Meget nem og hurtig service ved Kalibrering af Alkometer. Alt forgår nemt og hurtigt. Vi har for et par år tilbage købt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringse... Näytä lisää
God kundeservice fra jer. Knap så god fra postnord som valgte bevidst ikke at ringe på min dør. men køre igen med beskeden "der var ingen hjemme" Ville faktisk gerne have nogle penge igen fra postnord... Näytä lisää
utilfreds med leveringen da jeg har betalt for levering til døren men skulle selv hente den 😤Mvh storm
Mange tak, Mikkel, for en meget hurtig og professionel kundeservice. Det er jeg glad for at se at Testdig er det firma som gør en imponerende indsats for at gøre deres kunder tilfredse og løse der... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Testdig.dk
Testdig.dk ApS er en dansk, familieejet virksomhed, der gør det enkelt og trygt at købe medico- og IVD-test samt hospitals- og lægeartikler. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen og i EUDAMED som importør og distributør af medicinsk udstyr. De fleste produkter importerer og distribuerer vi selv i Danmark for at reducere mellemled, sikre skarpe priser og bevare fuld kvalitetskontrol. Vi tilbyder også vores egen produktserie, testdig, udviklet i tæt samarbejde med erfarne leverandører.
Kvalitet først. Alle varer gennemtestes på vores serviceværksteder med avanceret udstyr. Vi arbejder efter faste procedurer for præcision, sporbarhed og brugervenlighed, og vi lancerer kun produkter, vi kan stå 100% inde for. Vores sortiment er bevidst fokuseret, så vi kan rådgive ærligt og kvalificeret – også når det ikke er i vores økonomiske interesse at sælge.
Godkendt servicepartner – Lifeloc & Sentech. Vi udfører service, kalibrering og vedligehold med originale reservedele, producentgodkendte metoder og fuld dokumentation, så dit udstyr bliver ved med at levere korrekte, stabile målinger.
Vores sortiment omfatter bl.a.:
- Blodtryksmålere
- Pulsoximetre
- Narkotest
- Alkotjek
Uanset om du er privatkunde eller professionel bruger, får du hurtig support, pålidelig levering og klare produktbeskrivelser på dansk. Vores værdier er simple og konsekvente: kvalitet, ærlighed, brugervenlighed og høj kundetilfredshed. Vores mission er at gøre det nemmere at teste sig selv, når det er forsvarligt – med løsninger, vi selv står inde for, og en service, der følger med hele vejen.
Testdig.dk ApS Support
- Hurtig levering
- Bestil inden kl. 15 på alle hverdage og vi sender samme dag.
Gammel strandvej 18A, 2990, Nivå, Tanska
- info@testdig.dk
- www.testdig.dk
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hurtig udførelse af opgaven
Produktkvaliteten er fremragende
Produktkvaliteten er fremragende, forsendelsen er hurtig og meget diskret.
God hurtig respons
utilfreds med leveringen da jeg har…
Sikker og hurtig behandling af min ordre
Køb af narko tests. Virker hver gang. Hurtig levering.
Godt oplevelse
Nemt og hurtigt
Vi har for et par år tilbage købt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringseres af hvert år.
nemt og effektivt
som sædvanlig hurtig og præcis samhandel
Produkt svare til forventningerne
Produkt svare til forventningerne. Hurtig levering.
enkelt att handla och snabb leverans
Hurtig levering som lovet
Hurtig levering som lovet. Nem hjemmeside at bestille fra. Produktet fungerer perfekt. Ikke sidste gang jeg har handlet der!

Vastaus yritykseltä Testdig.dk