Op TV een mooi product gezien bij Telcel en dus besteld via hun 0900 nummer. De dame aan de telefoon wist mij nog enige andere producten aan te smeren en heb direct het bedrag overgemaakt. Binnen tw... Näytä lisää
Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Kelronpannenset gekocht in augustus 2025 Handgreep is lam. Dus kan de pannen niet gebruiken Kan bedrijf niet vinden. Van Telsell geen reactie!!!
Yrityksen kirjoittama
Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.
Transistorstraat 31, 1322CK, Almere, Hollanti
- 088-9101099
- klantenservice@telsell.com
- www.telsell.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 82 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Oplichter praktijken TV wepschop thelsel
Op TV een mooi product gezien bij Telcel en dus besteld via hun 0900 nummer.
De dame aan de telefoon wist mij nog enige andere producten aan te smeren en heb direct het bedrag overgemaakt. Binnen twee dagen zou er geleverd worden. Echter maar anderhalve week een betalings herinnering in mijn mail terwijl er al betaald was. Naar een paar dagen een bericht van een curator dat ze fajiet verklaart zouden zijn en of ik op hun antwoord mail een claim wilde indienen met bewijs materiaal van mijn aankoop wat dus natuurlijk niet lukte. Echter daarna kreeg ik nog wel weer een betalings herinnering terwijl er dus al betaald was en ze ook al fajiet verklaart waren .
Advies koop nooit meer iets via TV aanbiedingen en sep door het zijn gewoon oplichters die als ze genoeg binnen hebben naar de fajiet gaan en onder een andere naam gewoon weer doorgaan
Waardeloos bedrijf besteld de 18 de…
Waardeloos bedrijf besteld de 18 de maart en de 17 de bleken ze falliet te zijn 106 euro besteld weg geld tuig is het
Kelronpannenset
Kelronpannenset gekocht in augustus 2025
BESTEL HIER NIETS
Laat je kopen ,int je geld,levert niets want ze zijn FAILLIET.
LET OP DIT CORRUPTE BEDRIJF IS FAILLIET…
LET OP DIT CORRUPTE BEDRIJF IS FAILLIET
NIETS BESTELLEN ANDERS GELD WEG
Bij Tellsell de power xl muliticooker…
Bij Tellsell de power xl muliticooker gekocht, het apparaat in ruim 2 jaar 20-21 x gebruikt waarvan hooguut 8 x voor grillen/airfryen, duur apparaat dus doe er voorzichtig mee, maar de grillplaat laat de teflonlaag los, pfas dus in je eten, alles gemeld bij tellsell maar nee hoor géén garantie dus? Er bestaat nog zoiets als een verwachte levensduur bij dure apparaten maar tellsell doet daar niet aan jammer hoor voor een langdurige relatie als klant bij hen.
Garantie service
Nadat mijn Hammersmith Airstorm kruimeldief/compressor defect raakte en ik een mailtje sturude naar Tel Sell werd dit binnen twee dagen opgelost. Compliment!

De levering was snel en goed..... Love it 👍👍❤️👍👍
Tevreden met de hondenborstel die ik had besteld...... + 1 gratis.
Nette ervaring met de telefonische bestelling....... like always.
Kijk regelmatig naar de producten op de tv van Tel Sell.
Dankjewel voor de service.

HULP EN NAZORG
Bestelling rap opgenomen,goed geholpen bij betaling mogenlijkheden.Geduldig mij helpend en wachten op mijn acties.
Zeer vriendelijk en terzake kundig.

Zoekgeraakte adapter van de Hurricane Floating Mop
De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken duren maar binnen een week hadden we de adapter al ontvangen. Prima en snelle service van TellSell!

Vastaus yritykseltä Tel Sell
Ben geblokkeerd bij Telsell vanwege…
Ben geblokkeerd bij Telsell vanwege wangedrag. Ik ben hier op geen enkele manier debet aan. Ze geven aan mij niet aan te willen/kunnen geven hoe dit kan. Heb alleen een aankoop gedaan en keurig betaald.
Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik contact had met Telsell

Defecte horloge opgestuurd
Defecte horloge opgestuurd. Er werd supersnel gereageerd en is inmiddels vervanging.

Thanks Nicole!
Omdat jullie echte mensen zijn...als enige bedrijf hier in Nederland hebben jullie mij niet uitgekleed!!
Thanks!!!

Grillplaat Multicooker
Ik gebruik enige tijd de multicooker met tevredenheid.
Helaas zijn er accesoires die niet voldoen aan de creteria kwaliteit.
Het gaat om de accesoire grillplaat.
Volgens de advertentie is deze plaat van aluminium en bestand tegen vaatwaaser. Echter heb ik een slechte ervaring met deze plaat. De plaat is niet van aluminium en is niet bestand tegen een vaatwasser.
Inmiddels heb ik de derde plaat en na 1 keer reinigen met de hand vliegt het lakwerk van de plaat wat na 1 keer onmiddelijk roestvorming optreed . Hierover heb ik contact gezocht met Telsell en deze antwoorde dat dit product door de fabrikant deze info verstrekt en zij niet verantwoordelijk zijn voor de info wat een fabrikant verstrekt.
Aangezien dit een advertentie is die door Telsell opgesteld is ben ik van mening dat Telsel voor de inhoud van de advertentie verantwoordelijk is en niet de fabrikant.
Wel heeft Telsell aangeboden een nieuwe plaat te zenden , alleen dit heb ik geweigerd omdat dit dezelfde slechte kwaliteit was gezien mijn ervaring van de voorgaan de platen.
Een miskoop dus!!!

Frituurmand
Ik koop een frituur mand en er staan maten op 21,5x21,5 blijkt deze 24! Cm te zijn! en past niet in mijn multicooker. Geen prettig gesprek met de meneer van de klantenservice.Ik moet hem toch terug sturen op eigen kosten wat ik schandalig vind.
Natuurlijk krijg ik hetzelfde verhaaltje dat deze mand alleen bestemd is voor de multi maar daar gaat het hier niet om! Als je gewoon 3.5 cm verkeerd zit als dat je aangeeft. Het moet niet uitmaken voor wat ik het gebruik! De maten moeten gewoon kloppen! Als je niet kan meten zet er dan niets bij!!!!!

Vastaus yritykseltä Tel Sell
Hele goede en snelle klantenservice.
Hele goede en snelle klantenservice.
Na een mail kreeg ik direct de volgende dag al het nieuwe product bezorgd!
Superfijn

Vastaus yritykseltä Tel Sell
Zeer goede service en vriendelijke…
Zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Zijn heel tevreden over tel Sell. Groeten jacqueline rutjes.

Product gekocht
Product gekocht. Keurig op tijd geleverd. Helaas voldeed het niet. Retourbedrag keurig ontvangen en goed geholpen via e-mailcontact met René.

Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Zeer vriendelijke medewerkers.

Vastaus yritykseltä Tel Sell
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.