Tørrestativet.dk Arvostelua 1 319

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Der står på hjemmesiden at det overtræk til tørrestativ. Passede til næsten alle jeres tørrestativer. Det er dog meget for langt til mit tørrestativ som jeg har købt hos jer for 5-6 år siden, det er... Näytä lisää

i var hurtigt til at svare på mit opkald fra jers kundeservice og i var meget hjælp somme og mit køb er god kvalitet så som tak får i 5 stjerner fra mig af på trustpilot

1. Kylpyhuoneen remontointi

Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Købte et super lækkert tørrestativ

Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod vente lidt på sig - sad tilbage med tanken - en forretning lige efter min smag - fik så fint forklaret at det var mig i hende om et par dage.
Bh en glad kunde

30. huhtikuuta 2026

Tip-top i orden!

Fik super god vejledning til valg af strygebræt, og det kom lynhurtigt. Er virkelig tilfreds med det og den behagelige og effektive handel.

7. toukokuuta 2026

Købte en tørrestativ i træ og metal ( Men der var fejl på )

Købte en tørrestativ i træ og metal. Super lækkert design.
Da jeg skulle samle det var den ene metalstang trykket i den ene ende og en skrue var skæv. Så jeg kunne ikke samle den sidste del. Så jeg kontaktede Tørrestativet.dk og de var utrolige søde og reageret lyn hurtigt. Og allerede dagen efter kom der med posten, de nye dele så jeg kunne samle det færdigt.

Så jeg kan 100% anbefale netbutikken.
Og dejligt med så mange muligheder for en simpel ting som et tørrestativ.

7. toukokuuta 2026

Product received with scratches

Product received with scratches. Messaged customer service and never received an answer.

15. huhtikuuta 2026
Tørrestativet.dk-logo

Vastaus yritykseltä Tørrestativet.dk

Hi Tanja

I’m really sorry to hear that – that’s definitely not the experience we want to give 🙁

Unfortunately, I can’t find any message from you in our emails, so it may not have gone through. Could you please send it again to kontakt@toerrestativet.dk
and attach a few photos of the damage? I’ll take a look right away and find a good solution for you 😊

Best regards,
Malene from Tørrestativet.dk

Selve tørrestativet virker

Selve tørrestativet virker. Men metal jordspydet man banker ned i jorden passede ikke til. dvs hullet til tørrestativet er alt for stort. Så det gynger meget frem og tilbage, samtidig med at det bare komme op af holderen når man skal forlde det ud, fordi det bare ligger løst i.
Har skrevet til kundeservice, men de stoppede med at vende tilbage. Svarede dem d. 25 marts samt 11apr uden nogen respons.
Opdatering: Der er nu kommet svar på henvendelserne.

21. maaliskuuta 2026
Tørrestativet.dk-logo

Vastaus yritykseltä Tørrestativet.dk

Hej Finn,

Det beklager jeg meget. Jeg har lige tjekket i vores mailsystem, og jeg kan se at dine sidste 2 mails er endt i en forkert mappe - det er en stor fejl og det beklager jeg!

Jeg sørger for at der bliver sendt et nyt rør afsted til dig - det lyder somom der må være en fejl på det siden det ikke hjalp at tjekke for grus osv.