Indtil videre har min oplevelse været super fin med t-shirts med tryk. Jeg har endnu ikke modtaget dem, men der har været god service med at få lavet tryk og hjælp til design. Hvis jeg skulle sige en... Näytä lisää

Da hjemmesiderne til "tryk selv T-shirts" havde forskellige info, greb jeg telefonen og talte med Tekstil-Tryk. På 5 minutter fik jeg løst mit problem og modtog mine varer hurtigt. Efter denne leverin... Näytä lisää

Skulle bestille t-shirts hjem til en studietur og Tekstil-Tryk.dk var valget vi gik med. Dette var vi rigtige glade for, da kvaliteten af t-shirtsene var i top sammen med trykket på dem. Vi har tidlig... Näytä lisää

Martin Frisch har gentagende gange udvist stor professionalisme og er altid engageret og 100% dedikeret til opgaven. Derudover har Martin og Tekstil-Tryk altid kunne matche de tilbud jeg har haft i... Näytä lisää

1. Printtivaatekauppa
  2. Printtituotteet ja kyltit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Tekstil-tryk.dk levere t-shirts med tryk af høj kvalitet. Vi har eget tryk udstyr, og har typisk leverings tider fra 1 - 7 dage, afhængigt af trykmetoden.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Enormt dårlig service!

Enormt dårlig service!
Dårlig vejledning omkring størrelser.
I en model svarer Large til en xs.
Lovede nye gratis, men trak tilbuddet tilbage. 👎🏼
0 stjerner herfra!

3. heinäkuuta 2022

Brugervenligt

Brugervenligt. Nemt at sætte eget billede på hoodie. God kvalitet. Meget tilfreds. Levering kom til tiden

29. huhtikuuta 2022

Super god service og kvalitet af…

Super god service og kvalitet af varerne! Jeg havde fået en forkert farve af en af mine varer. Den rigtige blev sendt uden beregning dagen efter. Jeg fortsætter med at handle hos Tex-tryk!

5. kesäkuuta 2021

Kan anbefales med 5 stjerner herfra!

Har handlet med Tekstil-Tryk.dk et par gange nu, og kan kun rose dem for deres super gode kvalitet og hurtige service. Michael har altid været hurtig på tasterne når det kommer til hjælp og besvarelse af spørgsmål. Han kender sit greb og giver altid et super flot resultat med trykket.
Jeg er meget tilfreds med både service, tøj samt trykket - de kan varmt anbefales med 5 stjerner herfra! :)

28. huhtikuuta 2021

Verdensklasse service.

Verdensklasse service.

De er super dygtige og meget meget hjælpsomme
vi var nok altid kommet så godt igang med selv at lave tryk på vores Firma tøj hvis ikke vi havde fundet dem.
Tusind tak

1. joulukuuta 2020

Super fantastisk service!

Super fantastisk service!

Havde en del spørgsmål og fik svar allerede samme dag + med tilsendt skærmbillede af hvad/hvor jeg skal trykke, for bedre forståelse.
Er helt ny indenfor alt det her og er kun mødt med venlighed og masser af hjælpsomhed(selvom jeg ikke havde købt noget).
Michael er super dygtig og har altid fundet løsninger på de problemer jeg stødte på.
Kan varmt anbefale Tekstil-Tryk.dk til alle!

20. marraskuuta 2020

Kan anbefales!

Superhurtig og venlig attention fra Michael. Skarpt blik på trykmaterialet sikrede, at det blev optimalt. Hurtig levering og topkvalitet - både tøj og tryk. Meget tilfreds - og kan varmt anbefale firmaet!

18. syyskuuta 2020

Professionel, respons på under 24 timer, smuk resultat!

Tak til Tekstil-Tryk.dk for deres fantastiske service.
Vi fik hvad vi ønskede os og på aftalt tidspunkt.
God vejledning og respons på under 24 timer.
Vores oplevelse gør at vores virksomhed er absolut blevet en fast kunde. Vi vil uden tvivl anbefale Tekstil-Tryk.dk til vores samarbejdspartnere.
28.08.2020

31. elokuuta 2020

Kanon god oplevelse.

Michael var enormt behjælpelig med at optimere logoet jeg havde sendt til print. Derudover var han behjælpelig med instrukser for påsætning af printet på tøjet og det blev perfekt.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

28. toukokuuta 2020

Super service

Super service, hurtigt svar på telefonen, ingen problemer med levering - og dejligt med sparring med folk, der ved hvad de laver...

Første gang vi har brugt dem, men vil absolut anbefale & bruge igen! 👍🏻

19. toukokuuta 2020