TKTXSTORE® Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ich gebe nur 1 Stern, weil 0 Sterne leider nicht möglich sind. Sehr schlechte Erfahrung: Der Kundendienst hilft überhaupt nicht weiter, liefert nur vage Antworten und zeigt kein echtes Interesse, das... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Achtung betrügerischer Shop. Du zahlst und deine Ware kommt nicht. Mir und meinem Partner passiert. Immer gleiche Masche!! Die Tracking Funktion zeigt zugestellt aber nie ist die Ware da. Finger weg!!... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Achtung Betrüger! Niemand antwortet auf die Mail. Bestellung eingegeben, Bestellbestätigung erhalten, Geld wurde von Kreditkarte abgezogen und es steht bei „Bestellung verfolgen“, dass sie ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het kan wat verwarrend zijn omdat er meerdere TKTXSTORES zijn, maar ik heb de tattoocrème gekocht bij tktxstore.nl en het werkte geweldig. Na 3 uur begon ik wel iets te voelen, maar gelukkig adviseerd... Näytä lisää

1. Tatuointi- ja lävistysliike

Yrityksen kirjoittama

TKTXstore® - TKTX® Official Original Cream - TKTX Numbing Cream Fast Deep Numb Pomada TKTX Body Art The Best Numb Skin Cream Lidocaine Numbing Cream Extra ...

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichters pur sang!!

Bestelling gedaan, zij geven aan dat het binnen enkele dagen binnen is, na 4 dagen nog niets. Contact opgenomen, waarna werd aangegeven dat het alsnog zsm bezorgd zou worden. Niets gekregen, (dag dat ik het nodig had was al verstreken). Wederom contact opgenomen en aangegeven om de bestelling te annuleren, werd aangegeven dat ze het opnieuw zouden versturen waarna ik aangaf dat het niet nodig was en geannuleerd kon worden. Bestelling werd geannuleerd, ook te zien bij mijn status, maar het is via achteraf betalen besteld, en daar is het nog niet gemeld als geannuleerd. Sterker nog, via hen is mijn verzoek afgewezen terwijl ik zwart op wit heb dat het is geannuleerd.

Het is nu een maand geleden dat ik de bevestiging van annulering kreeg en er gebeurt niets.

Oplichters pur sang, nooit dat ik iemand deze website zou aanraden en de overheid mag hier wel harder tegenop treden. Bedrijven die hardwerkende mensen hun geld op deze manier afhandig maken. Een schande!

17. heinäkuuta 2024

SCAM - AVOID THIS PLACE

SCAM! I've ordered products from them over 2 months ago. They have not shipped any products. They have not replied to any of my emails or contact requests.
DO NOT BUY ANYTHING FROM THEM!

11. huhtikuuta 2024

Beste ,
Het spijt ons te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad. Helaas hebben we geen record van jouw naam in ons systeem. Mogelijk heb je bij een ander TKTXSTORE besteld.

Verschrikkelijke klantenservice…

Verschrikkelijke klantenservice bestelling gedaan zou volgende dag binnenkomen daarna volgende dag daarna zou het pakket niet zijn verzonden neem ik contact op zegge ze dat ik daar nooit heb besteld alles doorgestuurd zegge ze dat het ordernummer niet bestaat bestel hier niet je word gwn opgelicht

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä TKTXSTORE®

Beste , Hier is de bevestiging dat jouw pakket met succes is afgeleverd door PostNL, zoals we je eerder hebben laten weten. Je kunt de status controleren via de volgende link: https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SJXQC8394113-NL-4711KM%20

OPLICHTERS!!!!!

Pas op! Dit zijn dieven!!! Ik heb een tijdje terug hier besteld en heb mijn pakketje nooit ontvangen. Ik had een vertrouwd gevoel bij deze webshop, maar dit is oplichting! Ik krijg op geen enkel manier contact met dit bedrijf en mijn geld ben ik kwijt. Wees gewaarschuwd want zij stelen van je en ik laat ze er niet mee wegkomen. Ik heb zojuist aangifte gedaan tegen deze webshop en ik wil iedere gedupeerde aansporen om dit ook te doen. Dit is de KVK 82974446 en BTW-nummer NL003760203B91 dat behoort tot deze malafide bedrijf!!!

17. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Grootste rommel die er is werkt voor…

Grootste rommel die er is werkt voor geen meter!. Koop emlazalf mensen veel goedkoper en beter als deze rotzooi

6. helmikuuta 2024

Beste,

Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze crème werkt uitstekend voor veel klanten, maar dat betekent niet dat het bij iedereen hetzelfde effect heeft. Ieder persoon en huidtype is uniek. Heb je de instructies goed gelezen en opgevolgd? Het valt mij ook op dat je negatieve beoordelingen hebt achtergelaten bij andere webshops. Ik denk dat de crème gewoon niet geschikt is voor jou en dat je misschien op zoek moet naar iets krachtigers, zoals de 75% variant die we ook in onze webshop hebben.

ZEER ONBETROUW EN ZEER ONVRIENDELIJKE KLANTENSERVICE

ZEER ONBETROUW EN ZEER ONVRIENDELIJKE KLANTENSERVICE, KOOP HIER NIET. De eerste keer werd mijn bestelling niet geleverd, volgens de vervoerder is het nooit aangeboden. Daarna wilde ze het tegen extra verzendkosten wel "nogmaals" opsturen, wat via een andere leverancier werd gedaan. Die het product zelf voor ruim €10 minder aanbiedt en voor dat bedrag zat er ook een pakbon bij. Maar.. dit was niet het product dat ik had besteld. Waar ik ook weer zelf achteraan moest, geen reactie meer kreeg en tot slot na meerdere contactpogingen werd gezegd dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was dus iets anders toegestuurd. Iets van minder waarde, minder producten, andere producten en bovenal niet wat ik had besteld. Maar hier werd niks aan gedaan door de zeer onvriendelijke en onprofessionele klantenservice. BESTEL HIER NIET.

25. syyskuuta 2023

Beste sanne,

Jammer dat je deze ervaring hebt opgedaan bij ons. Graag willen wij reageren op je recentie namelijk levering is niet voor ons te traceren bij de verzender als je, zoals jij, niet kiest voor track en trace. Daarnaast hebben wij je bestelling gecompenseerd door een partner de bestelling opnieuw te verzenden tegen betaling van de nieuwe verzendkosten. Alleen bleek bij ontvangst dat je een ander pakket hebt gekregen ,bij navraag bleek dat de fabrikant het pakket dat jij had besteld heeft veranderd.Je kunt het pakket terug sturen naar TKTXstore ,na ontvangst kunnen wij je dan compenseren door je aankoopbedrag terug te storten
Met vriendelijke groet, Juul TKTXSTORE

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin