Cadeau kaart bleek maar half jaar geldig. Op hun website staat 2 jaar. Werkgever zou dit moeten weten, aldus Tîntelingen... (alsof die niets anders te doen heeft) Kaart is 14 dagen verlopen. C... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met kerst een voucher gehad van 60€. Deze bleek maar tot april geldig dit stond nergens vermeld. In mei kon ik helaas mijn voucher niet meer inleveren. Contact opgenomen met dit bedrijf en kunnen zog... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb gisteravond een product ontvangen wat het transport niet heeft overleefd. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Ik heb direct een melding gemaakt bij de klantenservice. Binnen enkele minuten... Näytä lisää
Slecht, slecht. Cadeau uitgezocht. Kreeg mail niet leverbaar. Dus nieuwe code gekregen. Kregen extra punten (netjes).Hiermee cadeaubon uitgezocht en bon kwam via de mail. Net nieuwe mail gekregen d... Näytä lisää
Tintelingen eigen keuze kerstgeschenk
Oranje Nassaulaan 27, 5211 AT, 's-Hertogenbosch, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Een deel van mijn bon uitgegeven aan een toegangsvoucher voor een dierentuin, maar door de lockdown is die niet op tijd besteedt. Omdat de voucher niet verlengd kon worden, stuurde Tintelingen een nieuwe tegoedbon in het bedrag van de uitgekeerde voucher. Supersnel geregeld, fijn meegedacht en uitstekende communicatie. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Goede service! Gebroken vaasje is gelijk vervangen met nieuw toegezonden vaas. Binnen kwartier afgehandeld door uitstekende klantenservice.

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Wat een saaie en standaard dingen voor een belachelijke ‘prijs’.Zonde dat dit als compliment en bedankje aan personeel gegeven wordt.
Ali express en action hebben deze spullen ook.

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Slowcooker besteld en deze erg snel ontvangen. Er ging iets mis in de levering maar dit was na contact met de klantenservice razendsnel verholpen. Door mede deze fijne klantenservice geef ik 5 sterren. Ze zijn erg betrouwbaar en dat is voor mij erg waardevol.

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Snelle en duidelijke service. Erg gewaardeerd.

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Ik bestelde een bol.com digitale cadeaubon. Verrassend genoeg wordt aangegeven dat je deze binnen een week in je mailbox kunt verwachten. Vind ik lang duren voor een digitaal product, daar zou ik een sneller proces verwachten (direct in je inbox).

Vastaus yritykseltä Tintelingen
De bestelde voucher ontbrak in de envelop. Direct gemeld en ook direct geholpen. Ik krijg nu alsnog wat ik besteld had en een klein extraatje voor het ongemak. Goeie service

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Na een pakket te hebben ontvangen dat niet aan de voorwaarden voldeed, contact opgezocht met de klantenservice van Tintelingen.
Binnen 1 uur had ik een reactie en werd mij kort en krachtig verteld wat ze nodig hadden.
Op die manier was het probleem opgelost voordat ik het wist!

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Hele snelle service en heel klantvriendelijk. Ik had een probleem en zij hebben het direct opgelost. Top Tintelingen!!

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Product incompleet ontvangen maar binnen een uur netjes opgelost. Punten terug gekregen en het product mocht ik houden.
Al met al veel keus aan producten en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Met een bedrijf hier kerstpaketten laten bezorgen, geen aanrader. paketten die verwijden en niet aankomen en zonder opgaaf worden geretourneerd en slechte klantenservice die niets oplost, doe hier geen zaken mee!

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Goede en snelle service! Eén geschenk bleek bij het uitpakken beschadigd. Dat kon ik eenvoudig melden in mijntintelingen.nl. Ik kreeg heel snel een reactie en een nieuw exemplaar werd direct nagestuurd (extra veilig verpakt ;) Heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Mijn vraag over m'n bestelling werd snel opgepakt en had binnen 12 uur antwoord. Problem solved :-)

Vastaus yritykseltä Tintelingen
Nice site that contains neat stuff. More importantly, the staff are super helpful.
Highly recommanded.
Overzichtelijke site, leuke artikelenmaar productbeschrijvingen niet altijd compleet
Mijn ervaring is heel positief. Ben goed geholpen en heb snel antwoord gekregen.
Ik ben netjes en snel geholpen toen er iets mis ging.
Ik heb direct een melding gemaakt bij de klantenservice. Binnen enkele minuten had ik al een reactie terug.
Na de retourmelding via de webshop meteen bericht terug ontvangen dat ik een nieuw exemplaar opgestuurd krijg.
Het 'oude' kapotte exemplaar hoeft niet retour. Een dag later is het nieuwe product al verstuurd en is alles geregeld, tot volle tevredenheid.
Supersnel en keurig afgehandeld.