Tinq Hhw oude Piet sijs ontsla die…
Tinq Hhw oude Piet sijs ontsla die kjeld wat en naar mannetje is dat zeg klant onvriendelijk als hij het niet leuk vindt hoef je klanten niet zo te behandelen
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Wat een waardeloze pomp.. hier moet je echt niet willen tanken.. geef dan aan dat je op zondag ook niet kunt tanken.. scheelt weer tijd...debiel gedrag
Door een fout van mijzelf was er 175 euro gereserveerd op mijn ING rekening, bij tanken bij Tinq, terwijl ik geen brandstof getankt heb, overkwam me voor het eerst. Effe paniek, via chat en mail contact gehad met Tinq, ze hebben geduldig uitleg gegeven over de verdere procedure, het is goed gekomen.
nogmaals dank
Ze voegen water toe aan de benzine en blokkeren het geld op de bankrekening.
Heb de app geïnstalleerd maar ik kom niet verder dan het wachtwoord opnieuw instellen dit blijft naar diverse pogingen zo.
Wellicht moeten ze eens een voorbeeld nemen aan hun concurrent Tango een overzichtelijke app die gewoon werkt.
Al voor de 2e keer getankt zonder benzine in m’n tank maar wel geld van m’n rekening. Contact gehad met klantenservice maar die betalen het ook niet terug heel apart. Meerdere mensen in de buurt is het zelfde gebeurd.
In boxtel 2 pogingen gedaan om te tanken, de meter loopt maar geen druppel benzine.
Na contact met klanten service kreeg ik te horen dat ik uit coulance 4 euro terug zo krijgen.
Het is maar 4 euro voor lucht maar tot nu toe ondanks grote woorden, 0 euro ontvangen
Mooi is dat. Op de matrixborden bij het station Rotterdam Vaanweg stond op woensdag/actiedag 13-5-2026 € 2,24 voor een liter Euro maar bij afrekenen is € 2,34 gerekend. Top, TinQ!
Tinq berg en dal begint steeds meer op een verlaten tankstation te lijken. met namen onderhoud gaat achteruit en er ligt overal glas .
Hebben ze de MAX actie. Schroeven ze de prijs een avond eerder omhoog. Ga je toch maar tanken zit er geen druppel euro 95 meer in de pomp. Grrrr
op dinsdag 17- 2 -26 was de prijs voor euro 95 1.92.9 euro op woensdag 18 -2 -26 de actie dag was de prijs 1.91.9 euro wauw wat een mooie prachtige actie van tinkQ urk 1 cent korting ben gewoon maar weer klant bij de oude pomp geworden dit slaat nergens op je wordt besodemieterd waar je bij staat
Je tankt voor twintig euro en heel je saldo wordt gereserveerd ¿ zijn jullie nog wel normaal neem dat twintig en verdwijn. Wat is dit moet verboden worden zoiets achterlijks! Dus nooit meer!
Ik heb 73,38 euro benzine getankt bij een tinq pomp in delft. Ik kreeg normaal gesproken bij een volle tank altijd boven 750 km op mijn auto bord computer maar deze keer krijg ik 578 km . Dus 180 km ongeveer minder.
Ik heb de klacht ingediend bij klanten service @tinq.nl. en ik zat te wachten al bijna twee maanden op antwoord.
Nu bijna een jaar, nog steeds geen geld terug van de ingehouden 200 E. Tinq blijft koppig volhouden dat de bank het moet terugstorten omdat het een creditcard is. Het is echter een debitcard en het geld is gewoon afgeschreven als betaling. Ik ben nu op zoek wie de accountant van dit bedrijf is, maar is nergens te vinden.