Få ikke lavet betongulv af Thyholm Murer
Vi har bygget nyt hus, hvor Thyholm Murer skulle lave betongulv i hele vores underetage. Det var fyldt af luftbobler, og blev derfor lavet om. Det nye gulv som de lagde, er også fejlbehæftet, og specielt ved indgangen er der en kæmpe stor og grim plamage, som de har forsøgt at udbedre flere gange, men det er kun blevet værre. Så nu har vi en grim plet lige ved indgangen.
Efter opfordring fra arkitekten har vi haft syn og skøn på, da pletten kun blev grimmere ved hver udbedring. Syn og skøn har vurderet, at gulvet skal laves om. Thyholm Murer vil ikke tage ansvar og udbedre det, da de henviser til, at det er tømrermesteren, der har stået for totalentreprisen, som skulle have anlagt sagen mod dem. Men faktum er at det er Thyholm Murer, der har leveret et meget grimt og mislykket gulv, som vi nu står tilbage med, og som de ikke vil tage ansvar for. Skal du have lavet betongulv, så få et professionelt firma til det, som har forstand på det. Det kan man tydeligt se, at Thyholm Murer ikke har.
11. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu