Thisted CampingArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Denne campingplads er helt fantastisk! Servicen er i verdensklasse, udsigten over fjorden er helt unik, og faciliteterne er i top. Maden i campingpladsens café er en oplevelse i sig selv – hjemmelavet... Näytä lisää

Meget naturskøn og velbeliggende campingplads med den flotteste fjord-udsigt. En rigtig god pris og der er, hvad man har brug for. Meget flinke og imødekommende ejere - de har netop overtaget stedet,... Näytä lisää

En dejlig weekend på Thisted Camping Blev modtaget af smilende værter. Pladsen er rigtig hyggelig og velplejet Fine toilet og badeforhold. En plads der ligger lige ned til vandet Ikke nogen s... Näytä lisää

1. Loma-asunnon vuokraus
  2. Mökki
  3. Mökkivuokraus
  4. Loma-asunnot
  5. Lukkojen valmistaja
  6. Matkatoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bycamping en billig ferie i nordjylland, overnatning Thisted, campingpladser i Danmark, Thisted, weekendophold, tilbud, ferie med hund

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk forvandling på Thisted Campingplads

Fantastisk forvandling på Thisted Camping
Thisted Camping har virkelig fået et kæmpe løft med den nye lejrchef ved roret. Hele pladsen fremstår nu meget mere indbydende og velholdt - det er tydeligt, at der er kommet ny energi og ledelse med overblik og hjertet på det rette sted.
Den hyggelige café er blevet naturligt samlingspunkt, hvor lejrchefen selv er til stede og skaber en varm og imødekommende stemning.
Alt i alt en stor gevinst for både campingpladsen og ikke mindst for Thisted by - nu har vi en campingplads i Thisted vi kan være stolte af. Kan varmt anbefales

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Vi er dybt taknemmelig for de pæne ord, og fordi I er tilfredse med vores lejrchef, det er vi bestemt også. :-)

På Thisted by camping mødes folk m et VELKOMMEN

Skøn, rolig stemning, ren plads. I informationen blev vi mødt m venlighed & go stemning.
Skønneste udsigt ud over Thisted bredning. 10 min gang fra Thisted by.
Service bygning ikke af nyeste dato. Men de er rene — så fungere fint.
Kommer gerne igen.

7. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Vi takker for ordene, og i er altid velkommen igen :-)

Dejligt ophold på Thisted Camping

Flot udsigt over vandet fra plads 64, tæt på by og indkøb. Området er velholdt med flot klippet græs og en god minigolfbane. Venligt personale med godt humør, lækker badebro og fine siddepladser ved vandet. Vi kommer helt sikkert igen!

8. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak for de pæne ord, vi ser frem til at se jer igen :-)

En dejlig weekend på Thisted Camping

En dejlig weekend på Thisted Camping
Blev modtaget af smilende værter.
Pladsen er rigtig hyggelig og velplejet
Fine toilet og badeforhold.
En plads der ligger lige ned til vandet
Ikke nogen særlig interessant legeplads
Derfor var der fred og ro, lige noget der passer os.
Kan helt klart anbefales

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak for ordene, vi i overtog pladsen pr. 1. januar 2025 og har siden da arbejdet intensivt med at renovere og forbedre faciliteterne – og vi lover at vi fortsætter :-).

Det her er bare en god oplevelse 👍

Det her er bare en god oplevelse 👍
Fantastisk Grill. Og en dejlig mad udbringer😘
Fødderne lige i solnedgangen 🌄

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak, vi er glade for at i nød både plads og vores mad :-)

God placering tæt på byen

Boede i en af deres hytter i 1. række til vandet. Fantastisk placering, med flot udsigt og sol hele dagen, og i gå afstand til byen. Hytten er simpel, men hyggelig nok - især den overdækket terrasse var god. Vi hyggede os på pladsen, med legeplads, der dog godt kunne bruge en oprydning, minigolf, fadøl, is og kaffe fra deres lille butik. Fik også en snak med dem der styrer camping pladsen - hyggelige mennesker.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak for ordene. Vi overtog pladsen pr. 1. januar 2025 og har siden da arbejdet intensivt med at renovere og forbedre faciliteterne, vi lover at hytterne også bliver opgraderet :-).

Super betjening

Super betjening, dejlig hytte, rent og pænt og 100% i orden. De laver rigtig god mad som serveres til døren, perfekt.

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak, tak, for de flotte ord.

Pæn og iorden plads

Pæn og iorden plads

Total iorden ejere, god stemning og god service, godt der er kommet nye øjne på.

Godt gået!

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Thisted Camping

Tak for ordene, vi glæder os til at sætte alle vores ideer i søen :-)

Har boet på Thisted camping

Har boet på Thisted camping. Perioden skulle have været 3 uger, fik en pris på 2500 - 200 i rabat. Skæbnen ville at der efter 14 dage kom storm og campingvogn blev beskadiget så der ikke kun Boes i den længere. Vælger derfor at rejse derfra efter 14 dage og ikke 3 uger. Her skulle man jo tro at man så kun skulle betale for 14 dage. Men campingmutter vil have for 3 uger. Ifølge hjemmesiden skal man for 14 dage betale 1600kr. Jeg har betalt 2500kr. Der var intet at komme efter, de skulle have deres penge. Med beskeden om at jeg havde taget imod en fast pris. Der var ingen information om at hvis jeg tog den faste pris at man ikke kan rejse før tid så. Ingen service at kommer efter her! Meget hånlig i telefonen og ingen hjælp. Så nu kan de leje den plads ud igen og tjene dobbelt! Ingen anbefaling herfra.

24. elokuuta 2024

Pladsen ligger helt fantastisk ud til…

Pladsen ligger helt fantastisk ud til fjorden. God badebroen lige nedenfor.
Vi boede i hytte, hvilket var fint, omend der var enkelte installationer, der ikke virkede.
Det samme går igen på pladsen. Pænt og rent, men meget slidt. Rutsjebane i poolen så slidt, at børnene ikke kunne rutsje. Legepladserne ekstremt slidte og har tydeligvis ikke været prioriteret.
Det har til gengæld den lidt bodega-lignende lukkede terrasse og det faktum at der reklameres heftigt med billige fadøl.
Synd, for der er så meget uudnyttet potentiale. Men er det familier, Thy-rock eller hvem? Pladsen var ikke engang halvt fuld - i uge 28.
Personalet var absolut meget hjælpsom og imødekommende. De fortjener kun ros.
Håber, der fortsat kan være campingplads på den skønne plet.

12. heinäkuuta 2024

Fremragende plads

Fremragende plads, lige ved badestand og fantastisk udsigt ud over bredningen, kun 10 min gå tur til den flotte gågade i byen.

19. joulukuuta 2021

En rigtig god oplevelse

Jeg havde fornøjelsen at bo på Thisted caming i bededagsferie 2016. Pladsen ligger helt fantastisk med udsigt over Limfjorden og til øen Mors.
Pladsen har i år fået nye forpagtere; Elo og Sonja. De er meget motiverede og vil virkelig gerne gøre det godt for os gæster, så man føler sig hjemme på pladsen og velkommen. Jeg er sikker på i får en super sæson og møder mange glade campister.

28. toukokuuta 2016