit tørrestativ som jeg har købt hos jer for 5-6 år siden, det er... Näytä lisää
Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Näytä lisää
i var hurtigt til at svare på mit opkald fra jers kundeservice og i var meget hjælp somme og mit køb er god kvalitet så som tak får i 5 stjerner fra mig af på trustpilot
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Tanska
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dyrere end fysiske butikker
Bestilte et væghængt tørrestativ som de skrev på hjemmesiden var i særlig god kvalitet. Stor var skuffelsen derfor da det ankom, nøjagtig magen til og samme mærke ( som de ikke oplyste på hjemmesiden) som det man kan købe i byggemarkederne. På Tørrestativet.dk skriver de bare at normalprisen var 150 kr højere end prisen er i alle andre butikker. Og prisen i Silvan er 199, så det er en markant prisforskel for et identisk produkt. Jeg skrev mail til Tørrestativet.dk da jeg modtog varen, men de har desværre ikke valgt at svare

Vastaus yritykseltä Tørrestativet.dk
Jeg bestilte en vasketøjskurv
Jeg bestilte en vasketøjskurv, der desværre var gået i stykker under transport...
Skrev til tørrestativet.dk med billeddokumentation og de sendte straks en ny uden problemer 😊så god service 👍
Et fantastisk tørrestativ til en god…
Et fantastisk tørrestativ til en god pris, hurtig og nem levering, tak for det.
Premium service!
Nem bestilling, hurtig levering, god kvalitet!
God hurtig service
Når uheldet er ude, viser det hvilket firma man køber hos. Mine vasketøjskurve var desværre gået i stykker under transporten, men hurtigt fik jeg tilsendt 3 nye. Det kalder jeg god service.
Produktet lever ikke helt op til forventningerne
Købte en strygemåtte og et måkebægersæt med låg. Sidstnævnte i upåklagelig kvalitet og pengene værd. Strygemåtten/tæppet til direkte udrulning på bord, er en smart idé, men det “buler” altså noget - er ikke helt fladt og glat som på modelbillederne…måske, det bliver bedre med tiden. Holder fint underlaget tørt og koldt selv ved brug af dampstrygejern og størrelsen er god. Hurtig levering og nemt at bestille online.
Vi fik det tørrestativ vi havde kigget…
Vi fik det tørrestativ vi havde kigget efter længe og hurtig levering
Hurtig levering og god hjemmeside til…
Hurtig levering og god hjemmeside til at bestille på
Elendig kundeservice
Opdatering: Har nu fået svar og en undskyldning. Rettet fra 1 til 4 ⭐. Bestilte varer 5. januar. Har intet hørt. De lovede ellers levering på 1-3 dage. Har sendt en mail den 8. januar og rykket. Intet hørt. Rykket igen den 11. januar. Intet hørt. Ringede til dem den 12. januar. Telefonsvarer: Vi er på leverandørbesøg. Den 13. januar kom der så mails omkring fakturering og levering. I dag 14. januar kom der advis fra GLS om, at pakken var på vej. Ikke en lyd fra firmaet. Ingen beklagelser, ingen undskyldninger. Handler aldrig der igen.

Vastaus yritykseltä Tørrestativet.dk
Nem og hurtig bestilling og hurtig…
Nem og hurtig bestilling og hurtig levering
Super service og hurtig levering
Jeg bestilte mine varer den 29/12-25 med forventning om at de ville nå frem efter efter nytår, men Malene fra Tørrestativet pakkede med det samme og mine varer nåede frem inden nytår. Super god service og hurtig levering. Jeg har handlet hos Tørrestativet en del gange og standarden på varerne og kundeservicen har altid været tårnhøj. Jeg kan varmt anbefale Tørrestativet og handler der helt sikkert igen.
Nem bestilling
Det var nemt og overskueligt at bestille og varerne kom som forventet.
Rigtig fin ordrebehandling samt hurtig…
Rigtig fin ordrebehandling samt hurtig levering.
Super!
Handel fuldstændig uden problemer. Hurtig ekspedition af korrekte varer.
Tak for det!
Gode produkter og hurtig levering!